Gulvafslibning i Vojens

  • Få gratis 3 velegnede tilbud på gulvafslibning i Vojens
  • Du får kun tilbud fra troværdige gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Få gratis 3 tilbud lige her

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Stærke tilbud på gulvafslibning i din indbakke

27. november 2017. På denne side hjælper vi brugere med at finde en kompetent gulvsliber i Vojens, der også er beliggende tæt på, hvor du bor. Det foregår således, at du udfylder webskemaet med, hvilken form for gulvafslibning, du ønsker at få tilbud på. Herefter afgiver tre gulvsliberfirmaer tilbud på den opgave, som skal løses.
Du vælger selv, hvilken gulvsliber eller gulvsliberfirma i Vojens, du ønsker at bruge til hjælp til din gulvafslibningsopgave. Du er ikke forpligtet til at godtage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er glad for dem. Desuden er denne service helt gratis at benytte.
Hvis ønskes pakker gulvsliberne gerne ned og pakker ud igen for dig, og dette til kundernes fulde tilfredsstillelse. Skulle der mod al forventning ske skade på dine ejendele er firmaerne selvfølgelig medlem af Dansk Gulvsliber Forening - og dermed dækket af garantien.

Træarter og egenskaber - CE-mærkning

CE-mærket angiver, at trægulvet opfylder gældende minimumskrav, så det frit kan omsættes på det fælles europæiske marked uden yderligere krav om national prøvning eller godkendelse. Lovmæssige krav med hensyn til trægulves anvendelsesområder mv. er imidlertid et nationalt anliggende, jf. Bygningsreglementet, f.eks. brandkrav.
Ansvaret for CE-mærkningen påhviler den, der bringer produktet på markedet, dvs. producenten eller leverandøren. Producenten skal via et produktionskontrolsystem løbende sikre, at trægulvet overholder kravene til CE-mærkningen.
De underliggende produktstandarder, inddelt efter trægulvstyper, indeholder specifikationer på de enkelte trægulvtyper. Tolerancerne vedrørende fugtindhold og geometri, som er angivet i produktstandarderne, er fælles europæiske minimumskrav. De er så lempelige, at de ikke er acceptable i Danmark.

Mange typer af gulvlak at vælge imellem

Der findes mange forskellige gulvlaktyper at vælge imellem med forskellig overfladestruktur, farve og glans:
  • Højglans
  • Halvblank/Halvmat
  • Silkemat
  • Mat
  • Ultramat

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 6500 Vojens
Lorenzen's Gulvservice
Tingvejen 44
6500 Vojens
CVR: 33405170
Hjemmeside
HC Norn Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Abkærvej 58
6500 Vojens
CVR: 30510194
Hjemmeside
AS Tømrer
Neder Jernhytvej 10
6500 Vojens
CVR: 29823618
Hjemmeside