Gulvafslibning Vordingborg

  • Få 3 ekstraordinære tilbud på gulvafslibning Vordingborg
  • Tilbud på en grundig fleksibel gulvspecialist
  • Spar hutigt 27 % på et fleksibelt gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Vordingborg tilbud

Vejnavne i
postnummer 4760

Amalievej
Bakkedraget
Alenvej
C E Fengers Vej
Græsbjergvej
Brydegårdsvej
Hasbjergvej
Bergsøvej
Blåbærvej
Humlevænget
Fredskovvej
Dalvænget
Fixvej
Fyrrestien
Hejrevej
Havrevænget
Egeskovvej
Havstokken
Hartkornsvej
Badevej

Gulvafslibning Vordingborg - Få gratis 3 gode tilbud

Her på Gulvafslibningsguide.dk får du hurtig, gratis og hurtigt forbindelse til kvalitetssikrede og billige gulvfirmaer i Vordingborg. Indsend din gulvsliberopgave til os og bliv kontaktet af maksimalt tre gulvfirmaer fra Vordingborg med skarpe og konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning.
Det er ganske gratis og du får et godt sammenligningsgrundlag. Hvis du ikke vil bruge de tilbud du får, er du ikke forpligtet til det. Med det rette tilbud kan du spare op til 27 procent i forhold til normalprisen. Udfyld onlineformularen på kun fem minutter og beskriv din opgave.
Jo mere konkret du beskriver gulvsliberopgaven, jo bedre tilbud på gulvafslibning vil du modtage. Din opgave formidles til de gulvfirmaer i Vordingborg og omegn som vi vurderer, er de bedst egnede til at løse din opgave. Firmaerne byder ind på din opgave og tilsendes herefter dine kontaktoplysninger.

Først høvles så slibes

På gamle bræddegulve er det ikke nok at slibe. Her skal høvlen gøre det grove opretningsarbejde. Høvlen har en valse med to opspændte knive, som kan fjerne 2-3 mm af gulves overflade.
Med høvlen rettes gulvet af, men først dykkes eller fjernes alle søm fra overfladen, så de ikke trækkes op og ødelægger knivenes skær. Den store gulvflade slibes både på tværs og på langs med groft, mellem og fint slibepapir.
Hvis gulvet er høvlet, køres første gang med slibemaskinen på tværs af brædderne med slibepapir kom 40. Ellers bruges korn 24 eller korn 16 til førstegangsslibning diagonalt på bræddeme, så gulvet udjævnes og evt. bøIger slibes væk.

Få 3 tilbud fra pålidelige firmaer

Gulvsliberfirmaer i Vordingborg sliber over hele byen - og også resten af Sydsjælland og Lolland/Falster for den sags skyld:
  • Stege
  • Møn
  • Viemose
  • Langebæk
  • Klarskov

Få 3 Gulvafslibning Vordingborg tilbud


Eksempel på lokal gulvafslibning i 4760 Vordingborg

Malermester Björn Forsberg A/S
Gammelsøvej 26
4760 Vordingborg
CVR: 29398038
Hjemmeside
Sørensens Gulvafslibning
Næstvedvej 280
4760 Vordingborg
CVR: 26118441
Hjemmeside
Svend's Gulvafslibning
Bygvænget 12
4760 Vordingborg
CVR: 31235928
Hjemmeside