Gulvafslibning i Vordingborg

  • Få gratis 3 skræddersyede tilbud på gulvafslibning i Vordingborg
  • Du får kun tilbud fra effektive gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Opnå store rabatter

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Brug denne gratis onlineservice og spar penge

27. november 2017. Her på Gulvafslibningsguide.dk får du hurtig, gratis og hurtigt forbindelse til kvalitetssikrede og billige gulvslibere i Vordingborg. Indsend din gulvsliberopgave til os og bliv kontaktet af maksimalt tre gulvslibere fra Vordingborg med skarpe og konkurrencedygtige tilbud.
Det er ganske gratis og du får et godt sammenligningsgrundlag. Hvis du ikke vil bruge de tilbud du får, er du ikke forpligtet til det. Med det rette tilbud kan du spare op til 27 procent i forhold til normalprisen. Udfyld onlineformularen på kun fem minutter og beskriv din opgave.
Jo mere konkret du beskriver gulvsliberopgaven, jo bedre gulvslibertilbud vil du modtage. Din opgave formidles til de gulvslibere i Vordingborg og omegn som vi vurderer, er de bedst egnede til at løse din opgave. Firmaerne byder ind på din opgave og tilsendes herefter dine kontaktoplysninger.

Først høvles så slibes

På gamle bræddegulve er det ikke nok at slibe. Her skal høvlen gøre det grove opretningsarbejde. Høvlen har en valse med to opspændte knive, som kan fjerne 2-3 mm af gulves overflade.
Med høvlen rettes gulvet af, men først dykkes eller fjernes alle søm fra overfladen, så de ikke trækkes op og ødelægger knivenes skær. Den store gulvflade slibes både på tværs og på langs med groft, mellem og fint slibepapir.
Hvis gulvet er høvlet, køres første gang med slibemaskinen på tværs af brædderne med slibepapir kom 40. Ellers bruges korn 24 eller korn 16 til førstegangsslibning diagonalt på bræddeme, så gulvet udjævnes og evt. bøIger slibes væk.

Få 3 tilbud fra pålidelige firmaer

Gulvsliberfirmaer i Vordingborg sliber over hele byen - og også resten af Sydsjælland og Lolland/Falster for den sags skyld:
  • Stege
  • Møn
  • Viemose
  • Langebæk
  • Klarskov

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 4760 Vordingborg
Sørensens Gulvafslibning
Næstvedvej 280
4760 Vordingborg
CVR: 26118441
Hjemmeside
Svend's Gulvafslibning
Bygvænget 12
4760 Vordingborg
CVR: 31235928
Hjemmeside
Garant Vordingborg
Vognmandsmarken 55
4760 Vordingborg
CVR: 25721187
Hjemmeside