Tilbud gulvsliber Korsør

  • Få 3 gratis uforpligtende tilbud på gulvsliber Korsør
  • Billig gulvsliber - Håndværksarbejde tilbydes hurtigt og billigt
  • Udfyld webskemaet på under 2 minutter

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud

Find en dygtig gulvsliber Korsør med 3 gratis tilbud

18. september 2018. Der kan være mange penge at spare på gulvslibning i Korsør. Benyt muligheden for at få 3 gratis gulvtilbud. Brug Gulvafslibningsguide.dk og få en billig og effektiv løsning på dine trægulv problemer i Korsør. Vores tilknyttede firmaer og gulvmænd har alle mange års erfaring med alle type af gulvslibning.
Indtast din opgave i kontaktformularen. Det tager under 6 minutter og herefter er det blot at læne sig tilbage og afvente de første spændende tilbud. Når du har udvalgt et tilbud, foregår kontakten direkte mellem dig og den valgte gulvsliber. Gulvafslibningsguide.dk er blot formidler af kontakten.
Gulvsliberfirmaerne kommer over hele Sjælland og slår gerne et sving forbi dig, når du har en gulvopgave, som du ikke selv kan overskue. Disse fagfolk tilbyder også at løse mere specielle opgaver. En tilfreds kunde er som regel også en glad kunde - og dét er dem, vi arbejder på at få her på Gulvafslibningsguide.dk.

Krydsfinér plader til gulvet

Krydsfinér fremstilles af finérer, der sammenlimes på kryds; det vil sige med fiberretningerne vinkelret på hinanden og i øvrigt i ulige antal - hyppigst i 3 eller 5 lag. Da træ arbejder meget lidt i fiberretningen, opnår man herved, at finérlagene afspærrer hinanden.
Til krydsfinér anvendes overvejende skrællede finérer, der sammenlimes under højt tryk i hydrauliske presser. Efter limningen, hvortil man anvender enten kasein-, sojabønne- eller kunstharpikslim, tørres pladerne, renskæres, pudses og sorteres efter kvalitet. Reglerne for kvalitetssortering er ikke ensartede, men varierer med fremstillingssted.
Som eksempler er her gengivet kvalitetsbestemmelserne for dansk bøgekrydsfinér og svensk fyrrekrydsfinér. Danmarks import af krydsfinér kommer hovedsageligt fra Norge, Sverige og Finland og består overvejende af birkekrydsfinér, men også i stor udstrækning af fyrrekrydsfiner.

Krydsfiner fremstilles normalt i engelsk mål

En stor del af vort krydsfinérforbrug fremstilles her i landet af bøgetræ, som man har lært at behandle, så det bliver tilstrækkeligt stabilt. Herhjemme fremstilles desuden krydsfinérer af Limba og Okoumé og fra sydlige lande importeres krydsfinérer, som regel i store formater, fremstillet af afrikanske træsorter.
Krydsfinér anvendes oftest i tykkelser fra 4-15 mm, sjældnere op til 25 mm. Yderfinérens fiberretning er for det meste parallel med krydsfinérpladens største udstrækning, men krydsfinér kan også fås med tværgående yderfinérer. Ved målangivelse nævnes målet parallelt med yderfinérens fiberretning altid først.
Krydsfiner fremstilles normalt i engelsk mål og i et stort antal forskellige dimensioner; almindelige dimensioner er 50 x 50. Af mere specielle krydsfinertyper kan nævnes de såkaldte dekorative krydsfinérer, der - oftest kun på een side - har yderfinér af mere kostbare træsorter

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud


Eksempler på tilbud gulvsliber i 4220 Korsør

NS Treatment ApS
Søvej 4
4220 Korsør
CVR: 30242122
Hjemmeside
Tårnborg Malerforretning ApS
Bag Stadion 5
4220 Korsør
CVR: 29797749
Hjemmeside
Tømrermester Lund Aps
Revvej 64
4220 Korsør
CVR: 31485274
Hjemmeside