Tilbud gulvsliber Nykøbing

  • Få 3 gratis favorable tilbud på gulvsliber Nykøbing
  • Billig gulvsliber - Spar 20% på et billigt firma
  • Udfyld formularen online på under 5 minutter

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud

Få 3 billige tilbud på en gulvsliber Nykøbing på 2-4 dage

26. september 2018. Ved hjælp af webskemaet som du finder ved at klikke på den grønne knap, kan du nemt bestille 3 gratis gulv tilbud i Nykøbing. Når du har indsendt din opgave, vil vi gennemgå den og sende den ud til de gulvslibere i Nykøbing området, som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at løse din gulvopgave.
Vi tilbyder at gøre al arbejdet med at indhente gulv tilbud fra kvalitetssikrede gulvsliber i Nykøbing. Det eneste du skal er, at indtaste din gulvopgave i kontaktformularen på ca 7 minutter. Dette er den absolut nemmeste måde at få konkrete tilbud fra seriøse gulvslibere i Nykøbing på.
Mange spørger venner og bekendte, om forslag til en god gulvsliber i Nykøbing, der vil byde på opgaven med at slibe alle dine trægulve. Det kan tage tid, og være omstændigt. Vores service er helt og aldeles gratis, og giver dig nemt 2-3 konkurrencedygtige tilbud på gulvslibning, i løbet af meget kort tid.

Gulvlak i alle farver

Lak er en af de mest anvendte behandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv giver en hård og slidstærk overflade og ikke har behov for ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele rummet et løft og findes både i private hjem, i showroom og i offentlige bygninger.
De fleste indendørs sportshaller med trægulv har også lakerede trægulve. Bagdelen ved et lakeret trægulv er, at det kan være svært at ordne en ridse uden at reparationen kan ses efterfølgende grundet differencer i farvenuancer.
Mange gulve forsynes med lak eller lud men der findes også de mennesker, som bestiller gulvet opmalet i kraftigere farver som f. eks. helt hvid eller helt sort. Gulve med meget slid i for eks. butikker bør behandles ofte med lak eller maling samt polering.

Overvejer du et nyt trægulv?

Vælger man en blød og tynd belægning til et brædde- eller krydsfinergulv, kræver det først udspartling og udlægning af et stabilt undergulv. Se også på, om belægningsmaterialet er i ruller eller udskåret som fliser. Sidstnævnte er betydeligt nemmere at arbejde med.
Hårde belægninger, der er opbygget som laminerede planker (lamelgulve), bør have fer og not (kant og fure) i siderne og eventuelt også i enderne. Prisen, der normalt angives pr. kvadratmeter, afhænger af gulvbelægningens kvalitet, udseende og holdbarhed.
De dyreste belægninger er massive parketplanker, der til gengæld er uopslidelige og med alderen kan afhøvles igen og igen. Ved lægningen skal man regne med 10-15% materialespild. Vær opmærksom på, at der ved siden af kommer udgifter til eventuelt spartelmasse, underlag (undergulv) og speciallim for de bløde belægningers vedkommende.

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud


Eksempler på tilbud gulvsliber i 4800 Nykøbing

FR Gulvbelægning Aps
Holger Brodthagensvej 10
4800 Nykøbing F
CVR: 25109414
Hjemmeside
MRM Gulvafslibning
Aarhusvej 28
4800 Nykøbing F
CVR: 36106735
Hjemmeside
BC Gulvafslibning
H.C.Andersensgade 1
4800 Nykøbing F
CVR: 25666364
Hjemmeside