Tilbud gulvsliber Rudkøbing

  • Få gratis 3 lokale tilbud på gulvsliber Rudkøbing
  • Billig gulvsliber - Håndværkertilbud - Indtast din opgave online
  • Udfyld skemaet online på mindre end 2 minutter

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud

Gulvsliber Rudkøbing - Få gratis 3 tilbud fra lokale firmaer

10. september 2018. Kun 4-5 minutter på en beskrivelse: Så kort tid tager det at indhente konkrete tilbud i Rudkøbing, når du skal have udført gulvslibning eller lignende. Og så er det helt gratis at bruge vores formidlingsservice! Indsend din gulvopgave og få tre aktuelle lokale tilbud på dit gulvslibningi Rudkøbing på få dage.
Hold et møde med den gulvsliber, du påtænker at vælge. Her kan du finde ud af om gulvmænden er pålidelig og dermed en, som du tør have tiltro til. Tillid er en væsentlig parameter, når det handler om at få udført et ordentligt professionelt stykke gulvslibning i Rudkøbing og omegn.
Gennemsnitsprisen pr time for gulvslibere i Rudkøbing ligger på mellem 300,- kr. og 600,- kr. men prisen kan selvfølgelig svinge noget. Der findes også gulvslibere med lavere timepriser men de har som regel ikke de færdigheder, værktøjer eller maskiner, der er nødvendige for at udføre et godt stykke arbejde.

Massive og Iamelopbyggede gulvplanker

Der er sjældent plads under dørene til at lægge et nyt trægulv ovenpå det gamle. Alligevel er det ikke udelukket, hvis man snyder lidt og vælger en af de mange belægninger af lamelplanker, i fagsproget også kaldet dækbrædder. De fås med forskellige ægte eller imiterede træoverflader af udseende som brædder eller parket.
I den dyre ende af spektret ligger de massive gulvplanker, der har en tykkelse på 12-22 mm. De fås med ubehandlet, lakeret eller olieret overflade og er næsten uopslidelige, fordi plankerne kan slibes og efterbehandles igen og igen.
Den mest udbredte type er imidlertid de lamelopbyggede gulvplanker, der er en sandwich-konstruktion af forskellige materialer. Oversiden består af et ca en halv millimeter tykt slidlag af klar vinyl, der dækker den synlige finér af træ, som kan være 0,4- 4 mm tyk og hvis farve og struktur giver belægningen det ønskede udseende.

Indlagt kork mellem finer og kerne

Fineren er limet på plankens kerne og bærende materiale, som kan være af enten spånplade eller finerplade med fer og not. På undersiden kan planken have et bundlag af plast. Lamelplanker kan også fås ubehandlede, altså uden vinyloverflade.
Desuden kan man få kvaliteter med et indlagt lag kork mellem finer og kerne, der gør belægningen mere isolerende og støjdæmpende. Plankerne fremstilles typisk i tykkelser fra l3 til 18 mm og i bredder fra 15 til 25 cm. Længden kan variere fra 2,5 til 5 meter. Endelig er der laminatplankerne, der ligeledes er lamelopbygget.
Men i stedet for en ægte træfiner har de et slidlag af laminat eller melamin, der er udført som en efterligning af træ, marmor eller kork. Udover en lavere pris er fordelen ved laminatplanker, at de kun har en tykkelse på 7-8 mm og dermed kun giver en lille forøgelse af gulvhøjden.

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud


Eksempler på tilbud gulvsliber i 5900 Rudkøbing

TTS ApS
Tryggelev 42
5932 Humble
CVR: 10497930
Hjemmeside
Harry og Mogens Larsen A/S
Schnohrsvej 47
5900 Rudkøbing
CVR: 26098114
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Eckstrøm ApS
Hovedgaden 58
5932 Humble
CVR: 36891483
Hjemmeside