Tilbud gulvsliber Sorø

  • Få gratis 3 stærke tilbud på gulvsliber Sorø
  • Billig gulvsliber - Spar nemt op til 25%
  • Udfyld skemaet online på kun seks minutter

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud

Gulvsliber Sorø - Bestil 3 gratis tilbud til en god pris

16. september 2018. Vores landsdækkende netværk af gulvslibere og gulvfirmaer står klar til at byde på din gulvopgave. Her hjælper vi dig også i Sorø med at indhente 3 gulvtilbud, helt gratis. Brug nogle få minutter, modtag og gennemgå tilbuddene og vælg et af dem. Det er den allernemmeste måde at slibe på.
Indtast din opgave i webformularen på under 6 minutter og beskriv, hvad det er du skal have slebet i Sorø. Skriv gerne detaljeret så firmaerne får det bedste beslutningsgrundlag til, om de vil vælge at byde på din gulvopgave. En god beskrivelse giver et godt skræddersyet tilbud på slibningen.
Det kan være bøvlet at finde en lokal og pålidelig gulvsliber i Sorø selv, så hvorfor ikke slippe for dette og brug Gulvafslibningsguide.dk i stedet? Vælg den nemme løsning og få 3 friske gulv tilbud nu! Det er meget nemt at spare penge på vores gratis service. Opret din Sorø gulvservice opgave allerede i dag!

Asfaltpap som fugtspærre under trægulve

Asfaltpap anvendes under opklodsninger som et robust lag, der giver ekstra sikkerhed mod mekanisk overlast af fugtspærren og mod fugt fra underlaget. Der kan f.eks. anvendes murpap i baner på 20 cm bredde, der kan skæres til i kvadratiske stykker på 20 x 20 cm.
Fugtspærrer anvendes til at sikre mod opfugtning af trægulve fra fugt i underlaget. Fugtspærrer skal være tilstrækkeligt robuste til at tåle håndtering i byggeperioden. Derfor bør der både foreligge dokumentation for den anvendte fugtspærres diffusionstæthed og for holdbarhed.
Fugtspærrer udføres normalt af plastfolie, evt. kombineret med skumplast eller lignende, men kan også udføres med asfaltpap, epoxy, speciallim eller støbeasfalt. Bemærk at Vandglas ikke kan anvendes som fugtspærre.

Plastfugtspærrer under trægulve

Plastfolier der er normalt anvendte som fugtspærre, bør have en tykkelse på mindst 0.20 mm for at sikre tilstrækkelig robusthed. Plastfugtspærrer af anden type eller PE-folie med mindre tykkelse end 0.20 mm bør have dokumentation for, at de har samme robusthed, f.eks. med hensyn til perforering og rivestyrke.
Plastfolier skal være CE-mærket efter DS/EN 13984. Plastfugtspærrer bør kun være udført af regenerat (genbrugsplast), hvis der foreligger dokumenterede langtidsegenskaber for bl.a. holdbarhed og robusthed. Asfaltpap anvendes som fugtspærre ved særlig stor fugtbelastning.
Afvendes også ved renovering, hvor asfaltpap samtidig kan beskytte mod skimmelvækst på den gamle betonoverflade. Der bør anvendes en særlig paptype forsynet med migreringsspærre for at beskytte mod lugtgener f.eks. Icopal Base 500, som er en kraftig SBS pap, der svejses fast.

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud


Eksempler på tilbud gulvsliber i 4180 Sorø

Eriksen Gulvbelægning
Højholmvej 2
4180 Sorø
CVR: 17427474
Hjemmeside
Sorø Malerfirma
Fulbyvej 4
4180 Sorø
CVR: 15171391
Hjemmeside
Duebjerg ApS
Nyrupvej 70
4180 Sorø
CVR: 33768184
Hjemmeside