Tilbud gulvsliber Tølløse

  • Få 3 gratis konkrete tilbud på gulvsliber Tølløse
  • Billig gulvsliber - Sammenlign tilbud hurtigt og gratis
  • Udfyld skemaet online på bare 7 minutter

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud

Gulvsliber Tølløse. Få 3 aktuelle tilbud og spar 14 pct

25. september 2018. Holdet bag Gulvafslibningsguide.dk består af erfarne fagfolk med lang og bred erfaring indenfor behandling af opgaver i gulvsliberbranchen. Vi kender problemerne med at finde de dygtigste gulvslibere i Tølløse til den rette pris - og vi kender faldgruberne.
Derfor kan vi opfylde dine ønsker til at få udført gulvslibning i Tølløse. Det er besværligt at finde en seriøs og billig gulvsliber i Tølløse selv, så hvorfor ikke slippe for dette og bruge os i stedet? Du sparer både tid og penge ved at lade os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud på dit slibning.
Også erhvervsvirksomheder kan med fordel benytte vores gratis service. Det kunne f.eks. være forretninger, butikker, kontorer, fabrikker eller institutioner. Det samme gælder offentlige instanser, der også kan spare penge på slibningen. Vores tilknyttede gulvslibere løser alle typer af gulvopgaver - også de helt store.

Gulve af fyrretræ

Bræddegulve af fyr findes næsten overalt i gamle huse og med god grund. Det er glimrende gulve - smukke og temmelig slidstærke til almindelig brug, selv om træet ikke er det hårdeste. Træet har ikke så meget klang som hårde sorter og det bliver en mere afdæmpet og behagelig akustik i rummene.
Nogle synes, at det er særlig fint med en god bredde på brædderne og så kalder de dem gerne planker. Det er nu en mild overdrivelse. En planke er et meget solidt stykke træ. Der findes muligvis gulve af planker på en borg eller et slot hist og her, men i almindelige huse laves gulvene af brædder.
Brædder som er op til 30 mm tykke, og bredder på 25 cm er ikke usædvanlige. Gran har også været brugt til bræddegulve. Det har ikke helt et godt fyrretræs slidstyrke, men er ellers udmærket og fremstår lysere end fyr, hvis det hvidskures.

Overfladebehandling

Mange bræddegulve af fyr var oprindelig hvidskurede/sæbeskurede, og de kunne også have fået en ludbehandling med den alkaliske påvirkning fra kalkdej fortyndet med vand. Siden blev de blot vedligeholdt ved jævnlig vask med kraftige opløsninger af brun sæbe.
Sæben både rengør og mætter gulvet, så det ikke så let tager snavs til sig. Alligevel anså mange det for en lettelse af rengøringsopgaven at fernisere gulvene, og især da hurtigtørrende celluloselakker blev tilgængelige, vandt lakering hurtigt udbredelse. Man må da også tilstå, at et jævnligt lakeret gulv tåler mere slid end et sæbeskuret.
Mange steder brugte man fernis eller en lak med transparent rødbrun farve, og efter mange lakeringer blev gulvene meget mørke. Stilskift i boligens farver og indretning tog for alvor fart op gennem 1970'erne og Bo Bedre gjorde sit til at promovere det lyse og lette interior.

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud


Eksempler på tilbud gulvsliber i 4340 Tølløse

SVJ-byg
Syvendeskovvej 31
4340 Tølløse
CVR: 34523886
Hjemmeside
Norlin-Tømreren
Dalstrøget 26
4340 Tølløse
CVR: 27499996
Hjemmeside
Tømrermester Lars Jensen
Søgårdsvej 25
4340 Tølløse
CVR: 26280877
Hjemmeside