Tilbud gulvsliber i Tønder

  • Få 3 gratis uforpligtende tilbud på gulvsliber Tønder
  • Billig gulvsliber - Benyt dig af dette gode tilbud
  • Udfyld formularen online på bare to minutter

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud

Gulvsliber Tønder - Opret din opgave og modtag 3 tilbud

13. februar 2018. En lille, en mellem eller en stor gulvslibning? Vi finder 3 kvalitetssikrede gulvslibere til slibningen i Tønder - gratis og uforpligtende. Og du vælger selv frit mellem de 3 konkurrencedygtige gulvtilbud, du modtager. Få udført gulvslibning i Tønder sikkert og hurtigt. Indsend din opgave på under 5 minutter!
Vores netværk af tilknyttede gulvsliber har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for alle slags gulvopgaver i Tønder. Uanset om det drejer sig om en mindre opgave eller en mere omfattende sag som f.eks. en virksomhedsgulvslibning, tilbyder vi vores hjælp til gulvservice.
Gulvafslibningsguide.dk ønsker at være din foretrukne tilbudsportal og vi sikrer løbende, at vi er på forkant med de nødvendige teknologier. På den måde kan vi altid matche din gulvopgave med de bedst egnede gulvslibere i Tønder. Alle firmaer bliver naturligvis forhåndsgodkendt inden de får lov at byde på opgaverne.

Laktyper skal passe sammen

Ved lakering af nyt eller afslebet træ står man frit i valg af lak. Sagen stiller sig anderledes ved behandling af en tidligere lakeret flade. Det er nemlig ikke alle laktyper, der kan sammen. Eksempelvis bør flader, der tidligere er strøget med vandbaseret lak, fortsat behandles med samme type.
Ellers risikerer man, at den nye lak ikke vil binde på underlaget. Omvendt kan man uden problemer bruge vandbaseret lak oven på andre typer, men så fanger bordet fremover.
En anden vigtig huskeregel er, at man oven på oliebaserede lakker ikke senere kan bruge en lak med stærkere opløsningsmidler end terpentin, f.eks. to-komponentlak og celluloselak. Det vil få det underliggende gamle laklag til at koge op eller krakelere. Er man i tvivl om, hvorvidt en ny lak er egnet, bor man lave en lille prøvestrygning et sted, der ikke er for synligt.

Epoxylak, isocyanatlak og polyurethanlak

To-komponent lakker af typerne epoxylak, isocyanatlak og polyurethanlak indeholder kraftige opløsningsmidler. De består af to bestanddele, hvoraf den ene er isocyanat, der blandes med selve lakken umiddelbart før brug og giver den en meget høj slidstyrke og eminent modstandsdygtighed overfor vand og kemikalier.
Bemærk, at to-komponent epoxylak kun egner sig til påføring på hårde træsorter. To-komponent lakker fås silkematte eller med højglans, hvor sidstnævnte har størst slidstyrke. De bør kun anvendes på lakker af samme type og man må regne med en del eftergulning. Sørg for god ventilation under påføringen.
Selvhærdende plastlak er en syrehærdende en-komponent lak med kraftige opløsningsmidler. Denne laktype er velegnet til hårdt træ på gulve og bordplader på grund af sin meget store slidstyrke. Desuden giver den ingen eftergulning.

Få 3 Tilbud gulvsliber tilbud


Eksempler på tilbud gulvsliber i 6270 Tønder
Ejnar Christiansen Sølsted A/S
Ribelandevej 84
6270 Tønder
CVR: 58298719
Hjemmeside
Tømrermester Morten Clausen ApS
Midtengvej 2 A
6270 Tønder
CVR: 36026944
Hjemmeside
Bendtsens Gulvservice
Strucksalle 32 D
6270 Tønder
CVR: 36741538
Hjemmeside