Gulvafslibning Svenstrup

  • Få 3 aktuelle tilbud på gulvafslibning Svenstrup
  • Find en fleksibel seriøs fagmand
  • Spar nemt 15 % på et økonomisk gulv tilbud

Lokale vejnavne
Svenstrup

Solitudevej
Badmintonvej
Hestehaven
Sangdrosselvej
Dall Hedevej
Hobrovej
Traverbakken
Volstrupvej
Rismarken
Hybenvej
Pilekrogen
Fenris Alle
Bautastenen
Nattergalevej
Flødalvej
Drejerensvej
Ingrid Marie Vej
Holmgårdsvej
Skudshalevej
Rævedalsvej

Gulvafslibning Svenstrup. Bestil 3 trægulv tilbud

Find det allerbedste gulvafslibningsfirma i Svenstrup her. Gulvafslibningsguide.dk er en 100% gratis gulvserviceportal til dig, der har brug for at få nogle superskarpe tilbud på bundsolig gulvafslibning. Bestil 3 tilbud og få dem tilsendt i løbet af få arbejdsdage - vælg herefter det bedste tilbud og få slebet dine gulve.
Der skal være dokumentation for foreneligheden med olie, lak eller andre overfladebehandlingsmidler. Udførelse af fuger skal ske i samråd med gulv- og fugeleverandøren, så fugemasse og nødvendig forbehandling vælges korrekt.
Generelt gælder det, at hæfteflader skal afrenses og primes efter leverandørens anvisninger, så de er tørre og støvfri. De skal have plane flader og skarpe kanter. Træoverfladerflader, der støder op til fugen, afdækkes med tape inden fugning. Der bør ikke fuges ved høj temperatur, da dette kan medføre blæredannelse. For gulve, der kræver slibning, skal grovslibning finde sted inden fugning.

Miljøpåvirkning

Det skal tilstræbes, at materialer der anvendes til gulve, medfører færrest mulige indeklimamæssige gener. f.eks. i form af afgasning af sundhedsskadelige eller andre generende og indelugtende stoffer. Gulvmaterialerne skal også ved produktion eller anvendelse give mindst mulig risiko for skader på omgivelserne.
Gulvservice materialerne må ikke medføre øget forbrug af ikke-bæredygtige ressourcer. Ved vurderingen af miljøpåvirkning anvendes som regel en vurdering af hvert produkt i hele dets livscyklusforløb. Træ er et af de få materialer, som er fornyeligt og kan genanvendes.
Træ betragtes normalt som værende neutralt i indeklimaet. Området miljøpåvirkninger og livscyklus-analyser er under hastig udvikling og der henvises til speciallitteratur om den nyeste udvikling. Bestil 3 hammerfede tilbud på gulvservice i Svenstrup fra anerkendte gulvmænd.

Rengør dine trægulve med de rigtige produkter

Husk at dit nye gulv skal vedligeholdes. Vi anbefaler bl.a. følgende produkter:
  • Timberex Satin Olie Natur
  • Faxe Trærenser
  • Junckers Gulvsæbe
  • Floorcoat Plejeolie Hvid
  • Probat Træsæbe Klar

Eksempler på lokal gulvafslibning i 9230 Svenstrup

Karstenskov Tømrer- og Snedkerfirma ApS
Poulstrupvej 95
9230 Svenstrup J
CVR: 33582102
Hjemmeside
Aalborg Erhvervs Gulve ApS
Fabriksparken 13
9230 Svenstrup J
CVR: 25877799
Hjemmeside
Dall Gulvservice
Hanevej 24
9230 Svenstrup J
CVR: 32032044
Hjemmeside