Gulvafslibning Herning

  • Få 3 gratis godkendte tilbud på gulvafslibning Herning
  • Du får kun tilbud på grundig gulvslibning
  • Billig gulvafslibning - Spar mindst 30% i dag

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Få 3 rare tilbud på gulvafslibning i Herning

17. september 2018. Har du behov for en lille eller en stor gulvafslibning i Herning? Uanset om du søger hjælp til en lille eller en stor gulvsliberopgave, kan du få bistand fra en professionel og billig gulvmand i Herning med mange års erfaring.
Indsend din gulvsliberopgave til os, så påtager vi os, at finde de bedst egnede gulvfirmaer i Herning til at løse din opgave, så du får et tilfredsstillende resultat på din gulvsliberopgave. Det er fuldstændigt gratis at oprette og indsende en gulvsliberopgave her på siden. Du taler selv pris og tilbud med de gulvfirmaer fra Herning, som henvender sig. Du får maks tre tilbud og dermed vil du undgå at blive kimet ned af 15 sultne gulvsliberfirmaer. Med maksimalt tre tilbud på gulvafslibning kan du bevare overblikket over opgaven. Spar mindst 42% ved at benytte vores gratis online service.

Trægulves planhed og vandrethed

Det færdige gulv skal være så plant, at personophold og møblering kan ske uden gener. For trægulve vil der normalt være et krav om, at planheden ligger inden for en tolerance på plus/minus 2 mm på 2 m og plus/minus 0,6 mm på 0,25 m. Det tilstræbes tillige, at gulvet udføres vandret.
Ligesom for planhed må der forventes mindre afvigelser på grund af de tolerancer, som det i praksis er muligt at arbejde indenfor. For trægulve vil det som regel være realistisk at afvigelsen fra vandret ligger inden for plus/minus 10 mm på 6 m.
Ved renovering eller ved udlægning af limede trægulve på betondæk med pilhøjde kan større afvigelser accepteres. Underlaget, f.eks. beton, skal være så plant. at det færdige gulv kan opnå den ønskede planhed. For ikke-bærende trægulve betyder dette, at underlaget skal kunne udlægges med samme planhed, som der ønskes af det færdige gulv.

Her får du 3 tilbud fra lokale firmaer

Professionelle gulvafslibningsfirmaer i Herning kommune dækker ikke bare selve Herning men hele kommunen fx:
  • Gødstrup
  • Gjellerup
  • Hammerum
  • Kølkær
  • Søby

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 7400 Herning

Tømrermester Søren Brødsgaard ApS
Tingvej 8
7400 Herning
CVR: 28711913
Hjemmeside
Malernes Aktieselskab
Teglvænget 141
7400 Herning
CVR: 21408301
Hjemmeside
KA Gulvservice Aps
Teglvænget 67
7400 Herning
CVR: 30548884
Hjemmeside