Gulvafslibning Odsherred

  • Få 3 prisbillige tilbud på gulvafslibning Odsherred
  • Vi finder en grundig solid gulvmand
  • Spar op til 26 pct på et skræddersyet gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Odsherred tilbud

Veje 4500 Odsherred

Fjordparken
Astavej
Bakkekrogen
Bogfinkevej
Bjørnestien
Henriks Alle
Dalvang
Havstien
Elkærsvej
Fårefoldvej
Fiskebakken
Ahornvej
Andrupsvej
H C Andersensvej
Bjarkesvej
Drosselholmvej
Hedeboengen
Fasanengen
Fasanalle
Betulastien

Gulvafslibning Odsherred, billig - 3 fine tilbud

Du leder efter en billig og energisk gulvmand i Odsherred? Led ikke videre! Her på onlineportalen Gulvafslibningsguide.dk påtager vi os - absolut uforpligtende - at finde 3 professionelle gulvfirmaer i Odsherred, som gerne vil løse din gulvafslibning opgave.
Der er hvad enten du har brug for privatgulvafslibning, firmagulvafslibning eller noget helt andet. Du skriver bare i online skemaet og forklarer, hvilken slags gulvopgave, du ønsker løst. Inden for 34 timer, får du skarpe tilbud på gulvafslibning fra 2-3 reelle gulvfirmaer i Odsherred.
Du vælger selv, hvilket tilbud du vil benytte. Hvis ingen af tilbuddene er acceptable, kan du naturligvis sige nej tak til alle henvendelser. Indsend din opgave og modtag hurtigt 3 stærke tilbud på gulvafslibning fra vores godkendte partnere i Odsherred. Få op til to-tre skræddersyede tilbud allerede i dag før du glemmer det. Har du ikke tid nu så husk at gem et bogmærke.

Brug af stående gulvværktøj

Rasmus er sikkerhedsrepræsentant og arbejder i et større gulvafslibningsfirma med 35 svende. De 24 af disse bruger stående gulvværktøj i større eller mindre omfang. Nogen arbejder næsten kun stående. De resterende påvirkes, men der er altid nogen, der ikke vil.
Der er ikke tale om at nogen giver udtryk for modstand over for de kolleger, der arbejder stående. Desuden hæmmer en forholdsvis stor udskiftning blandt svendene, at alle kommer til at arbejde stående.
Gulvafslibningsfirmaet havde allerede inden kurserne selv uddannet 8 gulvafslibere og købt nyt stående gulvværktøj til disse for at få deres tilbagemelding om anvendeligheden af værktøjet.

Find din effektive gulvmand her

Billig gulvafslibning tilbydes i hele Odsherred kommune:
  • Rask Mølle
  • Hornborg
  • Løsning
  • Stauby
  • Hjortsvang

Få 3 Gulvafslibning Odsherred tilbud


Gulvafslibning Odsherred eksempler:

K-J Gulvservice
Altavej 12
4500 Nykøbing Sj
CVR: 32686176
Hjemmeside
Jimmis Gulvservice
Siriusvej 6
4500 Nykøbing Sjælland
CVR: 21962236
Hjemmeside
Tømrermester Tim Nielsen
Østerlyngvej 127
4500 Nykøbing Sjælland
CVR: 26700027
Hjemmeside