Gulvafslibning i Odsherred

  • Få 3 gratis lokale tilbud på gulvafslibning i Odsherred
  • Du får kun tilbud fra autoriserede gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Spar både tid og penge

Få 3 Gulvafslibning tilbud

Gulvafslibningsfirmaer står ikke længere i telefonbogen

27. november 2017. Leder du efter en god og billig gulvsliber i Odsherred? Så behøver du ikke lede længere. Her på Gulvafslibningsguide.dk påtager vi os at finde 3 professionelle gulvslibere i Odsherred, som gerne vil løse din gulvsliberopgave.
Der er hvad enten du har brug for privatgulvafslibning, firmagulvafslibning eller noget helt andet. Du skriver bare i online skemaet og forklarer, hvilken slags gulvopgave, du ønsker løst. Inden for 34 timer, får du skarpe tilbud fra 2-3 reelle gulvslibere i Odsherred.
Du vælger selv, hvilket tilbud du vil benytte. Hvis ingen af tilbuddene er acceptable, kan du naturligvis sige nej tak til alle henvendelser. Indsend din opgave og modtag hurtigt 3 stærke gulvslibertilbud fra vores godkendte partnere i Odsherred. Få op til to-tre skræddersyede tilbud allerede i dag før du glemmer det. Har du ikke tid nu så husk at lave et bogmærke på Gulvafslibningsguide.dk.

Brug af stående gulvværktøj

Rasmus er sikkerhedsrepræsentant og arbejder i et større gulvafslibningsfirma med 35 svende. De 24 af disse bruger stående gulvværktøj i større eller mindre omfang. Nogen arbejder næsten kun stående. De resterende påvirkes, men der er altid nogen, der ikke vil.
Der er ikke tale om at nogen giver udtryk for modstand over for de kolleger, der arbejder stående. Desuden hæmmer en forholdsvis stor udskiftning blandt svendene, at alle kommer til at arbejde stående.
Gulvafslibningsfirmaet havde allerede inden kurserne selv uddannet 8 gulvafslibere og købt nyt stående gulvværktøj til disse for at få deres tilbagemelding om anvendeligheden af værktøjet.

Find din effektive gulvmand her

Billig gulvafslibning tilbydes i hele Odsherred kommune:
  • Rask Mølle
  • Hornborg
  • Løsning
  • Stauby
  • Hjortsvang

Få 3 Gulvafslibning tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 4500 Odsherred
Tømrermester Tim Nielsen
Østerlyngvej 127
4500 Nykøbing Sjælland
CVR: 26700027
Hjemmeside
Jimmis Gulvservice
Siriusvej 6
4500 Nykøbing Sjælland
CVR: 21962236
Hjemmeside
K-J Gulvservice
Altavej 12
4500 Nykøbing Sj
CVR: 32686176
Hjemmeside