Gulvafslibning Aars

  • Få 3 udmærkede tilbud på gulvafslibning Aars
  • Find en velegnet faglærd fagmand
  • Spar hutigt 27 % på et førsteklasses gulv tilbud

Veje i postnummer 9600

Gl Skolevej
Drosselvej
Pregelvang
Borupvej
Agertoften
Blåbærvej
Nørregade
Jyllandsgade
Jernbanegade
Havbrovej
Mejsevej
Holmevej
Morumvej
Lyngholmvej
Dunhammervej
Bymidten
Leregårdsvej
Gravensgade
Hasselvej
Bakkegårdsvej

Gulvafslibning i Aars - Spar 26% med 3 gratis tilbud

Hvis du er som folk er flest, er det sikkert en næsten uoverskuelig opgave, selv at finde en autoriseret, billig og pålidelig gulvafslibningsmand i Aars. Det problem vil vi gerne løse for dig - helt gratis! Her på gulvportalen 3gulvafslibningsguide.dk kan du bestille 3 gode tilbud fra lokale seriøse gulvafslibningsvirksomheder.
Fyrretræsgulve i Aars afslibes og oliebehandles af erfarne gulvslibere. Gør-det-selv gulvafslibning er en kunst, såfremt man ikke har den rette erfaring med afslibning af gulve. Vores gulvpartnere sliber og behandler plankegulve trapper, bordplader, dørtrin, dørtærskel, køkkenbordplader, trappetrin og reposer.
Hvor der er dilatationsfuger i den underliggende konstruktion, skal de altid føres videre i trægulvet. Trægulvet skal have fornøden understøtning på begge sider af dilatationsfugen. Til mindre fuger anvendes fugemasser eller fugeprofiler i gummi eller plast.

Lakering af meget slidte gulve

Ved meget slidte gulve, f.eks. hvor lakken er gennemslidt, skal der ske en egentlig afslibning, dvs. en renovering, hvor al lak fjernes. Der regnes normalt med, at der fjernes op til 0,5 min af træets overflade per gang.
Det betyder. at trægulve kun kan afslibes et begrænset antal gange afhængigt af brættets, slidlagets eller finerlagets tykkelse. Resterende slidlag, dvs. tykkelsen af resterende træ på lamelbrædder og -stave samt afstanden til fer og not på massive brædder, bør kontrolleres inden afslibning for at sikre, at gulvet kan tåle en yderligere afslibning. Efter afslibning overfladebehandles gulvet som et nyt trægulv.
Lakerede gulve skal efter færdiglakering fremtræde med en ensartet, lukket og glat overflade. Glansen skal være ensartet og overfladen skal være glat at føle på. Porer, huller, revner og samlinger skal være lukkede.

Nu er det på tide, at få slebet de gulve!

Vi kan tilbyde dig 3 gratis tilbud på gulvafhøvling, hvis dit -
  • Trægulv er ujævnt
  • Trægulv er skævt
  • Trægulv er ridset
  • Trægulv er lakeret med skibslak
  • Trægulv er fyldt med gammel gulvmaling

Eksempler på lokal gulvafslibning Aars

Janbyg
Hans Egedes Vej 87
9600 Aars
CVR: 31810507
Hjemmeside
Garant Aars
Vestre Boulevard 3
9600 Aars
CVR: 26669146
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Krogh Kristiansen A/S
Kong Valdemars Vej 20
9600 Aars
CVR: 31472385
Hjemmeside