Gulvafslibning Aars

  • Få 3 tiltalende tilbud på gulvafslibning Aars
  • Tilbud på en fleksibel kvalitetsbevidst fagmand
  • Spar ca 24 % på et ekstraordinært gulv tilbud

Postnummer 9600
vejnavne

Blåmejsevej
Nyrupvej
Højvang
Bakkegårdsvej
Kirkestien
Park Alle
Møllevang
Havbrovej
Dronningholmvej
Overvejen
Gl. Gislumvej
Grønnegade
Herredsvej
Mølgårdsvej
Dalstrøget
Mosevænget
Bogfinkevej
Bymidten
Fladhøjvej
Himmerlandsparken

Gulvafslibning i Aars - Spar 26% med 3 gratis tilbud

Hvis du er som folk er flest, er det sikkert en næsten uoverskuelig opgave, selv at finde en autoriseret, billig og pålidelig gulvafslibningsmand i Aars. Det problem vil vi gerne løse for dig - helt gratis! Her på gulvportalen 3gulvafslibningsguide.dk kan du bestille 3 gode tilbud fra lokale seriøse gulvafslibningsvirksomheder.
Fyrretræsgulve i Aars afslibes og oliebehandles af erfarne gulvslibere. Gør-det-selv gulvafslibning er en kunst, såfremt man ikke har den rette erfaring med afslibning af gulve. Vores gulvpartnere sliber og behandler plankegulve trapper, bordplader, dørtrin, dørtærskel, køkkenbordplader, trappetrin og reposer.
Hvor der er dilatationsfuger i den underliggende konstruktion, skal de altid føres videre i trægulvet. Trægulvet skal have fornøden understøtning på begge sider af dilatationsfugen. Til mindre fuger anvendes fugemasser eller fugeprofiler i gummi eller plast.

Lakering af meget slidte gulve

Ved meget slidte gulve, f.eks. hvor lakken er gennemslidt, skal der ske en egentlig afslibning, dvs. en renovering, hvor al lak fjernes. Der regnes normalt med, at der fjernes op til 0,5 min af træets overflade per gang.
Det betyder. at trægulve kun kan afslibes et begrænset antal gange afhængigt af brættets, slidlagets eller finerlagets tykkelse. Resterende slidlag, dvs. tykkelsen af resterende træ på lamelbrædder og -stave samt afstanden til fer og not på massive brædder, bør kontrolleres inden afslibning for at sikre, at gulvet kan tåle en yderligere afslibning. Efter afslibning overfladebehandles gulvet som et nyt trægulv.
Lakerede gulve skal efter færdiglakering fremtræde med en ensartet, lukket og glat overflade. Glansen skal være ensartet og overfladen skal være glat at føle på. Porer, huller, revner og samlinger skal være lukkede.

Nu er det på tide, at få slebet de gulve!

Vi kan tilbyde dig 3 gratis tilbud på gulvafhøvling, hvis dit -
  • Trægulv er ujævnt
  • Trægulv er skævt
  • Trægulv er ridset
  • Trægulv er lakeret med skibslak
  • Trægulv er fyldt med gammel gulvmaling

Aktuel gulvafslibning fra 9600

Tømrermester Bjarne Jensen
Keldgårdvej 70
9600 Aars
CVR: 13924333
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Krogh Kristiansen A/S
Kong Valdemars Vej 20
9600 Aars
CVR: 31472385
Hjemmeside
Janbyg
Hans Egedes Vej 87
9600 Aars
CVR: 31810507
Hjemmeside