Gulvafslibning Østerbro

  • Få 3 fantastiske tilbud på gulvafslibning Østerbro
  • Tilbud på en billig godkendt fagmand
  • Spar op til 16 procent på et rart gulv tilbud

Lokale vejnavne
Østerbro

Marmorvej
Strynøgade
Slagelsegade
Klostervænget
Gustav Adolfs Gade
Malmøgade
Engelstedsgade
Heisesgade
Jellingegade
Præstøgade
Skarøgade
Gartnerivej
Lilly Helveg Petersens Plads
Wiedeweltsgade
Hobrogade
Zinnsgade
Ourøgade
Spangbergsgade
Lyngbyvej
Lautrupskaj

Gulvafslibning Østerbro. Få 3 tilbud og spar 20 %

På denne hjemmeside hjælper vi folk med at komme i kontakt med en erfaren og billig gulvmand på Østerbro. Du skal blot beskrive i webformularen, hvad det er du vil have assistance til. Så afgiver 3 gulvsliberfirmaer tilbud på den gulvsliberopgave, der skal løses.
Du vælger selv, hvilket firma du vil bruge til gulvafslibning på Østerbro. Du er derudover ikke forpligtet til at sige ja til tilbuddene, såfremt du ikke er helt tilfreds med dem. Ligeledes er denne tjeneste fuldstændig gratis at anvende - så bliver det ikke nemmere ;-)
Benyt derfor vores gratis onlineservice. Beskriv din gulvsliberopgave i dag og få tre 100 procent konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning i løbet af 48 timer. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode tilbud på gulvafslibning fra gulvfirmaer på Østerbro i din indbakke.

Eksempel på en gulvopgave

En trappe med trin af hårdt løvtræ ønskes oliebehandlet med en upigmenteret, hærdnende trægulvolie på et sted, hvor brugsintensiteten og tilsmudsningen er vurderet til at være høj/ middel. Med det store partielle slid, som trapper udsættes for, vil der være behov for meget hyppig oliering, som evt. må suppleres med afslibning.
Hvis der ikke sker hyppig vedligeholdelse, vil trægulvolien hurtigt blive slidt bort og træet vil blive åbnet for vand og nedtrædning af smuds. Hvis trappen behandles med gulvlak, vil der tilsvarende være behov for hyppig genlakering.
Sæbebehandlingen danner kalksæbe, som aflejres i træets porer og på overfladen. Kalksæber gør gulvet modstandsdygtigt over for indtrængning af væskespild og snavs og gør gulvet forholdsvist nemt at holde. Da sæbe i nogen grad selv kan åbne porerne i træet, kan behandlingen anvendes som selvstændig overfladebehandling.

Forskellige typer af gulvservice

Gulvafslibningsfirmaer på Østerbro kan assistere med løsning en lang række af forskellige opgaver f.eks:
  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Opretningsarbejde
  • Sæbebehandling
  • Oliebehandling

Eksempel på Østerbro gulvafslibning

Odins gulvservice I/S
Trondhjemsgade 6
2100 København Ø
CVR: 28185030
Hjemmeside
Hellerup Gulve
Victor Bendixgade 10
2100 København Ø
CVR: 27866921
Hjemmeside
Åses gulvservice
Visbygade 12
2100 København Ø
CVR: 38132644
Hjemmeside