Hvad er Gulvafslibningsguide.dk?

Hvad er Gulvafslibningsguide.dk?

Sådan virker Gulvafslibningsguide.dk

På Gulvafslibningsguide.dk kan du bestille 3 tilbud fra erfarne og professionelle gulvafslibningsfirmaer overalt i Danmark. Vi har indgået et samarbejde med Fagexperten, som videredistribuerer din gulvafslibningsopgave ud i hele netværket af gulvsliberpartnere. De 3 første gulvafslibere som reagerer på opgaven, får dine kontaktoplysninger og herefter er løsningen af gulvopgaven kun en sag mellem dig og de pågældende gulvafslibere. Hverken Fagexperten eller Gulvafslibningsguide.dk skal have gebyr eller afgift af opgaven - vi er blot formidlere af gulvopgave. Det er dermed absolut gratis for dig at bestille 3 skræddersyede tilbud her på Gulvafslibningsguide.dk.

Med venlig hilsen

Gulvafslibningsguide.dk
Skeevej 39
4370 St. Merløse

Vil du hellere gøre det selv?

Tilmeld dit firma - gratis!Anvendelse af sandpapiret til sanderen er ekstremt let. Lejebutikken giver dig en 2" tyk pude, der klæber til piggerne på bunden af ​​sanden. De vil så sælge dig den korrekte størrelse sandpapir, som vil have en klæbende understøtning. Fjern kun klæbemidlet og sæt det på puden. For et 100 kvadratmeter stort areal skal du bruge ca. 4 ark sandpapir.
Valg af sandpapirgrit:
Hvis du har helt nyt, blødt træ (uden tidligere lag med overtræk eller lak), skal du kun lave et lette slibearbejde med 120 sandpapir.
Hvis dine gulve har flere lag gammelt tykt lak, skal du bruge 40 grit sandpapir til hurtigt at fjerne det. I vores tilfælde syntes gulvet at have et par jakker plus en topcoat. Vi valgte 60 grit papir. En firkant papir fjernet omkring 25 kvadratfod, før vi skulle udskifte det.
I vores tilfælde gav 60 grit en meget flot og jævn tekstur til træet. Det var en måned efter at jeg var færdig med projektet, da jeg lærte at du teknisk set skulle gå over det igen, ved at bruge 120 gruspapir til den mest jævne finish. Vi var heldige, for selvom vi hoppede over dette trin, viste gulvene smukt!Kontakt Gulvafslibningsguide.dk


Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Del på Facebook:

Må vi lige fortælle dig at...
... du ligeledes kan bestille tre stærke tilbud fra en troværdig børnefotograf nær dig.

3 tilbud på varmepumper

Gulvafslibere
  • Ørn gulve
  • NS Treatment ApS
  • Jysk Gulvmontering I/S
  • Alsøe Gulvservice
  • H P Hansen & Søn
  • Thisted Gulvservice
  • Floors
  • Garant Maribo
  • Byggefirmaet Wagner ApS
  • Tømrer/snedkermester Anders Drejer

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Vi anbefaler f.eks følgende selskaber


AS-Gulvservice

Signalvej 117
2860 Søborg
CVR: 34369194
www.as-gulvservice.dk

VE´s Maskinservice

Stadionvej 43
2600 Glostrup
CVR: 21603643
Tlf. 23390855

Malerfirmaet Johnny Beyer

Munkebjergvej 20
2770 Kastrup
CVR: 75680511
www.johnny-beyer.dk© 2020 - www.gulvafslibningsguide.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt