Gulvafslibning Bramming

  • Få 3 bundsolide tilbud på gulvafslibning Bramming
  • Bestil en lokal godkendt gulvekspert
  • Spar hutigt 24 pct på et gennemarbejdet gulv tilbud

Veje i postnummer 6740

Bjerndrupvej
Gabelsvej
Vinkelvej
Skovvej
Refshedevej
Sneppevej
Spangvej
Smedegårdsvej
Jasminvej
Lykkesgårdsvej
Sjarkesvej
Plantage Alle
Funders Alle
Fasanvej
Skolegade
Falkevej
Sejstrupvej
Møllevænget
Møllegade
Engvej

Gulvafslibning Bramming. Vi leverer dig 3 gratis tilbud

Den bedste pris på bundsolig gulvafslibning udføres af vores tilknyttede professionelle gulvafslibningsfirmaer! Vi finder de bedste tilbud på gulvslibning i Bramming til dig. Indtast din gulvopgave og få 3 strålende gulvtilbud på ganske få dage. Du får tilbud fra Danmarks billigste og bedste gulvafslibningsfirmaer og kan derefter selv sammenligne alle de megagode tilbud.
Svømmende gulve udføres så trægulvet udgør en sammenhængende flade, som frit kan bevæge sig i forhold til underlaget. På træbaserede undergulve eller betondæk kan mindst 14 mm tykke bræddegulve lægges direkte på tynde mellemlag.
Parketstave limet til et svømmende pladegulv, f.eks. 22 mm spånplade, kan lægges på tilsvarende måde. På tykke mellemlag skal der anvendes et trykfordelende pladelag som underlag for trægulve under 20 mm eller for pålimning af stavparket, tynde brædder ol.

Træ til gulve: Bilinga (Opepe) (Nauclea diderrichii)

Bilinga vokser i Centralafrika (Liberia, Ghana, Nigeria). Træhøjde op til 40 m og diameter op til 2 m. Kerneved er gyldengult, orangegult til okkerbrunt. Farven ændres til mørkere nuancer ved lysets påvirkning. Splintveddet (3-5 cm) er gulliggråt til rødligt.
Veddets struktur er grov med cellehulrum fyldt med glinsende orangerødt indholdsstof. Ofte forekommer der med-/modvækst. Styrkeegenskaber, for eksempel hårdhed og slidstyrke, er betydelig højere end for bøg. Middelsvindet er 0,20-0,25 procent for hver 1% træet tørrer, hvilket svarer til birkens svind. På grund af høj densitet er tørretiden lang med deraf følgende risiko for overfladerevner.
Maghogni er en tæt, tung og hård træsort med et stort indhold af garvesyre, som gør den modstandsdygtig over for snyltere. Farven er mørk rødbrun. Bruges til møbler og finer. Kan overfladebehandles på mange måder.

Vælg den rigtige efterbehandling til dine trægulve

Efter en gulvafslibning vil gulvet stå åbent og duftende af nyt træ, og du skal nu vælge, hvilken​ efterbehandling, du ønsker til dit gulv:
  • ​Oliebehandling
  • ​Hvidpigmentering
  • Sæbebehandling
  • Ludbehandling
  • Lakbehandling

Lokal gulvafslibning fra postnummer 6740

Tjæreborg Tømrer og Snedker
Sønderled 19
6740 Tjæreborg
CVR: 35240373
Hjemmeside
Top Gulve
Alsædvej 18, St. Darum
6740 Bramming
CVR: 32976271
Hjemmeside
Thomas Johansen
Kirkestien 6
6740 Bramming
CVR: 36333065
Hjemmeside