Gulvafslibning Fyn

  • Få 3 fede tilbud på gulvafslibning Fyn
  • Få en solid godkendt gulvspecialist
  • Spar op til 20 % på et gedigent gulv tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 5250

Sorgenfri Allé
Violvænget
Vester Allé
Thyras Allé
Ruegyden
Sanderumhaven
Smallemålet
Vosemosegyden
Planteskolevænget
Solskinsvej
Prins Olufs Vænge
Prins Christians Allé
Sandknøsen
Væddeløbsvej
Sommervej
Rughøjvænget
Østergårds Allé
Store Markvej
Toves Allé
Porsevænget

Få de 3 bedste tilbud på gulvafslibning på Fyn

Få gratis og nemt 3 attraktive tilbud fra gulvfirmaer på Fyn. Spar en masse penge og lad os gøre al det hårde arbejde med at skaffe tre godkendte tilbud på gulvafslibning til dig. Du får udelukkende tilbud fra kvalitetskontrollerede gulvfirmaer fra Fyn, så du undgår dyre overraskelser.
Gulvsliberne konkurrerer med flere andre gulvfirmaer på Fyn om din gulvsliberopgave. Det betyder at de tilbud du modtager, er rigtig konkurrencedygtige. Vores net af professionelle gulvfirmaer på Fyn dækker alle områder indenfor gulvsliberfaget. Det betyder, at vi kan håndtere alle typer af gulvsliberopgaver, store som små, nemme som svære.
Uanset om du mangler en billig gulvmand til en nem opgave som afslibning i en to-værelses lejlighed, eller du har en kompliceret industriopgave, så finder vi de rigtige gulvfirmaer på Fyn, der er specialister i lige netop din gulvafslibning opgave.

Trægulve i bl.a. murermestervillaer

Gulvlæggerne begyndte tidligt at beskæftige sig med trægulve. l mellemkrigsårene blev der opført et stort antal murermestervillaer, som alle blev forsynet med parketgulve. I dag udgør vedligeholdelse og lægning af trægulve en væsentlig del af gulvbranchen.
Brugen af trægulve kan føres langt tilbage. De første trægulve var flækkede træstammer, som blev lagt direkte på et underlag af jord. Det ældste danske trægulv, som stadig eksisterer, menes at ligge på loftet af Veng kirke. Det er formentlig lagt i begyndelsen af 1500-tallet.
På mange af de danske slotte ligger der mange smukke trægulve - blandt andet parketgulve i forskellige træsorter og i varierende mønstre. I de første mange år var det træsorter som eg, fyr og gran, der blev anvendt, men siden er der kommet en bred vifte af træsorter fra hele verden.

Vælg den rigtige sæbe eller olie til dit gulv

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige sæbe eller olie, så er her nogle forslag:
  • Tarkett iQ Optima
  • Moland Nåletræslud
  • TK Plejeolie Hvid
  • Trip Trap Vinyl- og Laminatsæbe
  • Floorcoat Hvidolie

Udvalgt gulvafslibning fra postnummer 5250

H.C. Hansen & Søn A/S
Svendborgvej 38B
5250 Odense S
CVR: 87347710
Hjemmeside
OK Gulve A/S
Blangstedgårdsvej 3
5250 Odense SØ
CVR: 30599829
Hjemmeside
Levelfloor ApS
Fraugde Kærby Vej 108
5250 Odense SØ
CVR: 36943742
Hjemmeside