Gulvafslibning Guldborgsund

  • Få 3 lokale tilbud på gulvafslibning Guldborgsund
  • Få en autoriseret kreativ gulvmand
  • Spar let 29 % på et fantastisk gulv tilbud

Lokale veje
Guldborgsund

Strandbakken
Havnegade
Pilehegnet
Granhegnet
Præstevænget
Støttenhøj
Algestrup Lyng
Vestergade
Ringgårdsstræde
Torvet
Trojels Gård
Torkilstrupvej
Munkeleddet
Vestre Havn
Smedevænget
Liselundvej
Frihedsstien
Bøgevænget
Dukkerupvej
Aastrup Stationsvej

Gulvafslibning Guldborgsund? Få 3 gratis kvalitetsstilbud

Bestil og få 3 superb tilbud på gulvafslibning - hurtigt og helt gratis - fra budgetvenlige anerkendte fagfolk i Guldborgsund kommune. Udfyld gulvformularen på omkring seks-syv min. så sparer du op til 29% på den samlede pris. Som beskrevet er det både tidsbesparende og absolut gratis at indsende en gulvafslibningsopgave.
De største belastninger på gulvet i form af reoler og skabe optræder normalt langs væggene og desuden er strøer og brædder her mere udsat for nedbøjning, fordi de i endefaget ikke kan få hjælp af at strø eller bræt fortsættes (strøer og gulvbelægning indspændes ikke af næste fag).
Langs vægge og i døråbninger er der derfor behov for at øge stivheden, hvilket traditionelt har været gjort ved at reducere opklodsnings- og understøtningsafstandene. Metoden er den traditionelle metode til at forøge stivheden af strøgulve langs væggene. Ved vægge parallelle med strøretningen lægges 1. strø.

Kan det betale sig at gøre arbejdet selv?

Skal man selv slibe et stuegulv på fx 30 m2, er udgiften til slibepapir og leje i en weekend ca. 4.000 kr. Skal et gulvgulvafslibningsfirma gøre arbejdet, koster det ca. 8.000 kr. Brug kantsliberen på trappetrin, trappe-reposer og i små rum, hvor det er svært at komme til.
Husk at trække stikket ud, når der skal skiftes slibepapir. Undgå at trykke eller vippe maskinen, mens den kører. Når den startes, er det derimod vigtigt at vippe den bagover, så slibe-valsen kommer helt fri af gulvet.
Vær opmærksom på slibemaskinens kobling, som løfter og sænker slibevalsen. Maskinen må aldrig stå stille og slibe på samme sted. Støvposen skal tømmes, allerede når den er mellem 1/3 og 1/2 fuld. For lamelbrædder skal understøtningsafstanden reduceres, fordi stivheden af lamelbrædder er mindre end for massive gulvbrædder med samme tykkelse.

Find et professionelt gulvafslibningsfirma lige her

Uanset hvor du er bosat i Guldborgsund kommune, kan du bestille 3 gratis gulvslibertilbud:
  • Sakskøbing
  • Slemminge
  • Nysted
  • Væggerløse
  • Idestrup

Aktuel gulvafslibning fra postnummer 4850

Jans Gulvafslibning ApS
Guldborghave 50
4850 Guldborg
CVR: 31884446
Hjemmeside
Svend Jensen & Søn ApS
Rødemosevej 2
4850 Stubbekøbing
CVR: 20205806
Hjemmeside
Lillebrænde Tømrer/Snedker
Lillebrændevej 30
4850 Stubbekøbing
CVR: 32201407
Hjemmeside