Gulvafslibning Ishøj

  • Få 3 eminente tilbud på gulvafslibning Ishøj
  • Find en autoriseret seriøs fagmand
  • Spar op til 10 pct på et fortræffeligt gulv tilbud

Vi dækker også disse
veje i Ishøj

Smedeengen
Ishøj Centervej
Skyttekrogen
Valmuestien
Piledamsvej
Margueritstien
Tværstræde
Vejleåvej
Vibeholms Vænge
Vildtbanevej
Vejlegården
Jægervangen
Fasanvangen
Ørnekærs Vænge
Ågården
Toftevænget
Vibevej
Kærgangen
Ishøj Stationsvej
Industrigrenen

Gulvafslibning Ishøj. Få 3 gratis tilbud i dag

At slibe et trægulv, så det bliver som nyt igen, kræver både professionelt udstyr og professionelle folk. Man kan sagtens selv leje en gulvslibermaskine i et byggemarked og selv gå i gang - men så skal man bare vide, at resultatet også bliver derefter....
Den rigtige løsning er selvfølgelig at få en rigtig gulvafslibningsmand fra Ishøj til at afslibe gulvene. Her på webportalen 3gulvafslibningstilbud.dk kan du modtage 3 førsteklasses tilbud på gulvafslibning fra anerkendte gulvafslibningsvirksomheder i Ishøj. Denne service er for dig absolut gratis og du får endda rabat på selve gulvafslibningen.
Opdeles gulvfladen, bør det så vidt muligt ske i rektangulære felter, så de forventede bevægelser i begge retninger er nogenlunde ens. Under normale forhold kan gulvflader udføres i et stykke op til 8 x 12 m, hvor de 12 m er i bræddernes længderetning. Ved større gulve bør der søges rådgivning hos gulvleverandøren.

Arbejdsprocesser og -metoder

Der findes en del værktøj til stående gulvarbejde på nuværende tidspunkt. En del af værktøjet er udviklet pâ baggrund af en god ide, som en gulvlægger på et eller andet tidspunkt har fået, og noget er udviklet af værktøjsfabrikanter.
En overvejende del af det værktøj, der er anvendt i forbindelse med de aktuelle kurser for superbrugere, er udviklet i et samarbejde mellem faglærer Mogens Rasmussen og værktøjsmager Niels Erik Nørskov (Nordtec design).
De har sammen de sidste år har anvendt en stor andel af deres tid på udvikling af værktøj specielt indenfor gulvbranchen. Det pågældende værktøj sælges fra Carl. P. Aalborg A/S.

Vælg den rette uddannede fagmand til opgaven

Professionelle gulvafslibningsfirmaer i Ishøj kommune tilbyder billig gulvafslibning hele vejen rundt i kommunen:
  • Tranegilde
  • Arken
  • Vejleå
  • Ishøj Landsby
  • Torslunde

Lokal gulvafslibning fra postnummer 2635

Dansk Tæppe- og Gulvservice
Birkevej 2
2635 Ishøj
CVR: 18321343
Hjemmeside
Stella Nova Gulve
Vejledalen 60
2635 Ishøj
CVR: 31699894
Hjemmeside
BT Gulve Ishøj
Baldersbækvej 9
2635 Ishøj
CVR: 19264939
Hjemmeside