Gulvafslibning Nørrebro

  • Få 3 tiltalende tilbud på gulvafslibning Nørrebro
  • Bestil en energisk velegnet gulvspecialist
  • Spar hutigt 24 pct på et favorabelt gulv tilbud

Lokale veje
Nørrebro

Stevnsgade
Schleppegrellsgade
Wesselsgade
Balders Plads
Hothers Plads
Poppelgade
Jagtvej
Brohusgade
Rantzausgade
Slejpnersgade
Blågårdsgade
Hans Kirks Vej
Jesper Brochmands Gade
Eddagården
Hellebækgade
Kronborggade
Tagensvej
Fyensgade
Hermodsgade
Møllegade

Gulvafslibning Nørrebro - Indhent 3 gratis tilbud her

Leder du efter en gulvmand på Nørrebro? Her på sitet Gulvafslibningsguide.dk får du 100 procent gratis 3 topkontante tilbud fra kvalitetssikrede gulvfirmaer på Nørrebro, der godt kunne tænke sig at byde på din gulvsliberopgave. Der er uanset hvilken type af gulvafslibning, det drejer sig om.
Det eneste du skal gøre, er at skrive i online gulvskemaet og oplyse, hvad gulvopgaven går ud på. På 2-3 arbejdsdage får du 3 skarpe tilbud på gulvafslibning fra 3 billige og forhåndsgodkendte gulvafslibningsfirmaer på Nørrebro, som du helt selv kan vælge imellem.
Under forskellige navne og fabrikater anvendes et formica plademateriale, som vel nok er et af de bedste materialer som er kommet frem i de sidste år, og som i udstrakt grad anvendes indenfor snedkerfaget. Med sine mange farver, gode limevne og stærke overflade er det anvendeligt overalt. Kun kræver nogle af fabrikaterne specielt stålværktøj.

Anvendelsesbegrænsninger

Så godt som alle træarter kan overfladebehandles med lak eller olie. Visse træarter kan dog give problemer, f.eks. kan indholdet af garvesyre i egetræ medføre skjolder ved brug af en vandbaseret lak. For ukendte træarter anbefales det derfor at rådføre sig med gulvleverandøren om mulighederne for overfladebehandling.
Ludbehandling er velegnet til gulve af nåletræ. Til løvtræer skal der anvendes speeialprodukter. Sæebebehandling er velegnet til gulve af nåletræ og til de fleste lyse løvtræarter. Hvide gulvoverflader er sarte og kræver hyppig vedligeholdelse. Mørke træarter egner sig ikke til behandling med hvidpigmenterede produkter.
Overflader behandlet med hvid olie eller lak er vanskelige at genbehandle. Gulvvask og især lud- og sæbebehandling af nåletræsgulve kræver anvendelse af noget vand.

Forskellige typer af trægulve

Her er en række eksempler på forskellige trægulvtyper som du kan få tilbud på afslibning af:
  • Fyrreparket
  • Egeparket
  • Bøgeparket
  • Askeparket
  • Fyrretræsgulve

Eksempel på lokal gulvafslibning Nørrebro

Midtgaard's Gulve
Ågade 106
2200 København N
CVR: 37648078
Hjemmeside
C. Jensens Gulvservice
Borups Plads 7
2200 København N
CVR: 37044059
Hjemmeside
MS Totalbyg
Skotterupgade 14
2200 København N
CVR: 28235704
Hjemmeside