Gulvafslibning Syddjurs

  • Få 3 fortræffelige tilbud på gulvafslibning Syddjurs
  • Vi finder en godkendt erfaren fagmand
  • Spar let 10 procent på et billigt gulv tilbud

Eksempler på
vejnavne Syddjurs

Østre Fasanvej
Vestervangsvej
Nørrevangsalle
Baunevænget
Klydevej
L. Jørgensens Alle
Thorsgade
Strandvejen
Stenvendervej
Husflidsvej
Tjurvej
Rostvedvej
Nørregyde
Rønnebærvej
Søndervangen
Højskolevej
Smedebakken
Anemonevej
Ulvedalsvej
Vesterskovgårdsvej

Gulvafslibning på Syddjurs - Modtag 3 direkte tilbud

Billig gulvafslibning på Syddjurs tilbydes. Hele vores store net af anerkendte gulvafslibningsfirmaer står parat til at byde på din gulvopgave. Hvis du udfylder gulvformularen så får du 3 konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning fra Syddjurs baserede firmaer. På denne måde kan du spare ca 34 pct.
Et trykfordelende undergulv af 22 mm gulvspånplade lægges svømmende på gulvvarmepladerne med mellemlag, f.eks. gulvpap. Trægulvet lægges enten svømmende eller limes til undergulvet. Tynde gulve og parketstave limet på svømmende undergulv af spånplade. Ved større belastning på gulvet end svarende til boligformål skal strø- eller bjælkelaget dimensioneres efter formålet.
Plastopklodsningssystemerne findes i flere varianter med forskellig trinlyddæmpning. Hvor der anvendes opklodsninger på bløde brikker, kan brikkerne f.eks. være af blød træfiberplade i en tykkelse på højst 13 mm limet til en trykfordelende brik af mindst 12 mm krydsfiner.

Træ til gulve: Bambus (Bambusoideae)

Bambus er en fællesbetegnelse for veddede græsser fra subtropiske og tropiske egne, og dermed ikke en træart. Bambus omfatter ca. 1000 arter, som er inddelt i ca. 90 slægter. Bambus stammer fra tropiske fugtige områder i Østasien.
Bambus kan blive op til 40 meter høje og med diameter på op til 30 cm. Bambusstænger er hårde og hule, og fås i forskellige tykkelser. De anvendes til mange formål. bl.a. husbyggeri og gulvbelægninger.
Da stængerne er hule, er gulvbelægninger af bambus udført ved sammenlimning af mindre stykker. Det giver gulvet en svagt stribet struktur - lys naturfarvet eller indfarvet. Bambus er meget hårdt og giver derfor en slidstærk overflade.

Håndværkertilbud - spar tid og penge

Gulvafslibningsfirmaer i Syddjurs kommune opererer over hele kommunen:
  • Følle
  • Tirstrup
  • Knebel
  • Gravlev
  • Feldballe

Udvalgt gulvafslibning fra postnummer 8410

Tømrermester Mogens Nørgaard Madsen
Åkærsvej 7
8410 Rønde
CVR: 99264055
Hjemmeside
Finn Randrup Tømrer- & Snedkerforretning A/S
Tværvej 9, Egens
8410 Rønde
CVR: 10540208
Hjemmeside
MG Miljø Service ApS
Lerbakken 46
8410 Rønde
CVR: 32061672
Hjemmeside