Gulvafslibning Sydhavnen

  • Få 3 liflige tilbud på gulvafslibning Sydhavnen
  • Find en fleksibel energisk gulvmand
  • Spar let 14 procent på reelle gulv tilbud

Lokale veje
Sydhavnen

Ellestykket
Topstykket
Landvindingsgade
Vestre Teglgade
Støberigade
Vasbygade
Harald Jensens Gade
Parkstien
Bavnehøj Allé
Grønrisvej
Borgmester Christiansens Gade
Sigvald Olsens Gade
Fragtvej
Ernst Kapers Vej
Linus Paulings Vej
Mozartsvej
Sydløbsvej
V.A. Borgens Vej
Enghavevej
Natalie Zahles Vej

Gulvafslibning Sydhavnen, få 3 gratis aktuelle tilbud

Få 3 tilbud på gulvafslibning i Sydhavnen. Det er let, gratis og bekvemt og vores gruppe af gulvafslibningsfirmaer i Sydhavnen står klar til at løse din gulvsliberopgave. Har du brug for at få slebet et køkkenbord eller en 4-værelses lejlighed, så er en erfaren gulvmand i Sydhavnen det helt rigtige valg.
Billig og smuk gulvafslibning i Sydhavnen tilbydes! Vi finder 3 førsteklasses tilbud på gulvafslibning til dig - absolut gratis! Er du træt af at betale gebyrer for at få tilbud på gulvafslibning? Alt taget i betragtning så behøver du ikke at lede mere. Få igen fantastisk flotte trægulve ved at indsende din opgave til os.
Når man skal renovere gamle slidte plankegulve, er det tit nødvendigt at starte med en gulvafhøvling. Det kan være nødvendigt, hvis gulvet ligger ujævnt eller gulvet er fuld af lim, fernis eller spartelmasse. En gulvafhøvlingsmaskine går i dybden og afhøvler nemt 4-5 mm samtidig med det bliver afrettet.

Ludbehandling med natriumhydroxyd

Behandlingen giver gulvet et kalket udseende. Gulvet påføres opløst natriumhydroxyd. Det våde gulv drysses med hydratkalk (kalciumhydroxyd) og gulvet skures. Efter tørring foretages eventuelt en let slibning inden gulvet vaskes med en sæbeopløsning, f.eks. sæbespåner i en koncentration på 5-10%.
Almindelig lud til nåletræ kan blandes som beskrevet, men må ikke bruges til gulve af løvtræ. Ludbehandling med kalciumhydroxyd: Behandlingen giver gulvet et kridtet udseende. Kalciumhydroxyd udrøres med forsigtighed i vand i forholdet ca. 1:10 hvor det får lov at stå til det har dannet bundfald.
Væsken over bundfaldet, som er mættet kalkvand, påføres gulvet. Efter tørring foretages eventuelt en let slibning, inden gulvet vaskes med en sæbeopløsning, f.eks. sæbespåner i en koncentration på 5-10 %.

Nordiske trætyper på gulvet

Her er en liste med eksempler på gulvtyper som en almindelig gulvsliber ofte arbejder på:
  • Fyrreparket
  • Bøgeparket
  • Fyrretræsgulve
  • Bøgegulve
  • Ahorngulve

Tilfældige gulvafslibere fra 2450 Sydhavnen

Den rigtige Gulvmand
Damagervej 17
2450 København SV
CVR: 34148686
www.denrigtigegulvmand.dk
Alitor Gulve
Bådehavnsgade 4
2450 København SV
CVR: 32383912
www.alitor.dk
Sjællands Gulvservice
Offenbachsvej 13
2450 København SV
CVR: 37664766
Tlf. 28444624