Gulvafslibning Sydhavnen

  • Få 3 fleksible tilbud på gulvafslibning Sydhavnen
  • Bestil en rutineret engageret gulvspecialist
  • Spar let 27 % på et førsteklasses gulv tilbud

Vi dækker også
postnummer 2450

Løvefodgangen
Richard Boones Vej
Tartinisvej
Frederikskaj
Nordre Teglkaj
Spontinisvej
Skibbroen
Vigerslev Allé
Borgmester Christiansens Gade
K.M. Klausens Gade
Ellestykket
Hans Olriks Vej
Molestien
Speditørvej
George Marshalls Vej
Peter Holms Vej
Kenny Drews Vej
Natalie Zahles Vej
Havneholmen
Vestre Kirkegårds Allé

Gulvafslibning Sydhavnen, få 3 gratis aktuelle tilbud

Få 3 tilbud på gulvafslibning i Sydhavnen. Det er let, gratis og bekvemt og vores gruppe af gulvafslibningsfirmaer i Sydhavnen står klar til at løse din gulvsliberopgave. Har du brug for at få slebet et køkkenbord eller en 4-værelses lejlighed, så er en erfaren gulvmand i Sydhavnen det helt rigtige valg.
Billig og smuk gulvafslibning i Sydhavnen tilbydes tilbydes! Vi finder 3 førsteklasses tilbud på gulvafslibning til dig - absolut gratis! Er du træt af at betale gebyrer for at få tilbud på gulvafslibning? Alt taget i betragtning så behøver du ikke at lede mere. Få igen fantastisk flotte trægulve ved at indsende din opgave til os.
Når man skal renovere gamle slidte plankegulve, er det tit nødvendigt at starte med en gulvafhøvling. Det kan være nødvendigt, hvis gulvet ligger ujævnt eller gulvet er fuld af lim, fernis eller spartelmasse. En gulvafhøvlingsmaskine går i dybden og afhøvler nemt 4-5 mm samtidig med det bliver afrettet.

Ludbehandling med natriumhydroxyd

Behandlingen giver gulvet et kalket udseende. Gulvet påføres opløst natriumhydroxyd. Det våde gulv drysses med hydratkalk (kalciumhydroxyd) og gulvet skures. Efter tørring foretages eventuelt en let slibning inden gulvet vaskes med en sæbeopløsning, f.eks. sæbespåner i en koncentration på 5-10%.
Almindelig lud til nåletræ kan blandes som beskrevet, men må ikke bruges til gulve af løvtræ. Ludbehandling med kalciumhydroxyd: Behandlingen giver gulvet et kridtet udseende. Kalciumhydroxyd udrøres med forsigtighed i vand i forholdet ca. 1:10 hvor det får lov at stå til det har dannet bundfald.
Væsken over bundfaldet, som er mættet kalkvand, påføres gulvet. Efter tørring foretages eventuelt en let slibning, inden gulvet vaskes med en sæbeopløsning, f.eks. sæbespåner i en koncentration på 5-10 %.

Nordiske trætyper på gulvet

Her er en liste med eksempler på gulvtyper som en almindelig gulvsliber ofte arbejder på:
  • Fyrreparket
  • Bøgeparket
  • Fyrretræsgulve
  • Bøgegulve
  • Ahorngulve

Eksempler på lokal Sydhavnen gulvafslibning

Alitor Gulve
Bådehavnsgade 4
2450 København SV
CVR: 32383912
Hjemmeside
Stoja Byg og Gulvservice
Blushøjvej 13
2450 København SV
CVR: 37101141
Hjemmeside
Dansk Gulvservice
Teglholmsgade 6 D
2450 København SV
CVR: 34826552
Hjemmeside