Gulvafslibning Tølløse

  • Få 3 eftertragtede tilbud på gulvafslibning Tølløse
  • Vi finder en erfaren reel fagmand
  • Spar hutigt 21 % på et prisbilligt gulv tilbud

Eksempler på
vejnavne i 4340

Søndermarken
Hjortholmvej
Bellisvej
Barnekow Parken
Solhøjen
Hovedgaden
Digemosevej
Tingerupvej
Birkevej
Lunderødvej
Højholtvej
Kløvervej
Vinkelhusene
Observator Gyldenkernes Vej
Østergade
Ingegårdsvej
Lindegården
Rugmarken
Trekronervej
Nygade

Få 3 tilbud fra gulvafslibning firmaer i Tølløse lige her

Med næsten 35 års erfaring med gulvafslibningsopgaver overalt i Danmark, er vores tilknyttede gulvafslibningspartnere i Tølløse godt rustet til også at hjælpe dig med din gulvopgave. Her på prisportalen Gulvafslibningsguide.dk kan du bestille 2-3 tilbud på din gulvopgave i Tølløse. Udfyld formularen på otte minutter - så let kan det gøres.
Lokal defekt: Enkelte afgrænsede ujævnheder f.eks. spring eller grater. For trægulve kan det være landingsspring, dvs. afvigelse i højden mellem to nabobrædder.
Nåddefuge: Speciel fuge af træ eller fugemasse der anvendes for at give bræddegulve et udseende som et skibsdæk. Oftest er fugen i en kontrastfarve til gulvbrædderne.
Planskåret: Et tangentialsnit parallelt med træets længdeakse. Giver ofte et flammet udseende på bræddeflader pga. stammens kegleform.

Interessen i gulvafslibningsfirmaer for stående værktøj

Orla arbejder i et større firma med ca. 35 ansatte, hvoraf omkring 10 har været på et 2-dages kursus. Har talt med de øvrige svende om situationen efter kurset. Nogle er meget begejstrede for det stående værktøj. For andre er det kommet lidt i baggrunden.
Der er også sket en påvirkning af holdningen hos mange af de andre svende, som gerne ville have været på kursus bl.a. for at få udleveret værktøjet. Interessen i gulvafslibningsfirmaet for stående værktøj er skærpet væsentligt, men mesteren vil ikke umiddelbart betale værktøj til alle.
Det bliver imidlertid fremhævet, at denne grænse kan forskydes nedad ved større træning. En af superbrugerne oplever desuden en vis barriere mod yderligere udbredelse, at mesteren tilsyneladende ikke er indstillet på at købe tilstrækkeligt værktøj til alle.

Rengøring af afslebne trægulve

Liste med forslag til produkter du kan bruge til vedligeholdelse af dine færdige trægulve:
  • Moland Sæbe Hvid
  • Bona Care Plejesæbe
  • Trip Trap Plejesæbe Ekstra Brun
  • Roland Trærens
  • TK Hårdvoksolie Beige

Gulvafslibning Tølløse eksempler:

SVJ-byg
Syvendeskovvej 31
4340 Tølløse
CVR: 34523886
Hjemmeside
Tømrermester Lars Jensen
Søgårdsvej 25
4340 Tølløse
CVR: 26280877
Hjemmeside
Norlin-Tømreren
Dalstrøget 26
4340 Tølløse
CVR: 27499996
Hjemmeside