Gulvafslibning Tønder

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud på gulvafslibning Tønder
  • Tilbud på en fleksibel lokal gulvekspert
  • Spar hutigt 13 pct på et udmærket gulv tilbud

Veje i postnummer 6270

Nørregårdsvej
Anne Marievej
Guldhornsvej
Agertoften
Kogsvej
Den Gamlevej
Engen
Ndr Landevej
Nordre Industrivej
Lydersholmvej
Adelvadvej
Jomfrustien
Højmosevej
Fabriksvej
Astronom Hansensgade
Gråbrødrevej
Gadekæret
Blegen
Nørrefoldvej
Marskvej

Bestil 3 tilbud på gulvafslibning i Tønder - gratis!

Få 3 udmærkede tilbud på prof. gulvafslibning i Tønder fra kvalitetssikrede gulvslibere. Der kan være mange årsager til, at du leder efter en kvalificeret gulvafsliber, som skal reparere dit trægulvs smukke oprindelige arkitektur. Årsagen til at dit gulv ser gammelt og grimt ud er oftest, at gulvet er blevet ridset gennem mange år eller at du har købt et nyt hus og gerne vil starte med et flot nyt trægulv.
For at forhindre revnedannelse bør der indlægges dilatationsfuger for hver 10 meter (på tværs af træets fiberretning). Man bør derudover indlægge dilatationsfuger i alle svømmende gulve, der er udsat for stor og tung belastning, f.eks. kontorer med arkivskabe. Lasten på gulvet kan forhindre gulvfladen i svømme.
Undlades dilatationsfuger, kan det medføre, at der opstår sprækker i trægulvet. Der kan også opstå revner, hvis rummet er meget stort eller hvis rummet har uregelmæssig form, hvor bevægelser i gulvfladen bliver hindret.

Træarter til gulve - Dimensionsstabilitet

Træ svinder og kvælder (udvider sig) afhængigt af træets fugtindhold, der primært er bestemt af ændringerne i luftens fugtighed og temperatur. I praksis betyder det, at trægulve svinder og udvider sig hen over året afhængigt af luftfugtigheden.
Generelt svinder og kvælder tunge træarter mere end lette træarter. Denne egenskab angives normalt med en talværdi (mm/m) for hver træart. Svind og kvældning for et gulvprodukt afhænger dog også af andre forhold end selve træarten.
Det skyldes at både densiteten og opskæringen (årringsretningen) har indflydelse på egenskaben. En eksakt talværdi for svind/kvældning kan derfor ikke angives i praksis. Generelt vil træarter med stor densitet have større hårdhed og slidstyrke end træarter med lav densitet.

Håndværkertilbud - spar op til 30%

Vores netværk af gulvafslibningsfirmaer i Tønder kommune dækker hele kommunen:
  • Vester Terp
  • Randerup
  • Bovlund
  • Højer
  • Møgeltønder

Eksempel på lokal Tønder gulvafslibning

Ejnar Christiansen Sølsted A/S
Ribelandevej 84
6270 Tønder
CVR: 58298719
Hjemmeside
Tømrermester Morten Clausen ApS
Midtengvej 2 A
6270 Tønder
CVR: 36026944
Hjemmeside
Bendtsens Gulvservice
Strucksalle 32 D
6270 Tønder
CVR: 36741538
Hjemmeside