Gulvafslibning Vojens

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning Vojens
  • Tilbud på en energisk effektiv gulvekspert
  • Spar let 19 procent på et aktuelt gulv tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 6500

Tværforte
Præstevænget
Neder Jerstal Byvej
Skovbyringen
Solsortevej
Lysbjergvej
Kolsnapvej
Ålkærmosevej
Niels Juhlers Toft
Mirabellevej
Sandager
L. Bruuns Vej
Ribevej
Møllevej
Solsikkevej
Røddingvej
Tørninghøj
Vestervang
Vesterkær
Kløvervej

Gulvafslibning Vojens? Her får du 3 attraktive tilbud

Du behøver ikke at ræse rundt og rundt i Vojens for at få et drøngodt tilbud. Det kan du få ganske gratis lige her - faktisk kan du få hele 3 stærke tilbud på gulvafslibning. Vælg selv mellem 3 tilbud. Vores tilknyttede anerkendte gulvafslibningsfirmaer er naturligvis forhåndsgodkendte og kvalitetssikrede.
Bestil en gulvekspert til renovering af stuegulve i lejligheden eller huset. Trægulve i danske boliger vedligeholdes ved hjælp af finslibning. Et dygtigt gulvfirma i Vojens udfører kvalitets gulvafslibning til fornuftige priser. Træ som gulvmateriale er et miljøvenligt og smukt materiale at have i hjemmet.
Ibenholt er en hård, tung træsort, der er sortbrun eller helt sort, og stammer fra Afrika og Indien. Træet er så hårdt, at det er vanskeligt at bearbejde. Tidligere brugte man ibenholt til de sorte tangenter på klaviaturer til flygler, orgler og andre instrumenter samt drejearbejde og håndgreb og som indlæg i andre træsorter.

Træarter og egenskaber - CE-mærkning

CE-mærket angiver, at trægulvet opfylder gældende minimumskrav, så det frit kan omsættes på det fælles europæiske marked uden yderligere krav om national prøvning eller godkendelse. Lovmæssige krav med hensyn til trægulves anvendelsesområder mv. er imidlertid et nationalt anliggende, jf. Bygningsreglementet, f.eks. brandkrav.
Ansvaret for CE-mærkningen påhviler den, der bringer produktet på markedet, dvs. producenten eller leverandøren. Producenten skal via et produktionskontrolsystem løbende sikre, at trægulvet overholder kravene til CE-mærkningen.
De underliggende produktstandarder, inddelt efter trægulvstyper, indeholder specifikationer på de enkelte trægulvtyper. Tolerancerne vedrørende fugtindhold og geometri, som er angivet i produktstandarderne, er fælles europæiske minimumskrav. De er så lempelige, at de ikke er acceptable i Danmark.

Mange typer af gulvlak at vælge imellem

Der findes mange forskellige gulvlaktyper at vælge imellem med forskellig overfladestruktur, farve og glans:
  • Højglans
  • Halvblank/Halvmat
  • Silkemat
  • Mat
  • Ultramat

Vojens gulvafslibning eksempel:

Lorenzen's Gulvservice
Tingvejen 44
6500 Vojens
CVR: 33405170
Hjemmeside
AS Tømrer
Neder Jernhytvej 10
6500 Vojens
CVR: 29823618
Hjemmeside
HC Norn Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Abkærvej 58
6500 Vojens
CVR: 30510194
Hjemmeside