Gulvafslibning Vojens

  • Få 3 sammenlignelige tilbud på gulvafslibning Vojens
  • Vi finder en kompetent dygtig gulvekspert
  • Spar ca 33 % på stærke gulv tilbud

Veje i postnummer 6500

Solvej
Knagsledvej
Kædevænget
Vestvej
Ranunkelvej
Kirkestræde
Skovbyringen
Odinsvej
Ydunslund
Mågevej
Over Jerstalvej
Svanevej
Sangfuglestien
Østervej
Skibelundvej
Kolsnaplundvej
Skaus Vej
Lindevej
Skovvej
Nyvej

Gulvafslibning Vojens? Her får du 3 attraktive tilbud

Du behøver ikke at ræse rundt og rundt i Vojens for at få et drøngodt tilbud. Det kan du få ganske gratis lige her - faktisk kan du få hele 3 stærke tilbud på gulvafslibning. Vælg selv mellem 3 tilbud. Vores tilknyttede anerkendte gulvafslibningsfirmaer er naturligvis forhåndsgodkendte og kvalitetssikrede.
Bestil en gulvekspert til renovering af stuegulve i lejligheden eller huset. Trægulve i danske boliger vedligeholdes ved hjælp af finslibning. Et dygtigt gulvfirma i Vojens udfører kvalitets gulvafslibning til fornuftige priser. Træ som gulvmateriale er et miljøvenligt og smukt materiale at have i hjemmet.
Ibenholt er en hård, tung træsort, der er sortbrun eller helt sort, og stammer fra Afrika og Indien. Træet er så hårdt, at det er vanskeligt at bearbejde. Tidligere brugte man ibenholt til de sorte tangenter på klaviaturer til flygler, orgler og andre instrumenter samt drejearbejde og håndgreb og som indlæg i andre træsorter.

Træarter og egenskaber - CE-mærkning

CE-mærket angiver, at trægulvet opfylder gældende minimumskrav, så det frit kan omsættes på det fælles europæiske marked uden yderligere krav om national prøvning eller godkendelse. Lovmæssige krav med hensyn til trægulves anvendelsesområder mv. er imidlertid et nationalt anliggende, jf. Bygningsreglementet, f.eks. brandkrav.
Ansvaret for CE-mærkningen påhviler den, der bringer produktet på markedet, dvs. producenten eller leverandøren. Producenten skal via et produktionskontrolsystem løbende sikre, at trægulvet overholder kravene til CE-mærkningen.
De underliggende produktstandarder, inddelt efter trægulvstyper, indeholder specifikationer på de enkelte trægulvtyper. Tolerancerne vedrørende fugtindhold og geometri, som er angivet i produktstandarderne, er fælles europæiske minimumskrav. De er så lempelige, at de ikke er acceptable i Danmark.

Mange typer af gulvlak at vælge imellem

Der findes mange forskellige gulvlaktyper at vælge imellem med forskellig overfladestruktur, farve og glans:
  • Højglans
  • Halvblank/Halvmat
  • Silkemat
  • Mat
  • Ultramat

Tilfældige gulvafslibere fra 6500 Vojens

AS Tømrer
Neder Jernhytvej 10
6500 Vojens
CVR: 29823618
www.astoemrer.dk
Lorenzen's Gulvservice
Tingvejen 44
6500 Vojens
CVR: 33405170
www.lorenzengulvservice.dk
HC Norn Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Abkærvej 58
6500 Vojens
CVR: 30510194
www.hcnorn.dk