Tilbud gulvsliber Østerbro

  • Gulvsliber Østerbro - modtag 3 skræddersyede gulvtilbud
  • Indsend formularen, få rabat: 14 pct
  • Billig gulvsliber - Det er nemt og hurtigt

Lokale vejnavne
Østerbro

Drejøgade
Lyngbyvej
Hjørringgade
Kildevældsgade
Bolandsvej
Bogensegade
Assensgade
Voldmestergade
Spangbergsgade
Hjalmar Brantings Plads
Bomhusvej
Rosenvængets Sideallé
Helsingborggade
Bechgaardsgade
Sejrøgade
Fruebjergvej
Edvard Griegs Gade
Malmøgade
Strynøgade
Hammershusgade

Få 3 tilbud på god og billig gulvsliber Østerbro

Rutinerede gulvsliberfirmaer på Østerbro har specialmaskiner til alle typer af slibearbejde. Som huskeregel bør trægulve i gennemsnit afslibes ca hvert 10. år for at bevare trægulvets slidstyrke. Det samme gælder entreer, trapper og andre gangpartier, der er udført i træ. Få 3 gulvslibertilbud og spar 30 % på gulvregningen.
Båndpudseren er i første række beregnet til pudsning af plane flader, men er også anvendelig til pudsning af flader, der kun er krumme i én retning. båndpudseren består af to stativsider, der er forbundet med en ramme, og siderne er sådan udformet, at emner af større længde end bordet uhindret kan pudses op til en bredde af omkring 500 mm.
Ved at vende emnet er der således - uafhængigt af dettes længde en pudsebredde af omkring 1000 mm. Bordet kan hæves og sænkes ved hjælp af et rat, og kan almindeligvis sænkes ned til en afstand af 600 mm fra pudsebåndet.

Skivepudsemaskiner

Skivepudsemaskiner er som regel forsynet med en skive i hver ende af en horisontal aksel. Pudsningen sker på den plane flade af skiverne, og emnerne oplægges på det hæv- og sænkbare skråtstillelige bord. Skiverne er forsynet med et spiralformet spor, som opsamler lim og giver det pålimede papir en bedre slibeevne.
Skiverne kan også være beklædt med filt, hvor sandpapiret fastholdes af en pladejernsring. En specialtype af skivepudserne har pudseskiven siddende på en bevægelig arm og er beregnet til pudsning af store flader. Pudserullen bør oscillere for at undgå indtrykkede slibespor.
Slibepapiret fastholdes på rullen af en forsænket stålskinne med dragning i diagonal retning i pudserullens længderetning. For specielle formål, f. eks. rundinger af konkave flader, hvor der må anvendes profilerede pudseruller, kan slibepapir i smalle strimler limes på rullen i længderetningen eller i høj spiral.

10-brætsmålet afhænger af flere faktorer

Lamelparket og blødere træarter, som f.eks. fyrretræsbrædder udlægges normalt ikke efter 10-brætsmål. 10-brætsmålet afhænger af:
- Bræddernes bredde
- Den højest forventede luftfugtighed i brugsperioden
- Træarten (forventet breddeændring)
- Årringenes orientering
10-brætsmålet anvendes sædvanligvis ved udlægning af:
- Parketbrædder af hårdttræ (sømmet fast)
- Massive parketstave med fer og not (fuldklæbet til underlaget)
- Parketstave (sømmet fast)

Lokale gulvslibere i postnr. 2100

Odins gulvservice I/S
Trondhjemsgade 6
2100 København Ø
CVR: 28185030
www.odinsgulve.dk
Hellerup Gulve
Victor Bendixgade 10
2100 København Ø
CVR: 27866921
www.hellerupgulve.dk
Åses gulvservice
Visbygade 12
2100 København Ø
CVR: 38132644