Tilbud gulvsliber Østerbro

  • Gulvsliber Østerbro - find 3 billige gulv tilbud
  • Brug skemaet, spar ca 17 procent
  • Billig gulvsliber - Få løst dit problem nu

2100 Østerbro
vejnavne

Assensgade
Vesterled
Ringkøbinggade
Brammingegade
Jacob Erlandsens Gade
Kildevældsgade
Rosendalsgade
Ragnagade
Korsørgade
Frederik V's Vej
Irmingersgade
Olof Palmes Gade
Hjørringgade
Svanemøllens Kaserne
Vordingborggade
Bryggergade
Midtermolen
Bredelandsvej
Marstalsgade
Skarøgade

Få 3 tilbud på god og billig gulvsliber Østerbro

Rutinerede gulvsliberfirmaer på Østerbro har specialmaskiner til alle typer af slibearbejde. Som huskeregel bør trægulve i gennemsnit afslibes ca hvert 10. år for at bevare trægulvets slidstyrke. Det samme gælder entreer, trapper og andre gangpartier, der er udført i træ. Få 3 gulvslibertilbud og spar 30 % på gulvregningen.
Båndpudseren er i første række beregnet til pudsning af plane flader, men er også anvendelig til pudsning af flader, der kun er krumme i én retning. båndpudseren består af to stativsider, der er forbundet med en ramme, og siderne er sådan udformet, at emner af større længde end bordet uhindret kan pudses op til en bredde af omkring 500 mm.
Ved at vende emnet er der således - uafhængigt af dettes længde en pudsebredde af omkring 1000 mm. Bordet kan hæves og sænkes ved hjælp af et rat, og kan almindeligvis sænkes ned til en afstand af 600 mm fra pudsebåndet.

Skivepudsemaskiner

Skivepudsemaskiner er som regel forsynet med en skive i hver ende af en horisontal aksel. Pudsningen sker på den plane flade af skiverne, og emnerne oplægges på det hæv- og sænkbare skråtstillelige bord. Skiverne er forsynet med et spiralformet spor, som opsamler lim og giver det pålimede papir en bedre slibeevne.
Skiverne kan også være beklædt med filt, hvor sandpapiret fastholdes af en pladejernsring. En specialtype af skivepudserne har pudseskiven siddende på en bevægelig arm og er beregnet til pudsning af store flader. Pudserullen bør oscillere for at undgå indtrykkede slibespor.
Slibepapiret fastholdes på rullen af en forsænket stålskinne med dragning i diagonal retning i pudserullens længderetning. For specielle formål, f. eks. rundinger af konkave flader, hvor der må anvendes profilerede pudseruller, kan slibepapir i smalle strimler limes på rullen i længderetningen eller i høj spiral.

10-brætsmålet afhænger af flere faktorer

Lamelparket og blødere træarter, som f.eks. fyrretræsbrædder udlægges normalt ikke efter 10-brætsmål. 10-brætsmålet afhænger af:
- Bræddernes bredde
- Den højest forventede luftfugtighed i brugsperioden
- Træarten (forventet breddeændring)
- Årringenes orientering
10-brætsmålet anvendes sædvanligvis ved udlægning af:
- Parketbrædder af hårdttræ (sømmet fast)
- Massive parketstave med fer og not (fuldklæbet til underlaget)
- Parketstave (sømmet fast)

Eksempel på tilbud gulvsliber i Østerbro

KBH Gulve
Bechgaardsgade 4
2100 København Ø
CVR: 34430861
Hjemmeside
Dansk Gulvservice IVS
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
CVR: 39808633
Hjemmeside
Odins gulvservice I/S
Trondhjemsgade 6
2100 København Ø
CVR: 28185030
Hjemmeside