Tilbud gulvsliber Nivå

Gulvsliber Nivå - få 3 overskuelige gulvtilbud

Brug skemaet, få ca 23 pct i rabat

Billig gulvsliber - Benyt vores gratis tjeneste her

Gulvsliber Nivå - Indsend opgaven og få 3 gratis gulv tilbud

Indhent her - absolut gratis - 3 tiltalende gulvsliber tilbud i Nivå inklusiv efterbehandling. Lakerede trægulve giver hele lokalet et boost og findes både i private hjem, i showroom og i offentlige domiciler. Et lakeret trægulv giver en hård og slidstærk overflade, som ikke har behov for særlig meget vedligeholdelse.
Hvis de bearbejdede flader skal overfladebehandles, f. eks. poleres, bones, males o. s. v., eller hvis der af andre grunde kræves en finere overflade, må denne pudses. Dette kan imidlertid udføres maskinelt.
Pudsemaskinerne kan efter deres arbejdsmåde opdeles i bånd-, skive-, valse-, rulle- og profilpudsemaskiner samt ziehklingemaskiner. De sidstnævnte anvendes dog kun i meget begrænset omfang her i landet. Emnet føres igennem maskinen ved hjælp af valser eller ruller, som er anbragt ved begge ender af spindlen. Udføringsvalsen skal tildannes efter emnedimensionen.

Rullepudsemaskiner

Rullepudsemaskinerne kan have pudserullerne placeret enten vertikalt eller horisontalt, og de fremstilles såvel med som uden anlægsbord. Pudserullerne er anbragt på en spindel og er ombyttelige, hvorfor forskellige diametre af disse bør forefindes for at muliggøre pudsningen af mere eller mindre krumme kurver.
Disse maskiner er meget enkelt udformet. De består af en gennemboret spindel i to lejer og et knivhoved, hvorigennem den firkantede stok føres. Maskinerne kan almindeligvis tage dimensioner mellem 10-60 mm.
Visse moderne typer er indrettet sådan, at de i et opspænd kan fordreje med en stor drejerille, automatisk vende fremføringsretningen, samtidig med at kutteren føres lidt længere ind mod emnet, og derefter findreje med en lille drejerille. De sidst nævnte maskiner egner sig glimrende til f. eks. geværkolber, stole og lign.

Valsepudsemaskiner

Til sammenligning nævnes her nogle data for en valsepudsemaskine med tre overliggende pudsevalser og valsefremføring: Maksimal emnebredde 1850 mm, maksimal emnetykkelse 100 mm, fremføringshastigheder 4, 5, 6,5, 8, 10, 13 m/min. Total motoreffekt 45 HK.
Pudsevalsernes omdrejningstal er (afhængig af diameteren), normalt som følgende: 1. valse 1000-1200 omdr./min., 2. valse ca. 1400 omdr./min. og 3. valse 1600-1800 omdr./min. Mellem sandpapir og pudserulle skal der være fuldstændig rent, er dette ikke tilfældet, bliver pudserullens overflade ujævn og laver fordybninger i emnerne.
Kontroller jævnligt sandpapiret for belægning af harpiks, revner og afslidte steder. Belægningen kan fjernes med en stiv børste. Profilpudsemaskiner anvendes til mange forskelligartede profiler og svejfede emner. Maskinen er forsynet med fem elastiske profilpudseruller samt et elastisk pudsebånd og en plan-pudseanordning.

Find 2-3 tilbud på Nivå gulvsliber på ganske kort tid

Udnytter du udbudssiden Gulvafslibningsguide.dk, får du ca 17 procent i flot rabat på gulvsliberjobbet. Indtast din opgave i detaljer så gulvsliberfirmaerne bedre kan bestemme sig for, om de har mulighed for at udfærdige ypperlige tilbud på din gulvsliberopgave. Det koster omkring 4 minutter at oplyse om din opgave i gulvsliberskemaet og sende den ind til Gulvafslibningsguide.dk.
Du sparer let penge på en topmotiveret og prekvalificeret fagmand i 2990 Nivå. Slip for uprofessionelle håndværkere - Benyt dig af vores solide gulvslibertjeneste i dag. Det er lidt kompliceret at stå for en gulvslibning selv - få i stedet nogle velegnede tilbud.
Bestil troværdig bistand til udførelse af dine udskudte gulvsliberopgaver til yderst skarpe priser. Slip for at betale tårnhøj for en rutineret specialist i 2990 Nivå. Du har fundet håndværkerportalen Gulvafslibningsguide.dk, hvor du på få minutter kan få tre fair gulvslibertilbud.

Lokale Gulvsliberfirmaer fra 2990 Nivå


Andersen & la Cour ApS

Æblets Kvarter 4
2990 Nivå
CVR: 36970197
www.toemrer-nu.dk

Lunøe Byg

Rolfsvej 9
2990 Nivå
CVR: 34808864
www.lunoebyg.dk

Tilbud gulvsliber Nivå