Tilbud gulvsliber Nykøbing

  • Gulvsliber Nykøbing - find 3 friske gulv tilbud
  • Anvend skemaet online, få ca 10 pct i rabat
  • Billig gulvsliber - Her sparer du tid og penge

Eksempler på
vejnavne i 4800

Bjerregårdsvej
Anemonevænget
Egeparken
Engvej
Hans Ditlevsensgade
Banegårdspladsen
Engboulevarden
Hallerupvej
Bygmarken
Dambækvej
Elmevej
Donnemosevej
Bangsebro Alle
Birkedalsvej
Diskovej
Fejøgade
Dyrløvsvej
Hamborgskovvej
Christiansmindevej
Garverstræde

Få 3 billige tilbud på en gulvsliber Nykøbing på 2-4 dage

I Nykøbing (Falster, Sjælland og Mors) kan du også fuldstændig gratis få 3 billige og konkurrencedygtige tilbud på gulvafslibning, ved at bruge vores 100 pct gratis online gulvservice. Vi skaffer dig på få dage 2-3 konkurrencedygtige gulvsliber Nykøbing som du kan kigge igennem i fred og ro, og derefter udvælge det bedste tilbud.
Vores godkendte gulvfirmaer har arbejdet med trægulve i en lang årrække og har stor erfaring i den korrekte behandling af alle slags trægulve og parketgulve. Kvaliteten af det afsluttede gulvarbejde er en af de vigtigste parameter for gulvsliberfirmaerne, så du bliver overrasket og glad for resultatet.
Hvor der ønskes sikkerhed for utilsigtede revnedannelser i døråbninger på grund af forskellig udvidelse af de to gulvflader, kan der udføres en fuge med skinne. Få den skarpeste pris på gulvslibning i Nykøbing her på Gulvafslibningsguiden.dk.

Gulvlak i alle farver

Lak er en af de mest anvendte behandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv giver en hård og slidstærk overflade og ikke har behov for ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele rummet et løft og findes både i private hjem, i showroom og i offentlige bygninger.
De fleste indendørs sportshaller med trægulv har også lakerede trægulve. Bagdelen ved et lakeret trægulv er, at det kan være svært at ordne en ridse uden at reparationen kan ses efterfølgende grundet differencer i farvenuancer.
Mange gulve forsynes med lak eller lud men der findes også de mennesker, som bestiller gulvet opmalet i kraftigere farver som f. eks. helt hvid eller helt sort. Gulve med meget slid i for eks. butikker bør behandles ofte med lak eller maling samt polering.

Overvejer du et nyt trægulv?

Vælger man en blød og tynd belægning til et brædde- eller krydsfinergulv, kræver det først udspartling og udlægning af et stabilt undergulv. Se også på, om belægningsmaterialet er i ruller eller udskåret som fliser. Sidstnævnte er betydeligt nemmere at arbejde med.
Hårde belægninger, der er opbygget som laminerede planker (lamelgulve), bør have fer og not (kant og fure) i siderne og eventuelt også i enderne. Prisen, der normalt angives pr. kvadratmeter, afhænger af gulvbelægningens kvalitet, udseende og holdbarhed.
De dyreste belægninger er massive parketplanker, der til gengæld er uopslidelige og med alderen kan afhøvles igen og igen. Ved lægningen skal man regne med 10-15% materialespild. Vær opmærksom på, at der ved siden af kommer udgifter til eventuelt spartelmasse, underlag (undergulv) og speciallim for de bløde belægningers vedkommende.

Eksempel på tilbud gulvsliber Nykøbing

FR Gulvbelægning Aps
Holger Brodthagensvej 10
4800 Nykøbing F
CVR: 25109414
Hjemmeside
BC Gulvservice IVS
Sundby Alle 38
4800 Nykøbing F
CVR: 38688812
Hjemmeside
MRM Gulvafslibning
Aarhusvej 28
4800 Nykøbing F
CVR: 36106735
Hjemmeside