Tilbud gulvsliber Rudkøbing

  • Gulvsliber Rudkøbing - få 3 fleksible gulv tilbud
  • Brug formularen, få ca 17 pct i rabat
  • Billig gulvsliber - Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Vejnavne i
postnummer 5900

Sølyst
Havgaardsvej
Østergade
Fredskovvej
Næbbevej
Møllevænget
Bækkebovej
Elmevænget
Byskrivervej
Kildemosevej
Bjergvej
Møllestien
Rue Stræde
Longelsevej
Fladmose Stræde
Hugpiben
Kløvervænget
Kohaven
Høbjergvej
Nørregade

Gulvsliber Rudkøbing - Få gratis 3 tilbud fra lokale firmaer

Vores net af professionelle gulvsliber Rudkøbing fagfolk løser al slags gulvafslibningsarbejde. De er alle autoriserede faguddannede og har års erfaring inden for gulvbranchen. Udfyld gulvformularen på omkring syv minutter og beskriv i detaljer din gulvsliberopgave. Så får du i løbet af kort tid 3 usædvanligt gode tilbud.
Ved grovere slibearbejde f. eks. indenfor bygningsbranchen opnår man hurtigst og bedst et sliberesultat f. eks. til maling ved at bruge korund med spredt belægning og så slibe på tværs af træet, hvorved slibestøvet hurtigt fjernes.
Ved blegning af træ forstår man en affarvning af enten træets naturlige farve eller af forskellige misfarvede partier eller pletter, der ødelægger helhedsindtrykket. blegningen kan ske med forskellige blegemidler. hvoraf de mest anvendte er:
  • brintoverilte
  • oxalsyre
  • syresalt
  • jernfri saltsyre

Massive og Iamelopbyggede gulvplanker

Der er sjældent plads under dørene til at lægge et nyt trægulv ovenpå det gamle. Alligevel er det ikke udelukket, hvis man snyder lidt og vælger en af de mange belægninger af lamelplanker, i fagsproget også kaldet dækbrædder. De fås med forskellige ægte eller imiterede træoverflader af udseende som brædder eller parket.
I den dyre ende af spektret ligger de massive gulvplanker, der har en tykkelse på 12-22 mm. De fås med ubehandlet, lakeret eller olieret overflade og er næsten uopslidelige, fordi plankerne kan slibes og efterbehandles igen og igen.
Den mest udbredte type er imidlertid de lamelopbyggede gulvplanker, der er en sandwich-konstruktion af forskellige materialer. Oversiden består af et ca en halv millimeter tykt slidlag af klar vinyl, der dækker den synlige finér af træ, som kan være 0,4- 4 mm tyk og hvis farve og struktur giver belægningen det ønskede udseende.

Indlagt kork mellem finer og kerne

Fineren er limet på plankens kerne og bærende materiale, som kan være af enten spånplade eller finerplade med fer og not. På undersiden kan planken have et bundlag af plast. Lamelplanker kan også fås ubehandlede, altså uden vinyloverflade.
Desuden kan man få kvaliteter med et indlagt lag kork mellem finer og kerne, der gør belægningen mere isolerende og støjdæmpende. Plankerne fremstilles typisk i tykkelser fra l3 til 18 mm og i bredder fra 15 til 25 cm. Længden kan variere fra 2,5 til 5 meter. Endelig er der laminatplankerne, der ligeledes er lamelopbygget.
Men i stedet for en ægte træfiner har de et slidlag af laminat eller melamin, der er udført som en efterligning af træ, marmor eller kork. Udover en lavere pris er fordelen ved laminatplanker, at de kun har en tykkelse på 7-8 mm og dermed kun giver en lille forøgelse af gulvhøjden.

Eksempel på Rudkøbing tilbud gulvsliber

Langelands Gulvbelægning ApS
Spodsbjergvej 48
5900 Rudkøbing
CVR: 76853312
Hjemmeside
Harry og Mogens Larsen A/S
Schnohrsvej 47
5900 Rudkøbing
CVR: 26098114
Hjemmeside
T.H Gulvservice
Nordre Landevej 22
5900 Rudkøbing
CVR: 35622209
Hjemmeside