Tilbud gulvsliber Sønderborg

  • Gulvsliber Sønderborg - indhent 3 flotte gulv tilbud
  • Udfyld formularen online, spar ca 17 procent
  • Billig gulvsliber - Lad firmaerne konkurrere om arbejdet

Få 3 Tilbud gulvsliber Sønderborg tilbud

Lokale veje
Sønderborg

Manhøj
I.P.Nielsens Vej
Lavbrinkevej
Parallelvej
Nørretoft
Osmark
Porten
Midtborrevej
Nybølvej
Kirke Alle
Kærhalvø Sti
Løkken
Jørgensby
Hørmarken
Lavendelvej
Kobberholm
Palmose
Ladegaardsvej
Midtkobbel
Ler-Bo

Billig gulvsliber Sønderborg - Få 3 tilbud på gulvslibning

Få gratis 3 tilbud fra effektive gulvfirmaer i Sønderborg. En faglærd og billig gulvsliber er kun få museklik væk. Ved at indhente 3 gulvtilbud, kan du i ro og mag sammenligne dagspriser på gulvslibning i Sønderborg. Det er svært at finde en pålidelig gulvsliber selv, så det tilbyder vi at gøre gratis for dig.
Udfyld onlineformularen på kun 4-5 minutter og beskriv, hvad det er, du ønsker at få afslebet. Skriv så vidt muligt detaljeret så gulvmændene bedre kan beslutte sig for, om de vælger at lægge billet ind på netop din gulvopgave i Sønderborg. Med 3 superfriske tilbud kan du spare 20% på gulvregningen.
Jo bedre din opgave er forklaret, jo bedre og mere præcise gulvtilbud modtager du. Og husk - det er fuldstændig gratis for dig at indsende en gulvopgave via vores portal. Alle jobs bliver håndteret på baggrund af den omfattende erfaring vores net af gulvslibere i Sønderborg har indhentet fra et utal af opgaver gennem mange år.

Pris og kvalitet følges ad

For gør-det-selv folk er laminatgulve særlig interessante ved lægning af et ikke-selvbærende gulv ovenpå det gamle. Først og fremmest fordi disse belægninger er forholdsvis tynde, så gulvhøjden ikke hæves ret meget.
Pris og kvalitet følges ad, hvadenten du er til lyse og rustikke fyrretræsbrædder eller mørke, eksotiske trægulve er der mange gulvtyper at vælge mellem. Men for de fleste af dem gælder, at du får den kvalitet, du betaler for. Ved massive gulvbrædder eller -planker af fx fyrretræ, er prisen afhængig af sorteringen - antal knaster og fejl i træet samt af bræddernes bredde og tykkelse, træets tørringsproces og bearbejdningen af dets overflade.
Træ, der er naturligt tørret, og dermed mere formstabilt, koster betydeligt mere, end hvis det er ovntørret. Inden for parket og lamelbrædder afspejler prisen sig i tykkelsen at slidlaget, som er af ægte træ.

Træliste i en kontrastfarve

Jo tykkere slidlag, des længere levetid - og dermed højere pris. Især fordi brædderne som oftest er belagt med dyrere eksotiske træsorter. l den helt eksklusive ende af skalaen ligger de såkaldte skibsgulve, hvor der mellem de enkelte brædder indskydes en gummi- eller træliste i en kontrastfarve, fx mørke lister i et lyst gulv og omvendt.
Listerne har enten en profil eller fer og not til fastgøring mellem brædderne, så man undgår at skulle arbejde med fugemasse eller lim. Skibsgulve fremstilles både som lamelbrædder og massive planker. Sidstnævnte skrues normalt fast til strøerne eller bjælkerne, hvorefter skruehullerne lukkes med træpropper, der er med til at fremhæve det maritime look.
En anden grund til, at man fastgør specielt de massive planker med skruer er, at gulvet derved bliver mere stabilt og ikke slår sig. At lægge sådan et gulv selv, kræver en hel del håndelag.

Få 3 Tilbud gulvsliber Sønderborg tilbud


Aktuel tilbud gulvsliber fra postnummer 6400

Brdr. Jensens Eftf.
Vølundsgade 12
6400 Sønderborg
CVR: 34542953
Hjemmeside
BRH Gulve ApS
Flensborg Landevej 4
6400 Sønderborg
CVR: 28662726
Hjemmeside
Aksel Tang Tømrer/Snedker ApS
Sjællandsgade 16
6400 Sønderborg
CVR: 28858507
Hjemmeside