Gulvafslibning Bagsværd

  • Få 3 bundsolide tilbud på gulvafslibning Bagsværd
  • Få en billig pålidelig gulvekspert
  • Spar omkring 25 procent på et fleksibelt gulv tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 2880

Krogmosevej
Hjaltesvej
Langemosevej
Gammelmosevej
Skjulet
Lerhøj
Kornmarken
Skovdiget
Arveprins Knuds Vej
Birkevænget
Bindeledet
Frøstjernevej
Hanehøj
Abelsvej
Grusgraven
Søvej
Frodesvej
Krathus Skovalleen
Skovkæret
Råvænget

Gulvafslibning Bagsværd. Billig afslibning af trægulve

Her får du gratis og uforpligtende tilbud fra kvalitetsbevidste og billige gulvfirmaer i Bagsværd. Indtast din gulvsliberopgave på få minutter og bliv kontaktet af lokale gulvfirmaer med stærke tilbud på gulvafslibning. Det er absolut 100 % gratis og du får 3 eftertragtede tilbud at vælge imellem. Der er ingen pligt til at vælge et af de indkomne gulvtilbud.
Info om gulvbehandling med egen sæbeblanding. Gulvet påføres et færdigt produkt, der som regel består af en blanding af sæbetyper og eventuelt hvide pigmenter. Ved behandling skal leverandørens brugsanvisning følges. Sæben må kun anvendes på løvtræ, når det udtrykkeligt fremgår af anvisningen.
Gulvet påføres en stærk sæbeopløsning for eks. brun sæbe eller sæbespåner fortyndet til 5-10 procents koncentration. Efter nogle minutter aftørres overskydende gulvafslibning sæbe med en hårdt opvredet klud.

Fremtiden for gulvfaget er positivt

Fremhævet flere gange, at det giver noget andet at kunne stå op 2-3 timer dagligt. Arbejdsmotivationen samt synet på gulvsliberfaget og fremtiden er påvirket positivt. Giver udtryk for at denne udvikling er nødvendig for at sikre tilgangen til gulvsliberfaget.
Jeg ville måske selv være færdig som 40-årig, hvis jeg ikke kom op at stå. Har nu selv fået en lærling og opfatter det som led i at det hele er blevet lettere og lysere. Har behov for at der bliver fulgt op på kurset senere.
Jeg arbejder alene og har derfor ikke andre jeg kan lære af. Vil geme have mulighed for at udveksle erfaringer, få checket om arbejdsstillingerne er i orden og få viden om der er kommet nyt værktøj, der kan prøves.

Få afslebet gulve i alle værelser (med trægulve)

Her er nogle eksempler på lokaler og værelser som en gulvsliber kan slibe gulvet i:
  • Spisestuer
  • Entreer
  • Trapper
  • Kontorer
  • Alrum

Eksempel på gulvafslibning i Bagsværd

Gertsens Gulvservice
Værebrovej 124
2880 Bagsværd
CVR: 39470403
Hjemmeside
Gulv Expres ApS
Værebrovej 20
2880 Bagsværd
CVR: 39294648
Hjemmeside
Herkules Gulvservice
Råvænget 34
2880 Bagsværd
CVR: 21410780
Hjemmeside