Gulvafslibning Ballerup

  • Få 3 attraktive tilbud på gulvafslibning Ballerup
  • Bestil en bundsolid dygtig gulvekspert
  • Spar omkring 16 pct på et solidt gulv tilbud

Eksempler på
vejnavne Ballerup

Marbæk Park
Svalestien
Svalebo
Kai Hoffmanns Alle
Sydbuen
Tranemosevej
Stævnetorv
Jupiterstien
Tårnets Kvarter
Krogdalen
Stuvehøjgaards Alle
Tranebær Alle
Kildesvinget
Storvej
MacDonald Alle
Syrentræet
Viggo Barfoeds Alle
Torsagervej
Snogholmvej
Slettebjergvej

Få 3 gratis tilbud på lokal gulvafslibning i Ballerup

Mangler du en gulvmand i Ballerup? Så er du kommet til det rigtige website. På dette website kan du - gratis og let - få 3 seriøse henvendelser fra gulvfirmaer i Ballerup, der gerne vil hjælpe dig med din gulvsliberopgave - og det er ikke så dyrt som du tror.
I Ballerup tilbyder erfarne gulvafslibningsfirmaer deres assistance med alle slags gulvservice. Du behøver ikke selv at spilde tid på at finde troværdigt gulvsliberfirma til at ordne dine slidte gulve. Spar penge og brug i stedet tiden på noget andet.
En grundig gulvafslibning giver helt nyt liv til selv de mest ødelagte trægulve og er den nemmeste metode at istandsætte trægulve på. Med en grundig gulvafslibning får du et jævnt og pænt gulv. Hemmeligheden er gradvist at gå fra afslibning med groft sandpapir til afslibning med fint sandpapir indtil der opnås den ønskede finish. Gulvet skal være jævnt inden gulvslibningen påbegyndes, for at opnå det bedste resultat.

Brug af stående værktøj - uddybning gennem interviews

Med det formål at få en uddybet forståelse af baggrunden for brug af stående værktøj før og efter kurserne samt få en yderligere belysning af forhold som fremmede henholdsvis hæmmende brug af stående værktøj gennemførtes interviews med 10 udvalgte gulvslibere.
Alle disse gulvslibere havde deltaget i 2-dages kurserne. Desuden gennemførtes interviews med 4 udvalgte gulvmestre vedrørende samme temaer, ligesom der indgik spørgsmål herom i interviewene med de 7 superbrugere.
Samlet er der således interviewet 21 personer med henblik på en yderligere belysning af brug af stående værktøj før og efter kurserne. Det var en eksplicit strategi fra de faglige organisationers side i forhold til møderne, at man ville give klart udtryk for en fælles aktiv holdning til såvel projektet som det stående værktøj.

Benyt dig af denne gratis service

Hele Ballerup kommune er omfattet af vores netværk af gulvafslibningsfirmaer:
  • Baltorp
  • Aagerup
  • Lautrup
  • Harrestrup
  • Pederstrup

Eksempel på gulvafslibning i 2750 Ballerup

Gulvkompagniet.dk ApS
Yderholmen 9
2750 Ballerup
CVR: 34589143
Hjemmeside
Frydensbjerg Gulvservice IVS
Egebjergvang 179
2750 Ballerup
CVR: 38702114
Hjemmeside
V&V Gulvservice
Baltorpvej 38
2750 Ballerup
CVR: 36216581
Hjemmeside