Gulvafslibning Ballerup

  • Få 3 gavnlige tilbud på gulvafslibning Ballerup
  • Find en lokal grundig gulvmand
  • Spar hutigt 24 procent på prisvenlige gulv tilbud

Eksempler på
vejnavne i 2750

Ring 4
Skovledvej
Marbæk Park
Hørhaven
Lærkevangen
Rønnebærtræet
Toftebjerghaven
Svalebo
Østerhøj Bygade
Jonstrupvej
Vårbuen
Parkvej
Neptunstien
Viggo Barfoeds Alle
Primulavænget
Tåregårdsvej
Måløvhøjvej
Stuvehøjgaards Alle
Lautrupparken
Ludvig Holsteins Alle

Få 3 gratis tilbud på lokal gulvafslibning i Ballerup

Mangler du en gulvmand i Ballerup? Så er du kommet til det rigtige website. På dette website kan du - gratis og let - få 3 seriøse henvendelser fra gulvfirmaer i Ballerup, der gerne vil hjælpe dig med din gulvsliberopgave - og det er ikke så dyrt som du tror.
I Ballerup tilbyder erfarne gulvafslibningsfirmaer deres assistance med alle slags gulvservice. Du behøver ikke selv at spilde tid på at finde troværdigt gulvsliberfirma til at ordne dine slidte gulve. Spar penge og brug i stedet tiden på noget andet.
En grundig gulvafslibning giver helt nyt liv til selv de mest ødelagte trægulve og er den nemmeste metode at istandsætte trægulve på. Med en grundig gulvafslibning får du et jævnt og pænt gulv. Hemmeligheden er gradvist at gå fra afslibning med groft sandpapir til afslibning med fint sandpapir indtil der opnås den ønskede finish. Gulvet skal være jævnt inden gulvslibningen påbegyndes, for at opnå det bedste resultat.

Brug af stående værktøj - uddybning gennem interviews

Med det formål at få en uddybet forståelse af baggrunden for brug af stående værktøj før og efter kurserne samt få en yderligere belysning af forhold som fremmede henholdsvis hæmmende brug af stående værktøj gennemførtes interviews med 10 udvalgte gulvslibere.
Alle disse gulvslibere havde deltaget i 2-dages kurserne. Desuden gennemførtes interviews med 4 udvalgte gulvmestre vedrørende samme temaer, ligesom der indgik spørgsmål herom i interviewene med de 7 superbrugere.
Samlet er der således interviewet 21 personer med henblik på en yderligere belysning af brug af stående værktøj før og efter kurserne. Det var en eksplicit strategi fra de faglige organisationers side i forhold til møderne, at man ville give klart udtryk for en fælles aktiv holdning til såvel projektet som det stående værktøj.

Benyt dig af denne gratis service

Hele Ballerup kommune er omfattet af vores netværk af gulvafslibningsfirmaer:
  • Baltorp
  • Aagerup
  • Lautrup
  • Harrestrup
  • Pederstrup

Ballerup gulvafslibere eksempel:

Spar Gulve
Bispevangen 12
2750 Ballerup
CVR: 39206447
www.egedahl.dk
HS Gulvservice
Hedeparken 145
2750 Ballerup
CVR: 31375827
Tlf. 22977282
Frydensbjerg Gulvservice IVS
Egebjergvang 179
2750 Ballerup
CVR: 38702114
Tlf. 41351603