Gulvafslibning Ebeltoft

  • Få 3 ekstraordinære tilbud på gulvafslibning Ebeltoft
  • Bestil en pålidelig velegnet gulvspecialist
  • Spar nemt 10 pct på et reelt gulv tilbud

Postnummer 8400
vejnavne

Hirsevangen
Møgelbjergvej
Jættevej
Holmehøj
Lyngvej
Birkebakken
Hjørnestien
Dråby Søvej
Hvidkløvervej
Novavej
Hortensiavej
Fyrreparken
Mølleparken
Planetvej
Gransvinget
Gl. Mosevej
Byleddet
Garmvej
Kurveleddet
Hvide Hus Vej

Spar 30% på gulvafslibning i Ebeltoft med 3 tilbud

Få ca 30 % i rabat med 3 kontante tilbud på Ebeltoft gulvafslibning i dag. Bestil 3 gulvtilbud fra engagerede gulvfirmaer, så bliver dine trægulve som nye igen. Alle vore gulvpartnere udfører gulvafslibningsopgaver over hele Jylland for både virksomheder og private. Slip for besværet og bestil i stedet 3 absolut gratis tilbud.
Det færdige trægulvs egenskaber afhænger af det valgte trægulvmateriale og dets egenskaber, af den konstruktive opbygning og al forholdene under lægningen, herunder især fugtforhold og arbejdsudførelse. Udfaldskravene, dvs. det færdige trægulvs udseende og egenskaber, skal fremgå af projektbeskrivelsen.
En tjekliste for udfaldskrav kan danne udgangspunkt for egne udfaldskrav til et givet projekt. Listen kan også anvendes ved kvalitetssikring af eget arbejde. Kravene til trægulve er hovedsagelig bestemt af brugerkrav og brugerønsker til funktionsevne og udseende.

Træ til gulve: Doussié (Afzelia) (Afzelia africana Smith)

Doussié vokser i Vestafrika, Uganda og Tanzania. Træhøjde op til 18 m og kævlediameter op til 1 m. Kerneveddet er lysebrunt med et rødligt skær. som bliver mørkt rødbrunt ved lysets påvirkning. Splintved er blegt strågult og let at skelne fra kerneveddet.
Veddet har en ret grov men jævn struktur, der kan være småflammet i tegningen, og porerne kan være fyldt med en gullig substans. Styrkeegenskaber svarer nogenlunde til egens. Doussié er overordentlig dimensionsstabil med et breddesvind, der i middel er 0,2%.
Doussié er vanskelig at bejdse og voksbehandling har en blegende effekt. Træstøv kan være irriterende på slimhinderne. Anvendes til blandt andet gulve og laboratorieborde på grund af modstandsdygtighed overfor syre.

Produkter til pleje og rengøring af trægulve

Brug gerne nedenstående sæber og olier til dine trægulve - så holder de meget længere:
  • Junckers Gulvsæbe
  • Floorcoat Natursæbe
  • Floorcoat Hvid Sæbe
  • TK Plejeolie Klar
  • Huma Universal

Eksempel på lokal gulvafslibning i Ebeltoft

KA Industrigulve
Bækkevangen 7
8400 Ebeltoft
CVR: 30731492
Hjemmeside
Hans Rasmussen a/s
Dråby Strandvej 15
8400 Ebeltoft
CVR: 15085193
Hjemmeside
Folmer Ingildsen Tømrer- og Snedker
Birkebakken 10
8400 Ebeltoft
CVR: 50365115
Hjemmeside