Gulvafslibning Ringe

  • Få 3 konkrete tilbud på gulvafslibning Ringe
  • Få en godkendt pålidelig gulvspecialist
  • Spar let 27 procent på eminente gulv tilbud

Vi dækker også
postnummer 5750

Østløkke
Sallingelunde
Nordskovvej
Tværgade
Kirkegade
Toftevej
Mellemvej
Vantingevej
Johannesmindevej
Krokusvej
Lørupvej
Langekrog
Vestervang
Kielbergvej
Vestergade
Nørremarksgyden
Nordvangsvej
Mellemager
Løkkevej
Smedegyden

Gulvafslibning Ringe? Få gratis 3 direkte tilbud

Uforpligtende gulvafslibningstilbud i Ringe. Kvit og frit - Uanset gulvopgavens art. Vi sætter gratis din gulvafslibningsopgave i udbud! Til gengæld får du 3 virkelig gode tilbud i løbet af omkring 33 timer fra anerkendte gulvslibningsfirmaer i Ringe. De modtagne gulvtilbud kan du læse igennem i fred og ro, og derefter frit vælge imellem.
Det første bræt sømmes fast både oppefra og fordækt i feren. Det synlige søm i det første bræt placeres ca. 30 mm fra brættets notside. Dykkere undersænkes med dyknagle, og hullerne spartles. Fersiden fastgøres ved skjult sømning i overkant af feren. Søm anbringes i en vinkel på ca. 50-60° i forhold til overside bræt- og dykkes.
Der kan eventuelt forbores for at undgå at skade feren. Tilsvarende fastgørelse kan ske med skruer, også i beton. Ved håndsømning bør spidsen af sømmet stukkes (bankes flad) for at undgå flækning.

Træ til gulve - Materialer

Så længe der var materiale nok, brugte man det, der blev betragtet som bedst, det vil sige egetræ. Senere blev der også anvendt fyr og gran. I de ældste danske fyrretræsgulve stammer træet fra Pommern eller Kalmar. lsær de pommerske brædder var gode til gulve.
De kom i lange længder af retvokset træ, som kun krævede ringe afretning. Desuden var de meget harpiksrige, hvilket forseglede dem mod indtrængning af vand og smuds. Materialerne til trægulve er stadig i vid udstrækning det traditionelle nordiske nåle- og løvtræ.
Der anvendes dog i dag langt flere træarter end tidligere f.eks. douglas, pitch pine, ahorn og birk. Der er desuden en stadig stigende anvendelse af oversøiske træarter først og fremmest til parketgulve.

Anvend kun anerkendte produkter på dine gulve

Vælg de rigtige produkter til vedligeholdelse af dine nye fantastiske trægulve:
  • Moland Hvid Lud
  • Taski Vaskepleje
  • Faxe Ædeltræsolie
  • TK Hårdvoksolie Klar
  • Gerflor Creation

Find de bedste gulvafslibere

Total-Gulve
Floravej 10
5750 Ringe
CVR: 28043481
www.total-gulve.dk
Garant Ringe
Gørtlervej 8
5750 Ringe
CVR: 13709971
www.garant.nu
Dansk Gulv & Facade ApS
Rudmevej 101
5750 Ringe
CVR: 37806447
www.dgf.nu