Gulvafslibning Egedal

  • Få 3 attraktive tilbud på gulvafslibning Egedal
  • Vi finder en lokal professionel gulvekspert
  • Spar ca 23 % på et fleksibelt gulv tilbud

Vejnavne i
postnummer 2765

Smedekrogen
Ristoften
Stangkær
Kongeskrænten
Primulahaven
Odderbjergvej
Flodvej
Rendekrogen
Hindbærvangen
Bakkevej
Askeåsen
Georginehaven
Smørum Bygade
Nøddelunden
Irishaven
Kong Gorms Vej
Hove Møllevej
Teglkær
Valmuehaven
Erantishaven

Få 3 gratis tilbud på Egedal kommune gulvafslibning

Begynd med at udfylde vores online skema i løbet af et par minutter. Her forklarer du, hvad det er for en gulvafslibningsopgave, du gerne vil have udført. Når opgaven er modtaget, begynder vi arbejdet med at skaffe tilbud på gulvafslibning blandt vores godkendte samarbejdspartnere i Egedal kommune.
Vores net af forhåndsgodkendte gulvafslibning Egedal firmaer sikrer, at vi altid har de egnede kandidater nær dig til netop din gulvserviceopgave. Derfor skaffer vi naturligvis kun skarpe gulvtilbud på gulvafslibning fra certificerede gulvafslibere, der matcher dine ønsker og krav.
Alt dette påtager vi os på at klare i løbet af kun 48 timer på hverdage. På den måde kan du hurtigt komme i gang med at kigge de enkelte tilbud igennem og derefter vælge den rigtige gulvmand i Egedal kommune til din gulvafslibning opgave. Indsendt din gulvopgave til od i dag!

Interviews med 10 udvalgte gulvslibere

Hovedformålet med interviewet var delt at få en yderligere belysning af baggrunden for brugen af stående værktøj før og efter deltagelsen på 2-dages kurset. Interviewene gennemførtes telefonisk ud fra en semistruktureret interviewguide.
Heri indgik også spørgsmål om evaluering af kurset. Det er fremgået tidligere, at alle de interviewede havde en meget positiv vurdering heraf. De interviewede udvalgtes ud fra deres besvarelser af spørgsmålene vedrørende brug af stående værktøj.
Resultaterne fremstilles som anonymiserede cases for at formidle de pågældende tanker og overvejelser i forbindelse med brug af stående værktøj. Tre gulvafslibere, der ikke havde anvendt stående værktøj inden kurset, men anvendt dette i større eller mindre grad efter kurset.
To af disse gulvslibere er ansat i større firmaer (A og B).

Brug vores gratis tjeneste i dag

Uanset hvor i kommunen du bor, kan gulvafslibningsfirmaer i Egedal kommune hjælpe dig med at få afhøvlet dine gulve:
  • Slagslunde
  • Ledøje
  • Smørum
  • Ganløse
  • Veksø

Egedal gulvafslibning eksempler:

BJ Udlejning S.M.B.A.
Lundevej 4
2765 Smørum
CVR: 32839274
Hjemmeside
Hr Gulvservice ApS
Åkandehaven 44
2765 Smørum
CVR: 32057322
Hjemmeside
LA Maskinudlejning
Nybølle Gadekærsvej 16
2765 Smørum
CVR: 26154200
Hjemmeside