Gulvafslibning Egedal

  • Få 3 generøse tilbud på gulvafslibning Egedal
  • Tilbud på en erfaren kvalitetsbevidst gulvspecialist
  • Spar hutigt 19 pct på herlige gulv tilbud

2765 Egedal
vejnavne

Kong Eriks Have
Hede Enge
Hørbakken
Askebjerggårdsvej
Erantishaven
Ulveåsen
Skebjergvej
Hyldekær
Kongeåsen
Riskær
Kongehaven
Lupinhaven
Gammeldamsgård
Smørum Bygade
Rugvej
Smørumvej
Solbærvangen
Kongebakken
Hove Lund
Kløvervej

Få 3 gratis tilbud på Egedal kommune gulvafslibning

Begynd med at udfylde vores online skema i løbet af et par minutter. Her forklarer du, hvad det er for en gulvafslibningsopgave, du gerne vil have udført. Når opgaven er modtaget, begynder vi arbejdet med at skaffe tilbud på gulvafslibning blandt vores godkendte samarbejdspartnere i Egedal kommune.
Vores net af forhåndsgodkendte gulvafslibning Egedal firmaer sikrer, at vi altid har de egnede kandidater nær dig til netop din gulvserviceopgave. Derfor skaffer vi naturligvis kun skarpe gulvtilbud på gulvafslibning fra certificerede gulvafslibere, der matcher dine ønsker og krav.
Alt dette påtager vi os på at klare i løbet af kun 48 timer på hverdage. På den måde kan du hurtigt komme i gang med at kigge de enkelte tilbud igennem og derefter vælge den rigtige gulvmand i Egedal kommune til din gulvafslibning opgave. Indsendt din gulvopgave til od i dag!

Interviews med 10 udvalgte gulvslibere

Hovedformålet med interviewet var delt at få en yderligere belysning af baggrunden for brugen af stående værktøj før og efter deltagelsen på 2-dages kurset. Interviewene gennemførtes telefonisk ud fra en semistruktureret interviewguide.
Heri indgik også spørgsmål om evaluering af kurset. Det er fremgået tidligere, at alle de interviewede havde en meget positiv vurdering heraf. De interviewede udvalgtes ud fra deres besvarelser af spørgsmålene vedrørende brug af stående værktøj.
Resultaterne fremstilles som anonymiserede cases for at formidle de pågældende tanker og overvejelser i forbindelse med brug af stående værktøj. Tre gulvafslibere, der ikke havde anvendt stående værktøj inden kurset, men anvendt dette i større eller mindre grad efter kurset.
To af disse gulvslibere er ansat i større firmaer (A og B).

Brug vores gratis tjeneste i dag

Uanset hvor i kommunen du bor, kan gulvafslibningsfirmaer i Egedal kommune hjælpe dig med at få afhøvlet dine gulve:
  • Slagslunde
  • Ledøje
  • Smørum
  • Ganløse
  • Veksø

Tilfældige gulvafslibere fra 2765 Egedal

Ledøje Værktøjs- & Maskinudlejnings.M.B.A.
Ledøje Bygade 40
2765 Smørum
CVR: 32933599
Hr Gulvservice ApS
Åkandehaven 44
2765 Smørum
CVR: 32057322
Tlf. 27845200
BJ Udlejning S.M.B.A.
Lundevej 4
2765 Smørum
CVR: 32839274
Tlf. 20727814