Gulvafslibning Frederikssund

  • Få 3 fortrinlige tilbud på gulvafslibning Frederikssund
  • Bestil en solid reel gulvekspert
  • Spar let 24 % på et ideelt gulv tilbud

Vi dækker også
postnummer 3600

Baunehøjen
Baldersvej
Bytoften
Askelundsvej
Fællesvej
Baneledet
Akacievej
Harald Blåtandsvej
Fengesvej
Færgevej
Engbovej
Elsenbakken
Foderstofgården
Blommevænget
Centervej
Gefionvej
Birkevænget
Fyrrebakken
Englystvej
Gammel Slangerupvej

Gulvafslibning i Frederikssund? Indhent 3 tilbud

?Har du brug for et professionelt gulvsliberfirma i Frederikssund til at varetage din gulvafslibning, så få gratis 3 tilbud på gulvslibningen her. Vores samarbejdspartnere håndterer alt fra A til Z - hvad enten det er hele det store hus eller enkeltdele såsom bordplader eller vindueskarme.
Alle trægulve fortjener den absolut bedste behandling. Ikke kun gulvafslibning men i det hele taget omsorg og pleje. Vores partnere går aldrig på kompromis med det æstetiske og kvaliteten i gulvarbejde og det værdsætter vore mange tilfredse kunder.
Alle former for trægulve kan i princippet afslibes. Vores partnere er specialister i gulvafslibning og kan derfor afslibe alle vandrette flader. Helt konkret benyttes 4 forskellige typer gulvslibemaskiner. Det er nødvendigt med tunge maskiner for at afslibe gammel lak og maling.

Ansatte måtte tidligere holde op inden for gulvsliberfaget

Daniel fortæller at overgangen til brug af stående værktøj i gulvafslibningsfirmaet, skyldes flere forhold. Et godt initiativ fra de faglige organisationer, udlevering af værktøjet på kurserne samt hans egen positive holdning til stående værktøj. Det har skubbet til svendenes holdninger de seneste år.
En meget aktiv gulvsliber gives dog hovedparten af æren for udviklingen. Erfaringerne med brug af stående værktøj har været utrolig positiv. Jeg har tidligere købt stående værktøj til svendene, men de har ikke brugt det. Har oplevet processen vedrørende kurserne som meget positiv.
Angiver, at den væsentligste fordel ved at bruge stående værktøj er, at det har været belastende, at opleve at ansatte må holde op inden for gulvsliberfaget som 50-55 årige grundet dårlige knæ eller andre gener. Har mistet 5-6 medarbejdere grundet knæproblemer.

Få tilbud på gulvservice overalt i Frederikssund

Vi indhenter tilbud på gulvafslibning overalt i Frederikssund kommune:
  • Græse Bakkeby
  • Store Rørbæk
  • Sundbylille
  • Græse
  • Sigerslevøster

Eksempel på gulvafslibning Frederikssund

KD Gulvslibning
Kirkegade 5 A
3600 Frederikssund
CVR: 27468039
Hjemmeside
Ørn gulve
Kirsebærvænget 23
3600 Frederikssund
CVR: 28835604
Hjemmeside
Visti Petersens Eftf. ApS
Kirsebærvænget 9
3600 Frederikssund
CVR: 15284307
Hjemmeside