Gulvafslibning Amager

  • Få 3 friske tilbud på gulvafslibning Amager
  • Vi finder en autoriseret autoriseret gulvmand
  • Spar ca 26 pct på et sikkert gulv tilbud

Vejnavne i
postnummer 2300

Lærdalsgade
H.C. Hansens Gade
Glommensgade
Engvej
Lupingang
Marathonvej
Asger Jorns Allé
Leifsgade
Nordre Digevej
Bardenflethsgade
Grønjordsvej
Nokken Forgaden
Kvintus Allé
Myggenæsgade
A-Vej
Greisvej
Agnetevej
Brysselgade
Arne Jacobsens Allé
Fyrtårnvej

Gulvafslibning Amager. Få 3 gratis gulvservice tilbud

Her på internetportalen Gulvafslibningsguide.dk har vi samlet en række gulvfirmaer inden for alle de emner som gulvsliberfaget omfatter. Derfor bliver du udelukkende kontaktet af gulvmænd fra Amager, der har lang erfaring indenfor netop det felt, som din gulvsliberopgave hører ind under.
Når vi har modtaget din gulvsliberopgave, udvælger vi de 3 mest kompetente gulvafslibere på Amager. Inden for 33 timer modtager du 3 personlige tilbud på gulvafslibning. En del gulvfirmaer der udfører gulvafslibning, tilbyder ganske favorable betingelser for renovering og behandling af trægulve.
Vi samarbejder med erfarne gulvfolk med forstand på afslibning og overfladebehandling af plankegulve. Disse fagfolk udfører alt indenfor afslibning af gulve, bordplader, dørtærskel, dørtrin, vindueskarme, køkkenbordplader, trapper og reposer. Få 3 gratis Amager tilbud allerede i morgen.

Vask og lud af trægulve

For de fleste gulvtyper gælder, at der skal anvendes så lidt vand som muligt ved vask af trægulve, f.eks. anvendelse af en hårdt opvredet klud. UV-olierede gulve kan ikke genbehandles med gulvolier men skal i stedet lakeres.
For trægulve, der er sammensat af forskellige træarter, lamelgulve eller gulve udført med fuger af gummi mv., skal overfladebehandlingen udføres ifølge leverandørens anvisninger. Der skal være dokumentation for foreneligheden mellem de ønskede materialer herunder træart, fuger, lak og olie.
Lud til nåletræsgulve består af en koncentreret alkalisk opløsning med pH værdi på ca. 14. Lud kan f.eks. bestå af natriumhydroxyd (ætsnatron, kaustisk soda) eller kalciumhydroxyd (læsket kalk. hydratkalk). Lud til ludbehandling af nåletræsgulve kan enten købes færdigblandet eller fremstilles med forsigtighed som beskrevet nedenfor. Lud påføres med pensel eller rulle.

Mange typer af trægulve

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede gulvtyper, som en dygtig gulvsliber er ekspert i at behandle:
  • Egegulve
  • Bøgegulve
  • Askegulve
  • Ahorngulve
  • Lærkegulve

Amager gulvafslibning eksempler:

Bundgaard Gulvservice
Sofie Brahes Allé 13
2300 København S
CVR: 27735274
Hjemmeside
A. Schandorffs eftf. ApS
Hollænderdybet 3-5
2300 København S
CVR: 26941911
Hjemmeside
F.M. Totalservice
Kålagervej 45
2300 København S
CVR: 13618208
Hjemmeside