Gulvafslibning Hillerød

  • Få 3 sikre tilbud på gulvafslibning Hillerød
  • Bestil en bundsolid certificeret gulvspecialist
  • Spar ca 14 procent på et strålende gulv tilbud

3400 Hillerød
vejnavne

Huginsvej
Nørresøvej
Kulsvierkrogen
Mosevej
Kastaniehaven
Hjortevænget
Hørbyvænget
Nordvej
Horsevænget
Lindealle
Kirkestien
Møllestræde
Nysøgårdsvej
Håndværkervænget
Maltevang
Kløvervej
Lykkevej
Nejedevej
Lille Sverige Vej
Mette Friis Have

Gulvafslibning Hillerød. Modtag gratis 3 tilbud

Hvis du indtaster din gulvsliberopgave i gulvskemaet, så påtager vi os at matche din sag med de relevante gulvslibere, vi har i vores smarte it-system. I løbet af et par dage modtager du 3 henvendelser fra kvalitetsbevidste gulvafslibningsfirmaer fra Hillerød og omegn, der gerne vil påtage sig at afslibe dine slidte trægulve.
Mange trægulve forsynes med lak eller lud men der eksisterer også de kunder, som bestiller gulvet opmalet i kraftigere farver som f. eks. helt hvid eller helt sort. Gulve med meget slid i fx kontorer skal behandles ofte med voks eller maling. Som tommelfingerregel skal trægulve afslibes hvert 9. år for at forlænge gulvets holdbarhed.
Det gælder også for eksempelvis trapper og raposer, som er lagt i træ. Effektive gulvslibere har specialmaskiner til netop denne type arbejde. På Gulvafslibningsguiden får du 3 top tilbud på gulvafslibning i Hillerød - gratis og hurtigt. Udfyld gulvskemaet online på ni minutter.

Gulvslibere arbejder helst stående

Kristen er opmærksom på sit helbred. Det ville være værre for helbredet, hvis jeg skulle ligge ned. Oplever ikke behov for opfølgningskurser eller for yderligere træning eller instruktion. Eksperimenterer lidt med brugen sammen med makker.
Hans vurdering er, at stående værktøj også vil blive brugt i fremtiden. En væsentlig grund til, at han bruger stående værktøj, er, at det skåner knæ og albuer. Vil gerne have mulighed for at komme på supplerende kursus for at få genopfrisket brugen og få checket arbejdsstillingerne.
Blev fyret omkring kursustidspunktet, og har derfor angivet, at han ikke har brugt stående værktøj efter kurset. Kollegaerne var gammeldags. De havde arbejdet knæliggende i 100 år. Efterfølgende kom flere af disse svende selv på kursus. Nu er stemningen vendt til fordel for stående værktøj.

Spar tid - få 3 gratis tilbud på gulvservice

Gulvafslibningsfirmaer i Hillerød kommune opererer i hele kommunen:
  • Nødebo
  • Gadevang
  • Hammersholt
  • Nørre Herlev
  • Ullerød

Eksempler på lokal gulvafslibning Hillerød

Webers Gulvservice
Agernvej 8
3400 Hillerød
CVR: 19057542
Hjemmeside
Schwartz Gulvservice
Falkevej 20
3400 Hillerød
CVR: 26323215
Hjemmeside
Tømrermester Torben Weber
Agernvej 8
3400 Hillerød
CVR: 19057519
Hjemmeside