Gulvafslibning Horsens

  • Få 3 tiltalende tilbud på gulvafslibning Horsens
  • Vi finder en seriøs kreativ gulvekspert
  • Spar omkring 18 pct på et kontant gulv tilbud

Eksempler på
vejnavne i 8700

Bøgevænget
Billeshave
Enggade
Risengård
Borgmestervej
Enghavevej
Apollovej
Rypevej
Skovtoften
Askevej
Satellitvej
Bygaden
Dalagervej
Bakkestjernen
Ahornvej
Absalonsgade
Serridslevgårdvej
Provstlund Alle
Andr Flensborgs Gade
Decembervej

Gulvafslibning i høj kvalitet i Horsens. Få 3 gratis tilbud

Få 3 megagode tilbud på flot gulvafslibning i Horsens. Fortæl os lidt om, hvad opgaven går ud på, så sender vi den videre til vores gulvsliberpartnere i Horsens og omegn. Firmaer tager selv kontakt til dig og giver dig hver deres aktuelle tilbud. Opret din gulvsliberopgave her på siden og få 3 superskarpe tilbud fra gulvfirmaer i Horsens.
Elm er en træsort, der har et lyst grågult til gulliggult ved med store porrer og ofte en varieret åretegning. Er velegnet til indendørs brug. l de seneste år er mange elmetræer blevet angrebet af elmesygen og er gået ud. Nogle har specialiseret sig ved at lave møbler af de udgåede elmetræer.
Fyr er et nåletræ med en guldgylden, svagt rødlig kerne med en tydelig duft af harpiks. Fyr, som er en blød træsort, er jævnt slidstærkt og bruges til indvendigt træarbejde, gulve og møbler.

Overfladebehandling af trægulve

Alle trægulve bør overfladebehandles af hensyn til holdbarhed og smudsmodtagelighed. Overfladebehandlingen kan variere fra en tynd næsten usynlig behandling gennem alle varianter til en tyk og fyldig overflade. Overfladen på trægulve kan desuden udføres i mange glanstrin fra næsten helmat til skinnende blank.
Hvordan overfladen skal fremstå, afhænger i høj grad af de ønsker og krav, der stilles til den. Ludbehandlede og/eller sæbevaskede gulve fremstår normalt med en mat, lys overflade. Olie- og voksbehandlede overflader fremhæver træets farve og befinder sig normalt i den matte til halvmatte ende af glansskalaen.
Ved polering kan gulvet dog bringes op på et glanstrin tæt på halvblank. Lakerede gulve kan ikke udføres helt så matte som med voks eller olie. Til gengæld kan de komme til at fremstå med et højere glanstrin fra silkemat til næsten helblank.

Opret din opgave og få 3 tilbud fra billige gulvslibere

Professionelle gulvslibere fra Horsens kører gerne i hele kommunen:
  • Hovedgård
  • Tvingstrup
  • Hatting
  • Ørnstrup
  • Åstruplund

Aktuel gulvafslibning fra postnummer 8700

SJ Gulve ApS
Ove Jensens Alle 31
8700 Horsens
CVR: 31284414
Hjemmeside
Horsens Gulvafslibning
Ternevej 82
8700 Horsens
CVR: 30217624
Hjemmeside
GO-Gulvslibning & Boligrenovering
Søndergårdsalle 9
8700 Horsens
CVR: 33782861
Hjemmeside