Gulvafslibning Horsens

  • Modtag 3 tiltalende tilbud på gulvafslibning Horsens
  • Tilbud på en bundsolid reel gulvekspert
  • Spar ca 30 % på gennemarbejdede gulv tilbud

Vi dækker også disse
veje i Horsens

Sankt Helene Vej
Bøgevangsgade
Primulavej
Basunvej
Frivangsalle
Sonatevej
Bygholm Åvænget
Sejrøgade
Skovmærket
Centerparken
Bækvej
Solsvinget
Bøghsgade
Slotsgade
Præstemarksvej
Engblommevej
Romancevej
Skolegade
Billeshave
Rømøvej

Gulvafslibning i høj kvalitet i Horsens. Få 3 gratis tilbud

Få 3 megagode tilbud på flot gulvafslibning i Horsens. Fortæl os lidt om, hvad opgaven går ud på, så sender vi den videre til vores gulvsliberpartnere i Horsens og omegn. Firmaer tager selv kontakt til dig og giver dig hver deres aktuelle tilbud. Opret din gulvsliberopgave her på siden og få 3 superskarpe tilbud fra gulvfirmaer i Horsens.
Elm er en træsort, der har et lyst grågult til gulliggult ved med store porrer og ofte en varieret åretegning. Er velegnet til indendørs brug. l de seneste år er mange elmetræer blevet angrebet af elmesygen og er gået ud. Nogle har specialiseret sig ved at lave møbler af de udgåede elmetræer.
Fyr er et nåletræ med en guldgylden, svagt rødlig kerne med en tydelig duft af harpiks. Fyr, som er en blød træsort, er jævnt slidstærkt og bruges til indvendigt træarbejde, gulve og møbler.

Overfladebehandling af trægulve

Alle trægulve bør overfladebehandles af hensyn til holdbarhed og smudsmodtagelighed. Overfladebehandlingen kan variere fra en tynd næsten usynlig behandling gennem alle varianter til en tyk og fyldig overflade. Overfladen på trægulve kan desuden udføres i mange glanstrin fra næsten helmat til skinnende blank.
Hvordan overfladen skal fremstå, afhænger i høj grad af de ønsker og krav, der stilles til den. Ludbehandlede og/eller sæbevaskede gulve fremstår normalt med en mat, lys overflade. Olie- og voksbehandlede overflader fremhæver træets farve og befinder sig normalt i den matte til halvmatte ende af glansskalaen.
Ved polering kan gulvet dog bringes op på et glanstrin tæt på halvblank. Lakerede gulve kan ikke udføres helt så matte som med voks eller olie. Til gengæld kan de komme til at fremstå med et højere glanstrin fra silkemat til næsten helblank.

Opret din opgave og få 3 tilbud fra billige gulvslibere

Professionelle gulvslibere fra Horsens kører gerne i hele kommunen:
  • Hovedgård
  • Tvingstrup
  • Hatting
  • Ørnstrup
  • Åstruplund

3 gulvafslibere i postnummer 8700

Arki Gulve A/S
Samsøgade 10
8700 Horsens
CVR: 17130986
www.arkigulve.dk
Århus Gulvservice
Bygaden 5
8700 Horsens
CVR: 36108894
www.aarhusgulvservice.com
GO-Gulvslibning & Boligrenovering
Søndergårdsalle 9
8700 Horsens
CVR: 33782861
www.go-gulvslibning.dk