Gulvafslibning Kerteminde

  • Få 3 flotte tilbud på gulvafslibning Kerteminde
  • Få en godkendt reel gulvekspert
  • Spar op til 15 % på knippelgode gulv tilbud

Lokale veje
Kerteminde

Degneløkkevej
Husgyden
Glysingsvej
Blåledvej
Enggade
Fjordvej
Hundslevvej
I.A.Larsensvej
Fabers Alle
Grønlandsgade
Hundslevgyden
Havnegade
Egevænget
Fladmosevej
Chr. Jydesvej
Fiskergade
Hindsholmvej
Bødkerstræde
Bregnør Bygade
Heibergsvej

Gulvafslibning Kerteminde — Bestil 3 gratis tilbud

Her har du den hurtige vej til den helt rigtige gulvsliber. Gulvafslibningsguide.dk har siden 2014 formidlet en lang række gulvsliberopgaver over hele Danmark. Vi kan også hjælpe dig med at finde et både billig og kompetent gulvmand i Kerteminde.
Hjemme kan du helt uden pres gennemse alle de tilsendte gulvafslibningsbud og efterfølgende udvælge det bedste. Vore samarbejdspartnere er professionelle med nøgleord som kvalitet, seriøs rådgivning og super service. Vi arbejder udelukkende sammen med veletablerede gulvafslibningsfirmaer, og du er således garanteret flot udført gulvafslibningsarbejde fra A til Z.
Gulvsliberne kontakter dig inden for 1-2 arbejdsdage. Det er 100% uforpligtende for dig og du modtager kun tilbud fra i forvejen godkendte og seriøse gulvfirmaer i Kerteminde. På denne måde er du altid i de bedste hænder, når din gulvslibning skal udføres. Indtast din opgave på 3 minutter nu!

Værktøj til specifikke arbejdsopgaver

Priming: For at prime med rulle skal der anvendes teleskopskaft samt en konus, der sættes på teleskopskaftet og passer ind i malerullebøjlen.
Spartling: Til spartling anvendes et teleskopskaft, klikbeslag, spartelbeslag og spartel. Klikbeslaget gør det muligt at indstille vinklen på spartlen, så den passer til den enkelte bruger. På spartelbeslaget er der monteret et drejeled, som gør det muligt at vende spartlen under brug. Spartelbeslaget er forsynet med huller, som passer til de spartler, der findes på markedet og som er forboret. Er spartlen ikke forboret er det nemt selv at bore to huller i spartlen.
Limning: Til limning anvendes samme teleskopskaft, klikbeslag og spartelbeslag og en limspartel. l limspartlen skal bores to huller, så den kan skrues fast i beslaget

Der er penge at spare på en gulvafslibning

I Kerteminde kommune kan du få tilbud på en gulvafslibning uanset hvor du bor f.eks.
  • Langeskov
  • Nonnebo
  • Marslev
  • Revninge
  • Kølstrup

Kreative gulvafslibere i postnummer 5300

Friis Concept ApS
Fabers Alle 46
5300 Kerteminde
CVR: 33963068
Tlf. 20168088
Fyns Gulvslibning
Gammelmose 31
5300 Kerteminde
CVR: 27529593
www.fynsgulvslibning.dk
Tømrermester Jesper Offersen
Revninge Bygade 25
5300 Kerteminde
CVR: 36576790
www.tmjo.dk