Gulvafslibning Langeland

  • Få 3 prima tilbud på gulvafslibning Langeland
  • Find en kreativ solid fagmand
  • Spar hutigt 12 % på et godkendt gulv tilbud

Langeland
vejnavne eksempler

Birkestræde
Banevænget
Strandplantagen
Bakkevænget
Præstens Eng
Kohavevej
Lærkevænget
Engsvinget
Helsnedvej
Halevejen
Hallinggade
Duevej
Smedevænget
Langøvej
Hakkestræde
Lærkevej
Broholmsvej
Ristinge Sommerland
Østerskovvej
Klinten

Få 3 tilbud fra gulvafslibning firmaer på Langeland

Gulvafslibningshåndværkere afgiver velegnede tilbud på ordentlig gulvafslibning på Langeland. Det er gratis, for dig, at vi sætter gulvafslibningsopgaver i udbud, i vores landsdækkende netværk af gulvservicepartnere. Det er gulvfirmaer, som tilbyder at udføre alle slags gulvafslibning og efterbehandling overalt på Langeland.
Sømmede gulve kan udføres med en lang række trægulvmaterialer, som lægges direkte på et bærende undergulv. Undergulvet skal være fast og stabilt. Der stilles de samme krav til undergulvets jævnhed og planhed, som der stilles til det færdige gulv. Afvigelser fra planhed skal være mindre end 2 mm på et 2 m retholt.
Undergulvet skal være uden niveauspring og grater. Afviger undergulvet fra de stillede krav til planhed, skal det rettes op, f.eks. ved afslibning eller spartling. De fugttekniske krav til underlaget er de samme som for limede gulve.

Sådan opstod parketgulvet

Samlinger med fer og not har været udført forskelligt. Hvert bræt kan være forsynet med fer og not, eller hvert andet kun med not og hvert andet med fer. Endelig kan alle brædder være notede og samlingen sker så med en løs fer, en såkaldt sløjfe.
Som afslutning på gulvet og imellem de felter, der blev dannet af de langsgående brædder, blev der undertiden lagt et frisebræt for at give gulvet et mere harmonisk og solidt indtryk. Gulvets opdeling i felter blev med tiden mere gennemført, så brædderne til sidst ikke længere kunne spænde mellem de bærende bjælker.
Det førte til, at der blev indført bærende blindgulve af simple brædder, hvorover der kunne udføres et prydgulv af stave, som kunne lægges i smukke mønstre. Dette var starten til parketgulvet. Parketgulvet er som bekendt siden blevet udviklet på forskellig vis.

Modtag 3 godkendte tilbud på gulvservice

Få 3 attraktive gulvafslibningstilbud uanset hvor på Langeland, du er bosat:
  • Bagenkop
  • Tryggelev
  • Humble
  • Kædeby
  • Spodsbjerg

Eksempler på lokal Langeland gulvafslibning

Tømrerfirmaet Eckstrøm ApS
Hovedgaden 58
5932 Humble
CVR: 36891483
Hjemmeside
Theilgårds Tømrer- og Snedkerforretning
Helsnedvej 11 A
5932 Humble
CVR: 27331955
Hjemmeside
TTS ApS
Tryggelev 42
5932 Humble
CVR: 10497930
Hjemmeside