Gulvafslibning Roskilde

  • Få 3 solide tilbud på gulvafslibning Roskilde
  • Bestil en 1. klasses fleksibel gulvspecialist
  • Spar nemt 23 procent på super gulv tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 4000

Fjordvang
Helvigmaglevej
Eleonoravej
Bøgevang
Herredsfogedvej
Darupvej
Fiskergårdsvej
Blågårdsstræde
Bistrup Alle
Domkirkepladsen
Grydehøjvej
Bjørneklovej
Gelhøj
Græsengen
Egernvænget
Bredgade
Bytoften
Gyngestien
Haraldsborgvej
Brønsager

Gulvafslibning Roskilde - Spar op til 24% med 3 tilbud

Her får du gratis 3 tilbud på gulvafslibning i Roskilde. Uanset om du skal have afslebet en entre eller en hel villa, kan du benytte vores internet portal til at oprette din gulvsliberopgave på. Herefter påtager vi os, at finde de 3 bedst egnede gulvfirmaer i Roskilde til netop din opgave.
Vores samarbejdspartnere kommer på hele Sjælland. Har du brug for en dygtig gulvmand til at klare din gulvsliberopgave, står gulvsliberne klar. De kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvordan gulvsliberopgaven udføres på den bedste og sikreste måde.
Vores samarbejdspartnere i Roskilde har mange års erfaring med gulvafslibning, og har altid kundens tilfredshed i fokus. Som professionel gulvmand tilbydes standard gulvafslibning, men der findes også mulighed for at få hjælp med alsidige gulvafslibninger af mere speciel eller krævende karakter.

Stigende brug af stående gulvværktøj

Holger angiver, som væsentlig forklaring på den stigende brug af stående værktøj, at værktøjet er bedre nu end tidligere. Fremover kan al gulvarbejde laves stående herunder al slibning. Der eksperimenteres også med andet værktøj end det udleverede i gulvafslibningsfirmaet.
Det eksisterende værktøj kan ikke bruges i rum mindre end omkring 10 m2. De små rum er hårdest og man sørger derfor for at skiftes til at komme ud på de opgaver. Fremhævet desuden som fordel ved at bruge stående værktøj, at man kan lave længere stræk ved slibning.
Resultatet bliver pænere og han skønner, at man kan lave 25-50 % mere end ved knæliggende arbejde. Tidligere var svendene helt færdige efter at de havde slebet en hel dag. Nu er de ikke nær så trætte og kan klø på også dagen efter.

Få 3 tilbud på en dygtig gulvmand

Her er nogle eksempler på områder i Roskilde kommune, hvor vi kan tilbyde 3 tilbud på gulvafslibning:
  • Birkede
  • Dåstrup
  • Kirke Syv
  • Gadstrup
  • Snoldelev

Vi finder de bedste gulvafslibere

CT gulv & multiservice
Bernersvej 12
4000 Roskilde
CVR: 34395772
www.facebook.com/ctgulvogmultiservice
Brøndum's Gulvservice
Knudsvej 17
4000 Roskilde
CVR: 25499492
www.brondumsgulvservice.dk
Delfin Handy Gulve
Ejlesøvej 1
4000 Roskilde
CVR: 29570515
www.delfinhandygulve.dk