Gulvafslibning Nykøbing

  • Få 3 flotte tilbud på gulvafslibning Nykøbing
  • Vi finder en reel grundig gulvekspert
  • Spar op til 10 pct på et attraktivt gulv tilbud

Eksempler på veje
fra Nykøbing

Fr. VII's Gade
Belgiensvej
Bellingevej
Dambækvej
Fuglsangvej
Egely
Bjørupgade
Fjordvej
Godthåbsvej
Drosselvej
Fyrrevænget
Chr Winthersvej
Bruntofte Alle
Grønnegade
Hasselø Birkevej
Hans Ditlevsensgade
Brovejen
Guldborgvej
Blommehaven
Fløjlevej

Gulvafslibning Nykøbing - Indhent 3 fine tilbud nu

Få absolut gratis 3 dejlige tilbud på Nykøbing gulvafslibning her på Gulvafslibningsguide.dk. Vi bestræber os på, at yde en service af højeste kvalitet. Gulvsliberopgaverne i Nykøbing bliver derfor fulgt op, så vi sikrer, at alle gulvafsliberne lever op til vore forventninger. Det sikrer også, at vi får den højest mulige kundetilfredshed hver gang.
Eksempel på gulvlægning: Et bjælkelag over en kælder i en bolig er udført med bjælkeafstand 400 mm. Er der tværbjælker mellem bjælkerne langs væggen , kan alle brædder anvendes, forudsat at de i CE-mærkningen har en deklareret styrke for punktlast på mindst 1,65 x 2 kN.
Er bræddekanterne ikke understøttede langs væggene, skal der anvendes brædder som har en understøtningsafstand på mindst 400 mm. Man kan f.eks. anvende 22 mm brædder af nåletræ, hvis 70 %-afstand er 420 mm. Brædderne skal også i dette tilfælde have en styrke på mindst 3,3 kN.

Gulvhøvlens kræfter skal tæmmes

Når slibepapiret er mæt og har mistet sin effekt, skal det skiftes. Det spændes omkring en roterende cylinder og skal sidde helt fast og tæt til slibevalsen. Når gulvet er slebet på tværs og langs med korn 40 og 80, skal det finpudses med den roterende sliber.
Høvlens kræfter skal tæmmes. Den styres med en vippe-bevægelse, så slibepuden kan køre begge veje. Det eneste, der er nemt, er at ødelægge gulvet, hvis maskinerne får lov at løbe løbsk eller håndteres forkert. Og gulvet tåler ikke, at man øver sig og tester sine gulvslibe-evner.
Almindeligvis vil slibepapir med korn 16 (evt. 24), 40 og 80 være tilstrækkeligt, når man skal slibe sit gulv. Men det afhænger af gulvtypen. Skrabere findes i mange udgaver f.eks. en speciel hånd-høvl, hvor klingen både kan slibes skarp med en fil og udskiftes, når skæret er slidt.

Vedligehold dine trægulve med anerkendte produkter

Brug kun anerkendte produkter til vedligeholdelsen af dine smukke gulve.
  • Junckers Natursæbe
  • Taski Gulvsæbe
  • Pinotex Plejeolie
  • Trip Trap Plejeolie Ekstra Hvid
  • Moland Oliepleje Hvid

Eksempler på gulvafslibning Nykøbing

JT - Gulvafslibning
Gl Toldbod 33
4800 Nykøbing F
CVR: 18953080
Hjemmeside
BC Gulvafslibning
H.C.Andersensgade 1
4800 Nykøbing F
CVR: 25666364
Hjemmeside
BC Gulvservice IVS
Sundby Alle 38
4800 Nykøbing F
CVR: 38688812
Hjemmeside