Gulvafslibning Lolland

  • Få 3 fordelagtige tilbud på gulvafslibning Lolland
  • Få en pålidelig pålidelig gulvekspert
  • Spar nemt 15 % på knaldgode gulv tilbud

Lokale veje
Lolland

Søpavillonvej
Højbygaardhuse
Havnegade
Indertoften
Kramnitsevej
Hovmandsvej
Lindsgade
Østervang
Sulkavavej
Blåmejsevej
K. H. Kofoedsvej
2.Tværvej
Stationsvej
Skovsmosevej
Møllevænget
Ringsebøllevej
Norgesvej
Engvej
Bellisvej
Musvitvej

Modtag 3 gratis tilbud på gulvafslibning på Lolland

Vejen på Lolland til det bedste og billigste tilbud på gulvafslibning går gennem Gulvafslibningsguide.dk. Vi sætter nemlig - gratis - sagen i udbud hos vores udvalgte gulvpartnere. Sådan får du 3 kanonfine tilbud på gulvafslibning på Lolland. Vores partnere udfører alle former for efterbehandling med lud, lak eller olie.
Kan det betale sig at få udført gulvafslibning? Ja, helt sikkert. Blot fordi trægulvene er gamle, er der ingen grund til at skifte dem ud. Måske kan du nøjes med at få dem afslebet, og på den måde tilføre dine trægulve helt nyt liv. Det er ikke alle trægulve, som kan reddes men sammen finder vore gulvpartnere den bedste løsning.
Vandrethed betyder, at alle punkter på gulvet er i samme plan samt at dette plan er helt vandret. En afvigelse fra planet kan konstateres som en større eller mindre hældning af gulvet. Det er nødvendigt med absolut vandrethed for at sikre, at al indbo kan stå fast uden problemer.

Forskellige typer af slibepapir

Det mest almindelige udvalg til gulvafslibning i byggemarkeder består af en blanding af sandpapir og slibepapir. Det vil sige sandpapir med op til syv forskellige kornstørrelser, hvor 2 er den groveste og 210 den fineste.
Tørslibepapiret svinger i kornstørrelse fra 60 til 220 med 60 som den groveste, mens vådslibepapiret svinger fra korn 400 til 600. Begge typer findes dog med både grovere og finere korn, men det er sjældent, at de er almindelige hyldevarer i byggemarkederne.
Slibepapirerne kan være udformet som ark, bånd, skiver eller ruller. Til ark og ruller er bundmaterialet oftest papir, hvorimod båndene til båndpudseren i langt de fleste tilfælde er baseret på lærred, der tåler en hårdere behandling end papir.

Gulvservice på Lolland - spar minimum 15%

Uanset hvor på Lolland du bor, kan vi levere 3 tilbud på gulvafslibning:
  • Højreby
  • Stokkemarke
  • Vesterborg
  • Bandholm
  • Holeby

Erfarne gulvafslibere fra postnummer 4970

Norre Tømrer og Snedker ApS
Norrevej 1
4970 Rødby
CVR: 33060211
Henrik Hansen A/S
Nebbelundevej 17
4970 Rødby
CVR: 27526438
Tlf. 54660302
Byggefirmaet Wagner ApS
Fælledvej 2
4970 Rødby
CVR: 10068819
www.byg-wagner.dk