Gulvafslibning Odder

  • Modtag 3 herlige tilbud på gulvafslibning Odder
  • Tilbud på en grundig rutineret gulvmand
  • Spar hutigt 26 % på favorable gulv tilbud

8300 Odder
vejnavne

Stampmølleparken
Grønjords Ager
Solstien
Pilevej
Havestien
Nørregade
Strandbakkevej
Malskærvej
Nygaard Tværvej
Svalevej
Tuskærvej
Starehøj
Gylling Østergade
Gersdorffsgade
Rythiavang
Ondrupgaardvej
Chr. Petersensvej
Skovduevej
Glentevej
Grobshulevej

Gulvafslibning Odder. Få 3 tilbud og spar

Sådan gør du: Udfyld webskemaet online og fortæl, hvad det er for en gulvopgave, du ønsker gulvafslibning til. Når vi har modtaget din gulvopgave, bliver den læst igennem og kontrolleret, og derefter bliver den sendt ud vores professionelle netværk af gulvfirmaer i Odder og omegn.
Maksimalt 3 gulvfirmaer fra Odder får mulighed for at byde på din gulvafslibning opgave og de får dine kontaktoplysninger. Du vil herefter blive kontaktet pr telefon, sms eller mail for at blive præsenteret for de 3 kvalitetssikrede tilbud. Denne tjeneste er helt gratis og 100% uforpligtende for dig.
Selve aftalen om løsning af gulvopgaven indgås direkte mellem gulvsliberne og dig som de eneste parter. Siden Gulvafslibningsguide.dk er udelukkende formidler af kontakten mellem parterne (opgavesløser og opgavestiller). Portalen Gulvafslibningsguide.dk har derfor intet juridisk ansvar for løsningen af de formidlede gulvopgaver.

Træ til gulve: Iroko (Chlorophora excelsa Benth)

Iroko er vidt udbredt i et bredt bælte tværs over Centralafrika. Kan nå højder op til 50 m og med diameter op til 2-3 m. Stammen er grenfri til en højde på 20-30 meter og cylindrisk uden rodfortykkelser. Splinten er smal, lys grågul og ikke anvendelig.
Kernen er i friske snit blank gulbrun. men bliver efter lys- og luftpåvirkning olivenbrun og minder om teak. Veddet har spredte, grove porer udfyldte med tyller. Med/modvækst forekommer. lroko har et bredt anvendelsesområde f.eks. til møbler og gulve.
Gulvet inkl. overfladebehandling må ikke være skyld i store elektrostatiske opladninger af personer, der færdes på det eller give problemer for elektronisk udstyr. Prøvning bør ske med den ønskede overfladebehandling, for bedst at simulere forholdene under brug. Trægulve giver normalt ikke anledning til statisk elektricitet.

Lad kvalitetssikrede firmaer løse din opgave

Du kan få hjælp med gulvafslibning i hele Odder kommune:
  • Lerdrup
  • Fensten
  • Dyngby
  • Hou
  • Bjerager

Lokale gulvafslibere i postnr. 8300

Gulvsliberen-Odder Gulvafslibning
Jonasdalen 33
8300 Odder
CVR: 33222386
www.gulvsliberen.com
Garant Odder
Rådhusgade 96
8300 Odder
CVR: 33159161
www.garant.nu
Dueholm's Gulvafslibning
Nørregade 20
8300 Odder
CVR: 34364427
www.dueholms-gulvafslibning.dk