Gulvafslibning Mariager

  • Bestil 3 pragtfulde tilbud på gulvafslibning Mariager
  • Vi finder en kompetent troværdig gulvafsliber
  • Spar omkring 13 procent på holdbare gulv tilbud

Eksempler på
9550 vejnavne

Havnevej
Kirkegyden
Fjordgade
Kaldalvej
Møllebakken
Hobrovej
Grovevej
Tjørnevej
Vest Hemvej
Hjulhusvej
Gartnervænget
Frydensbjergvej
Himmelkol
Engbergsvej
Teglgade
Storegade
Kransmarksvej
Skolevænget
Vesterskoven
Syrenvej

Få 3 gulvafslibning tilbud gratis i Mariager

Find nemt en billig og energisk gulvmand til din gulvafslibningsopgave i Mariager. Indtast din gulvopgave i gulvformularen på 8½ minut og få 2-3 godkendte tilbud på gulvafslibning og gulvafhøvling på 2-3 dage. Vore gulvafslibningspartnere kører overalt i Mariagerfjord kommune.
Efter endt gulvafslibning står gulvet stå åbent med en liflig duft af nyt frisk træ. Nu er det tid til at vælge, hvilken​ efterbehandling gulvet skal have:
Ludbehandling: En ludbehandling giver gulvet en lys overfladen og fremhæver træets naturlige årer. Gulvet kan ludbehandles med naturlud eller hvid lud.
Oliebehandling: En oliebehandling med klar olie fremhæver og bevarer træets naturlige farve. Hvid olie fremhæver og bibeholder de lyse træarters hvidlige look.
Lakbehandling: Lakering af gulve er især populært på gamle gulve med brede brædder, der minder om skibsplanker. Også velegnet til fyrretræsgulve og almindelige plankegulve.

Genlakering af trægulve

Genlakering kræver som regel, at rummet ryddes. Inden genlakering skal gulvet afrenses omhyggeligt for smuds og eventuelle rester af fedtstof. f.eks. med et grundrengøringsmiddel. For at sikre god vedhæftning, bør der altid foretages en mellemslibning.
Genlakering udføres med pensel eller rulle efter lakleverandørens anvisninger. Pletreparationer af lakering vil altid fremtræde synligt og bør derfor undgås. Ekstra lakering af fabrikslakerede gulve umiddelbart efter lægning bør kun ske i særlige tilfælde og kun i følge leverandørens anvisning.
Ved genlakering anbefales det at lave en lakprøve for at vurdere, om den nye og den gamle lak kan forenes, herunder om den nye lak hæfter ordentligt til den gamle. For at undgå problemer med sammenlimning af gulvbrædder som følge af lakering anbefales det, at der anvendes en sprød grundlak før færdiglakering.

Spar mindst 22 procent på en gulvafslibning

Gulvafslibningsfirmaer i Mariagerfjord kommune yder gulvsliber assistance overalt i kommunen:
  • Hegedal
  • Falslev
  • Skrødstrup
  • Katbjerg
  • Budum

Prekvalificerede gulvafslibere i postnummer 9550

Jan's Gulve ApS
Engbergsvej 13
9550 Mariager
CVR: 36451351
www.jansgulve.dk
Assens Gulvbelægning Aps
Storegade 1
9550 Mariager
CVR: 36198168
www.assensgulv.dk
Tømrer & Bådebygger Finn Møller ApS
Randersvej 2
9550 Mariager
CVR: 27529348
www.finn-moller.dk