Gulvafslibning Rødekro

  • Få 3 friske tilbud på gulvafslibning Rødekro
  • Tilbud på en certificeret faglærd gulvspecialist
  • Spar nemt 17 pct på et tiltalende gulv tilbud

Vejnavne i
postnummer 6230

Plantevænget
Nybøl Skovvej
Horsbyggårdevej
Nr Ønlevvej
Oslovej
Egeparken
Fællesgade
Gl. Kirkevej
Hjolderupvej
Nørager
Kristiansmindevej
Kløvermarken
Lærkeparken
Nørremark
Kassøvej
Kirketoften
Engvej
Oksevejen
Grønhøj
Brystrupvej

Gulvafslibning Rødekro - Få 3 tilbud på flotte gulve

Har du brug for at få slebet nogle møbler eller måske en hel lejlighed? Her på Gulvafslibningsguide.dk kan du enkelt og uforpligtende få 3 100% konkurrencedygtige tilbud fra gulvfirmaer i Rødekro, som gerne vil tilbyde at udføre din gulvafslibning opgave.
Vore gulvpartnere har fokus på dine behov og ønsker, nemlig kavlitet, stabilitet og sikkerhed til den bedst mulige pris. Alle vore partnere lægger vægt på at anvende miljøvenlige produkter overalt, hvor det er praktisk muligt. Det er til gavn for dig, for gulvmanden og for miljøet.
Billig gulvafslibning i Rødekro er et godt valg, da alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvpleje. De tilbyder rengøringsgaranti og udfører gulvafslibning i hele Sønderjylland. Vidste du, at en gulvafslibning med efterbehandling kan holde i 10-20 år, afhængigt af hvordan gulvet bruges. Det er en rigtig god investering at få afslebet dit gulv.

Overfladebehandling og rengøring

Traditionelt blev trægulve rengjort en gang om ugen. Gulvet blev først vasket i sæbevand for at tage skidtet. Dernæst blev det behandlet enten med ren mergel eller med en blanding af ler og kalk. Når gulvet var tørt, blev det tiloversblevne fejet sammen ved hjælp af pådrysset sand.
Til daglig blev gulvet fejet og strøet med sand, ligesom de stampede lergulve var blevet det tidligere. I forrige århundrede begyndte man at fernisere gulvet, fordi det lettede den daglige rengøring. I årenes løb kan gulvet herved blive helt mørkebrunt og få en meget tæt overflade.
For gulve, der lå på fugtig grund, kunne dette blive fatalt. Når fugten nedefra ikke længere kunne slippe ud gennem gulvoverfladen, ville gulvet med tiden blive opfugtet, og det endte ofte med råd- og svampeangreb i gulvet.

Lad seriøse firmaer løse dine gulvproblemer

Eksempler på velegnede rengørings- og vedligeholdelses produkter:
  • Faxe Træolie
  • Timberex Wood Finishing Hvid
  • Ecolab gulvvask
  • Faxe Oliepleje
  • Faxe Gulvsæbe Natur

Eksempel på gulvafslibning i 6230 Rødekro

Garant Rødekro A/S
Østergade 70
6230 Rødekro
CVR: 27089364
Hjemmeside
Garant Rødekro
Østergade 70
6230 Rødekro
CVR: 80834918
Hjemmeside
Syddansk Gulvafslibning & Montering
Hvedemarken 8
6230 Rødekro
CVR: 33344015
Hjemmeside