Gulvafslibning Haslev

  • Få 3 reelle tilbud på gulvafslibning Haslev
  • Find en dygtig effektiv gulvspecialist
  • Spar let 24 pct på et seriøst gulv tilbud

4690 Haslev
vejnavne

Tøpkildevej
Rodegårdsvej
Solbærvej
Tulipanvej
P. C. Davidsens Vej
Stoksbjergvej
Tjørneparken
Mårvej
Tjærebyvej
Kirkevænget
Teestrupvej
Nysøvænget
Tingvej
Skolegade
Nygårdsvej
Nordskovvej
Troelstrup Bygade
Søtorupvej
Nielstrupstræde
Turebylundvej

Gulvafslibning - Få 3 tilbud fra lokale Haslev firmaer

Få udført en professionel gulvafslibning - modtag gratis og uforpligtende 3 aktuelle gulvtilbud fra dygtige og billige gulvfirmaer i Haslev. Vores net af lokale gulvpartnere har adskillige års erfaring i gulvsliberfaget og har udført mange forskelligartede gulvsliberopgaver for folk overalt i Haslev.
Alle tilknyttede gulvfirmaer i Haslev har bred ekspertise indenfor alle gulvsliberopgaver, både små og store, og vores gulvafslibningspartnere løser opgaver for både boligforeninger, institutioner, virksomheder og private med kvaliteten i højsædet. Kvalitet er et nøgleord for alle vores partnere i gulvbranchen.
De er ganske stolte af håndværket og forlader derfor ikke et gulvjob, hvis de ikke selv er 100 procent tilfredse. Med vores gulvpartnere er du således sikret en forhåndsgodkendt gulvsliber, som udfører kvalitetsarbejde hver gang. Få 3 tilbud på gulvafslibning i Haslev nu - helt uforpligtende og helt gratis!

Sådan afslibes et trægulv

Efter afhøvlingen slibes gulvet med den store slibemaskine og groft slibepapir - korn 40. Først slibes gulvet på tværs og så på langs ad brædderne. Den afsluttende slibning foregår ligeledes på tværs og på langs med slibepapir - korn 80.
Men det er altid gulvets karakter, der bestemmer, hvordan det skal slibes. Et bræddegulv, som ikke høvles, kan for eksempel slibes første gang med slibepapir korn 16 eller 24, så med korn 40 og til sidst med korn 80.
Skal gulvet stå spejlblankt får det en sidste omgang med en roterende nylonsvamp og en slibemaskine, som også benyttes til den nødvendige slibning mellem to gange lak. Herefter er gulvet klar til efterbehandlingen.

Gulvlak findes med forskellige glans

Lakering af trægulve er en rigtig god behandling, der giver en smuk og glat overflade, som er let at rengøre og vedligeholde. Lak findes med forskellige glans:
  • Blank: Glans 70
  • Halvblank: Glans 40
  • Silkemat: Glans 20
  • Mat: Glans 10

Haslev gulvafslibning eksempler:

Sydsjællands Maler og Gulvfirma
Nielstrupstræde 9
4690 Haslev
CVR: 36551984
Hjemmeside
Sydsjællands Maler og Gulvfirma
Nielstrupstræde 9
4690 Haslev
CVR: 36551984
Hjemmeside
Sydsjællands Maler & Gulvfirma ApS
Jernbanegade 11
4690 Haslev
CVR: 36551984
Hjemmeside