Gulvafslibning Haslev

  • Få 3 uimodståelige tilbud på gulvafslibning Haslev
  • Bestil en lokal effektiv gulvmand
  • Spar ca 29 procent på et aktuelt gulv tilbud

Eksempler på
vejnavne Haslev

Høsten Torp Byvej
Simmendrup By
Lillevang
Turebylundvej
Kløvervænget
Mårvej
Spurvemosegård
Højskolevej
Toftevej
Køgevej
Morbærvej
Themstrupvej
Olstrupvej
Ole Rømers Vej
Spurvestræde
Kagstrupvej
Søndergade
Vestervang
Troelstrupvej
Storgårdsvej

Gulvafslibning - Få 3 tilbud fra lokale Haslev firmaer

Få udført en professionel gulvafslibning - modtag gratis og uforpligtende 3 aktuelle gulvtilbud fra dygtige og billige gulvfirmaer i Haslev. Vores net af lokale gulvpartnere har adskillige års erfaring i gulvsliberfaget og har udført mange forskelligartede gulvsliberopgaver for folk overalt i Haslev.
Alle tilknyttede gulvfirmaer i Haslev har bred ekspertise indenfor alle gulvsliberopgaver, både små og store, og vores gulvafslibningspartnere løser opgaver for både boligforeninger, institutioner, virksomheder og private med kvaliteten i højsædet. Kvalitet er et nøgleord for alle vores partnere i gulvbranchen.
De er ganske stolte af håndværket og forlader derfor ikke et gulvjob, hvis de ikke selv er 100 procent tilfredse. Med vores gulvpartnere er du således sikret en forhåndsgodkendt gulvsliber, som udfører kvalitetsarbejde hver gang. Få 3 tilbud på gulvafslibning i Haslev nu - helt uforpligtende og helt gratis!

Sådan afslibes et trægulv

Efter afhøvlingen slibes gulvet med den store slibemaskine og groft slibepapir - korn 40. Først slibes gulvet på tværs og så på langs ad brædderne. Den afsluttende slibning foregår ligeledes på tværs og på langs med slibepapir - korn 80.
Men det er altid gulvets karakter, der bestemmer, hvordan det skal slibes. Et bræddegulv, som ikke høvles, kan for eksempel slibes første gang med slibepapir korn 16 eller 24, så med korn 40 og til sidst med korn 80.
Skal gulvet stå spejlblankt får det en sidste omgang med en roterende nylonsvamp og en slibemaskine, som også benyttes til den nødvendige slibning mellem to gange lak. Herefter er gulvet klar til efterbehandlingen.

Gulvlak findes med forskellige glans

Lakering af trægulve er en rigtig god behandling, der giver en smuk og glat overflade, som er let at rengøre og vedligeholde. Lak findes med forskellige glans:
  • Blank: Glans 70
  • Halvblank: Glans 40
  • Silkemat: Glans 20
  • Mat: Glans 10

Gulvafslibning Haslev eksempler:

Tømrermester Nicolai Gaardsøe
Terslev Overdrevsvej 2
4690 Haslev
CVR: 25599764
Hjemmeside
K2 Byg Haslev ApS
Allegade 48
4690 Haslev
CVR: 31154790
Hjemmeside
Sydsjællands Maler og Gulvfirma
Nielstrupstræde 9
4690 Haslev
CVR: 36551984
Hjemmeside