Gulvafslibning Hedehusene

  • Få 3 stærke tilbud på gulvafslibning Hedehusene
  • Tilbud på en bundsolid effektiv gulvspecialist
  • Spar hutigt 22 % på et stærkt gulv tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 2640

Brostrædet
Ligustervej
Lindegårdsager
Brandhøjgårdsvej
Gammelsøhøj
Hørager
Lyngmosen
Beredskabsvej
Christoffersvej
Hyldager
Granagervej
Hedetoften
Birkemosen
Agerhaven
Kohøjvej
Liselundager
Hedekæret
Plantagevej
Møllevej
Lilleager

Gulvafslibning Hedehusene - Spar 30% på gulvservice

Gulvafslibning kan være noget af en mundfuld at kaste sig ud i, hvis man ikke ved, hvordan man gør. For at undgå at ødelægge dine trægulve, så synes vi at du i stedet burde bestille 3 sammenlignelige tilbud på gulvafslibning i Hedehusene her på Gulvafslibningsguide.dk. Det er gratis og du kan få 32 procent i rabat på gulvregningen.
Inden lægning af gulvet skal strøernes opklodsning justeres, så strølaget ligger helt plant. Afvigelser fra planhed skal være mindre end 1-2 mm på en 2 m retholt. Planhed kontrolleres med retholt og vaterpas eller lasernivellering. Den første række brædder lægges med notsiden mod væggen.
Brædderne rettes ind efter en snor, så de ligger på linje. Der holdes mindst 10 mm afstand til væg. Ved større rum må afstanden øges afhængigt af rumdimensioner og gulvprodukt, iht. leverandørens anvisninger. Der anbringes midlertidige afstandsklodser eller kiler mellem den første række brædder og væggen.

Grundværktøj og kursus i anvendelsen

Værktøjet, der blev udleveret på kurset er doneret fra GAF's Uddannelsesfond. Der foretages her en gennemgang af værktøjet. Der er specielt fokuseret på det værktøj, som blev udleveret i forbindelse med kurset, men suppleret med et udsnit af andet værktøj, der ud fra en ergonomisk betragtning kunne være fornuftigt at anskaffe.
Det mest anvendte system benytter et teleskopskaft. På dette sidder der et overgangsstykke, der muliggør påmonting af forskelligt værktøj ved at spænde værktøjet fast med en fløjmøtrik. Der er også designet et klikbeslag, der bruges ved enkelte af de benyttede værktøjer. Dette giver den rette vinkel ved anvendelsen af værktøjet. Sammen med teleskopskaftet fås en konus, der fungerer som et overgangsstykke til den valgte malerullebøjle.

Nyrenoverede gulve skal efterbehandles

Her er en liste med eksempler på efterbehandling af dine nyrenoverede gulve:
  • Hvid lak
  • Voks
  • Hvidpigmenteret lak
  • Olie (hvid)
  • Olie (natur)

Aktuel gulvafslibning fra 2640

JLM Service
Digeager 4
2640 Hedehusene
CVR: 37473014
Hjemmeside
Larsen og Lyngse ApS
Balderbuen 15-G
2640 Hedehusene
CVR: 32782310
Hjemmeside
Hedehusene gulvservice
Kuglens Kvarter 10
2640 Hedehusene
CVR: 32506291
Hjemmeside