Gulvafslibning Sæby

  • Få 3 favorable tilbud på gulvafslibning Sæby
  • Bestil en erfaren pålidelig gulvspecialist
  • Spar omkring 31 % på idelle gulv tilbud

Veje 9300 Sæby

Kærvej
Lyngager
Fyrkrogen
Krogenvej
Kirsebærvej
Nørrevej
N C Nielsensvej
Bjarnesvej
Grøftekanten
Mariendalsvej
Engholmsvej
Kløvermarken
Frederik Gybels Vej
Havnepromenaden
Chrestensmindevej
Brombærvej
Elmevang
Pindborggade
Riskærvej
Otto Banners Vej

Modtag gratis 3 tilbud på gulvafslibning i Sæby

At finde et seriøst gulvsliberfirma i Sæby er ikke helt så let som du tror. Det er ikke alle gulvslibere, der har et godt ry - ikke engang i Sæby. Hvad koster det egentligt at få udført gulvafslibning af en lokal rutineret gulvmand i Sæby? Løsningen findes lige her på Gulvafslibningsguide.dk.
Her kan du få 3 skarpe tilbud fra professionelle gulvfirmaer i Sæby. Det eneste du skal foretage dig, er at indtaste din gulvsliberopgave i kontaktformularen på 3 minutter. Så modtager du 3 seriøse tilbud på gulvafslibning fra pålidelige gulvfirmaer i Sæby, som du frit vælger imellem.
Der skal foreligge dokumentation for foreneligheden mellem den anvendte træart og fugemassen. Dette er især vigtigt ved olieholdige træarter, f.eks. teak, hvor fugemasseleverandørens anvisninger om primning nøje skal følges, fordi olievandring fra træet og harpikslommer i nåletræ ellers kan give anledning til blæredannelser.

Laktyper og egenskaber

Tidligere var næsten alle gulvlakker baseret på opløsningsmidler, men i dag er de fleste vandbaserede. De opløsningsmiddelbaserede lakker anvendes i stadig mindre udstrækning, og normalt kun hvor vandbaserede laktyper ikke kan anvendes.
Vandbaserede lakker har egenskaber, der på mange områder er på højde med opløsningsmiddelbaserede lakker. Til fabrikslakering anvendes hovedsagelig opløsningsmiddelfri, UV-hærdnende lakker.
Et lille stykke af gulvet lakeres efter brugsanvisningen. Når lakken er gennemhærdet, hvilket kan tage op til tre dage, skrabes der henover den med kanten af en afrundet nøgle, mønt el.lign. Der må ikke komme opblæringer el. lign. i laklaget efter hærdning og laklaget skal sidde fast, når der skrabes med en mønt, som beskrevet ovenfor.

Trægulve skal plejes med de rette produkter

Vi anbefaler følgende plejeprodukter til dine nyafslebne gulve:
  • Bona Craft Plejeolie
  • Trip Trap Plejepasta
  • Timberex Wood Finishing Natur
  • Gerflor Mipolam Accord Vask
  • Huma Universal

Eksempler på gulvafslibere i 9300 Sæby

JH Gulve
Svanelundsvej 2A
9300 Vodskov
CVR: 45590259
www.gulvaalborg.dk
Hea-gulve ApS
Tranåsvej 18
9300 Sæby
CVR: 54420714
Tlf. 29668365
Hørby Gulv
Nørregade 29
9300 Sæby
CVR: 31356520
www.hoerbygulv.dk