Gulvafslibning Stenløse

  • Få 3 godkendte tilbud på gulvafslibning Stenløse
  • Tilbud på en lokal faglærd gulvmand
  • Spar op til 14 % på et udmærket gulv tilbud

Veje 3660 Stenløse

Rosenstien
Nørrekærvej
Tværstræde
Stråmoseparken
Valborgvej
Søsumvej
Valmuevej
Måløvvej
Skovvangsvej
Vinkelvej
Småsøerne
Råhøjvej
Rugvænget
Rosenlundvej
Præstegårdsvej
Østergade
Rosenhøj
Støberivej
Violvej
Smyrnavej

Gulvafslibning Stenløse - Modtag 3 prof tilbud

Fortæl os, hvori dine gulvproblemer består. Så videreformidler vi gulvopgaven ud til vores store netværk af gulvafslibningsfirmaer i Stenløse. Sådan kommer du lettest i kontakt med det rigtige gulvafslibningsfirma med det bedste tilbud på gulvafslibning. Sammenlagt får du 3 topattraktive tilbud på din gulvopgave med en solid rabat (ca 22-32 procent).
Lak er en af de oftest brugte behandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv giver en hård og slidstærk overflade som ikke kræver ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele rummet et løft og forefindes både i private hjem, i virksomheder og i offentlige bygninger.
De fleste indendørs sportshaller med trægulv har også lakerede trægulve. Ulempen ved et lakeret trægulv er, at det ofte er svært at reparere en ridse uden at reparationen kan ses bagefter grundet divergenser i farvenuancer.

Anvendelse af stående værktøj til afslibning

I Heino´s firma havde alle gulvafsliberne været på kursus. Deltog også selv. Alle havde før kurset anvendt stående værktøj til afslibning. Det har været anvendt de sidste 15 år. Man har selv lavet sit værktøj med anvendelse af træskafter. Jo længere skaft jo bedre arbejdsstilling.
Redskaberne er fast inventar i alle bilerne. Efter kurset har alle anvendt stående værktøj i større omfang. Da vi kom hjem fra kursus lå der næste dag en ønskeliste til værktøj på mit bord så lang så lang. Men de skulle da have det. Og det bliver brugt.
Gulvhøvlen var den allerstørste succes. Det gamle værktøj anvendes fortsat til gulvafslibning. Alle er glade for det og vant til det. Så kan teleskopskaftet sidde fast på limspartlen. Det er fint. To af medarbejderne havde været lidt sene i optrækket. Men de bliver drillet af de andre.

De nyrenoverede gulve skal vedligeholdes

Dine nye trægulve fortjener de bedste plejemidler for eksempel:
  • Floorcoat Plejeolie Natur
  • Pinotex Lakpleje
  • Faxe GOlak Rens
  • Pinotex Laksæbe
  • Arsinol Træolie

Eksempel på gulvafslibning Stenløse

Flex Gulvservice ApS
Knud Bro Alle 7 G
3660 Stenløse
CVR: 36925825
Hjemmeside
Tømrermester Rasmus Olsen ApS
Slåenvej 11
3660 Stenløse
CVR: 29245886
Hjemmeside
Tømrermester Jørgen Vester
Undinevej 25
3660 Stenløse
CVR: 21450944
Hjemmeside