Gulvafslibning Stenløse

  • Find 3 1. klasses tilbud på gulvafslibning Stenløse
  • Find en topmotiveret kreativ fagmand
  • Spar ca 15 pct på super gulv tilbud

Eksempler på veje
fra Stenløse

Stærevej
Ørnevej
Svinemosevej
Tormodsvej
Ringbakken
Vibevej
Nørrekærvej
Viggatorp
Smyrnavej
Præstegårdsvej
Slåenvej
Skolevej
Valmuevej
Stråmoseparken
Smedebakken
Vestagervej
Nældesødalvej
Rosavej
Rosenvænget
Toftekildevej

Gulvafslibning Stenløse - Modtag 3 prof tilbud

Fortæl os, hvori dine gulvproblemer består. Så videreformidler vi gulvopgaven ud til vores store netværk af gulvafslibningsfirmaer i Stenløse. Sådan kommer du lettest i kontakt med det rigtige gulvafslibningsfirma med det bedste tilbud på gulvafslibning. Sammenlagt får du 3 topattraktive tilbud på din gulvopgave med en solid rabat.
Billige og pålidelige eksperter er parate til din gulvafslibningsopgave. Det er nemt at sammenligne tilbud på gulvafslibningsarbejde online og spare mindst 12 % i super rabat. Opret din gulvafslibningsopgave i gulvafsliberformularen (det tager omkring 5 minutter).
Inden for ret kort tid får gratis 3 bundsolide tilbud på grundig gulvafslibningsarbejde. Du synes vel, at det er alt for indviklet, selv at få kontakt med en lokal rutineret gulvafsliber i Stenløse. Sammenlign enkelt gulvafslibningsfirmaer online og du sikrer dig hurtigt mindst 12 pct i drøngod rabat på gulvopgaven.

Anvendelse af stående værktøj til afslibning

I Heino´s firma havde alle gulvafsliberne været på kursus. Deltog også selv. Alle havde før kurset anvendt stående værktøj til afslibning. Det har været anvendt de sidste 15 år. Man har selv lavet sit værktøj med anvendelse af træskafter. Jo længere skaft jo bedre arbejdsstilling.
Redskaberne er fast inventar i alle bilerne. Efter kurset har alle anvendt stående værktøj i større omfang. Da vi kom hjem fra kursus lå der næste dag en ønskeliste til værktøj på mit bord så lang så lang. Men de skulle da have det. Og det bliver brugt.
Gulvhøvlen var den allerstørste succes. Det gamle værktøj anvendes fortsat til gulvafslibning. Alle er glade for det og vant til det. Så kan teleskopskaftet sidde fast på limspartlen. Det er fint. To af medarbejderne havde været lidt sene i optrækket. Men de bliver drillet af de andre.

De nyrenoverede gulve skal vedligeholdes

Dine nye trægulve fortjener de bedste plejemidler for eksempel:
  • Floorcoat Plejeolie Natur
  • Pinotex Lakpleje
  • Faxe GOlak Rens
  • Pinotex Laksæbe
  • Arsinol Træolie

Aktuelle gulvafslibere fra 3660 Stenløse

Tømrermester Rasmus Olsen ApS
Slåenvej 11
3660 Stenløse
CVR: 29245886
www.rasmuso.dk
Tømrermester Jørgen Vester
Undinevej 25
3660 Stenløse
CVR: 21450944
www.jorgen-vester.dk
Flex Gulvservice ApS
Knud Bro Alle 7 G
3660 Stenløse
CVR: 36925825
www.flexgulvservice.dk