Gulvafslibning Stenløse

  • Få 3 aktuelle tilbud på gulvafslibning Stenløse
  • Vi finder en professionel kreativ gulvmand
  • Spar let 12 % på et ideelt gulv tilbud

Eksempler på
vejnavne Stenløse

Skræderkær
Spættevej
Søtofteparken
Ved Gadekæret
Orevej
Tranemosevej
Vibevej
Undinevej
Pilevej
Toftholmvej
Trianglen
Slagslunde Bygade
Vipstjærtevej
Solsortevej
Natalievej
Vagtelvej
Søvejen
Nørrekærvej
Mørkhøjvej
Måløvvej

Gulvafslibning Stenløse - Modtag 3 prof tilbud

Fortæl os, hvori dine gulvproblemer består. Så videreformidler vi gulvopgaven ud til vores store netværk af gulvafslibningsfirmaer i Stenløse. Sådan kommer du lettest i kontakt med det rigtige gulvafslibningsfirma med det bedste tilbud på gulvafslibning. Sammenlagt får du 3 topattraktive tilbud på din gulvopgave med en solid rabat (ca 22-32 procent).
Lak er en af de oftest brugte behandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv giver en hård og slidstærk overflade som ikke kræver ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele rummet et løft og forefindes både i private hjem, i virksomheder og i offentlige bygninger.
De fleste indendørs sportshaller med trægulv har også lakerede trægulve. Ulempen ved et lakeret trægulv er, at det ofte er svært at reparere en ridse uden at reparationen kan ses bagefter grundet divergenser i farvenuancer.

Anvendelse af stående værktøj til afslibning

I Heino´s firma havde alle gulvafsliberne været på kursus. Deltog også selv. Alle havde før kurset anvendt stående værktøj til afslibning. Det har været anvendt de sidste 15 år. Man har selv lavet sit værktøj med anvendelse af træskafter. Jo længere skaft jo bedre arbejdsstilling.
Redskaberne er fast inventar i alle bilerne. Efter kurset har alle anvendt stående værktøj i større omfang. Da vi kom hjem fra kursus lå der næste dag en ønskeliste til værktøj på mit bord så lang så lang. Men de skulle da have det. Og det bliver brugt.
Gulvhøvlen var den allerstørste succes. Det gamle værktøj anvendes fortsat til gulvafslibning. Alle er glade for det og vant til det. Så kan teleskopskaftet sidde fast på limspartlen. Det er fint. To af medarbejderne havde været lidt sene i optrækket. Men de bliver drillet af de andre.

De nyrenoverede gulve skal vedligeholdes

Dine nye trægulve fortjener de bedste plejemidler for eksempel:
  • Floorcoat Plejeolie Natur
  • Pinotex Lakpleje
  • Faxe GOlak Rens
  • Pinotex Laksæbe
  • Arsinol Træolie

Gulvafslibning Stenløse eksempel:

Tømrermester Jørgen Vester
Undinevej 25
3660 Stenløse
CVR: 21450944
Hjemmeside
Flex Gulvservice ApS
Knud Bro Alle 7 G
3660 Stenløse
CVR: 36925825
Hjemmeside
Tømrermester Rasmus Olsen ApS
Slåenvej 11
3660 Stenløse
CVR: 29245886
Hjemmeside